Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kui võitsite, siis nad ei saanud mänguaega? Laitsite?Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
Siin tagasi kerides on tõesti igal lehel Ugartet, Malaciat ja Dalot kiitvad postitused.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Miks sama plaati kedrata. Iga mõtlev hing saab aru, et need vennad tuleb kiiremas korras asendada.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Kui võitsite, siis nad ei saanud mänguaega? Laitsite?
Ugarte kolmes eelmises mängus ei mänginud, enne seda 3min, 15min, 9min
ja Malacia tegi essad minutid see aasta ja remindis kohe ka kenasti, miks ta ei tohiks pingilegi mahtuda
Dalot on Dalot, heal päeval ei paista puudused silma.
Kommentaar
-
Täiesti nõusAlgselt postitas Rudy Vaata postitustAa, pistke need nädala sisesed ja 22 või 22.15 algavad mängud sügavale sisse endale.
Kommentaar
-
Vaata sellega on see teema, et oleneb kuidas sa kaotad ka eks. Eilne oli täielik Déjà vu kõikidest nendest väga koledatest mängudest mis meil on olnud peale ETH esimest hooaega, kus keskväljal puudub kontroll mängu üle ja vastane kes oskab väga suure energiaga kaitses istuda suudab 99% meie käikudest kinni panna ja kohe kui me ise eksime karistatakse see ära.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Kui võitsite, siis nad ei saanud mänguaega? Laitsite?
Viimati oli meil stabiilselt kontrolli all keskväli ETH esimesel hooajal kus peamiselt alustasid mänge Bruno, Casemiro ja Eriksen. Ehk oli ründab poolik, vana hea mängu lõhkuja ja vana kooli playmaker. Ehk oli nii energiat, kui ründe teravust kui kainet mõistust pressi all paar rahulikku söötu anda ja vastase mängust see "tuhh" välja võtta.
Ja selliste kaotuste puhul tuleb iga meie mängija "nõrkus" 10x rohkem välja ja see on väga frusteeriv näha, kuidas kõikide nende aastate ja kasutatud sadade miljonite kulutamisel tagajärel, pole selle tohutu puudusega tegeletud.
Kommentaar
-
Esmalt ehk saaks end korralikult jooksma ja siis vaataks, kes ansamblist välja kukub?Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
Miks sama plaati kedrata. Iga mõtlev hing saab aru, et need vennad tuleb kiiremas korras asendada.
Ugarte kolmes eelmises mängus ei mänginud, enne seda 3min, 15min, 9min
ja Malacia tegi essad minutid see aasta ja remindis kohe ka kenasti, miks ta ei tohiks pingilegi mahtuda
Dalot on Dalot, heal päeval ei paista puudused silma.
Te klubi on suht mingi tuhat aastat aint agoonias olnud - see lihtsalt ei mõju mängijatele hästi ja ma leian, et pole mõistlik üleliia tõmmelda.
Muidu jäätegi ostlema, sest kõik mängijad on teiseks poolajaks Tammeka.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jep oli lootusandev, aga 2x põlveopp ja tuhat aastat rehabi on sellest 1/10 alles jätnud, maru kahju.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKas Malacia alguses ennem oma vigastusi polnud mitte päris terav? Mäletaks nagu siit foorumistki mõningast elevust tema esituste pärast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar