Anderson on nagu päriselt täitsa päris värava löönud?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
On ikka või? Oma debüüdil ühe lõi, peale seda ma küll ei mäleta.Algselt postitas Barcameez Vaata postitustRooney on ennast karistuslöökide löömisel tõestanud
Kommentaar
-
Eelistaks Rooneyt, Owen peaks ka kuidagi hakkama saama. Võibolla saab seline karistuslöögimeister nagu Hargreaves ka kunagi terveks.Algselt postitas Barcameez Vaata postitustHuvitav kes siis Manul freekicke lööma hakkavad seoses Ronaldo lahkumisega.Anderson näitas ,et on võimeline lööma aga ka Rooney ja Giggs on ennast karistuslöökide löömisel tõestanud-eks aeg näitab...
Nanil on ka suht terav jalg peaks mainima

Kommentaar
-
Aitab ka nüüdAlgselt postitas karl54 Vaata postitustEelistaks Rooneyt, Owen peaks ka kuidagi hakkama saama. Võibolla saab seline karistuslöögimeister nagu Hargreaves ka kunagi terveks.
"We have two or three players who I feel are naturals to take on the responsibility. Evra, Carrick, Anderson and Giggs are natural choices to take free-kicks and penalty kicks. But I’ll make my mind up on the day."Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
No niimoodi küll liigat ei võideta, kui vanal on juba praegu kahe-kolmeni lugemisega raskused... Sack!"We have two or three players who I feel are naturals to take on the responsibility. Evra, Carrick, Anderson and Giggs are natural choices to take free-kicks and penalty kicks. But I’ll make my mind up on the day."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Hahaha ei pannudki tähele nii ennem sedaAlgselt postitas vincent Vaata postitustNo niimoodi küll liigat ei võideta, kui vanal on juba praegu kahe-kolmeni lugemisega raskused... Sack!

// kes tark ütleb mulle, et miks Berba esimene poolaeg koguaeg enda särki nii ülesse tõstis ?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Ju ta ei arvestanud sellega, et rohke jooksmisega kaob ka palju kaloreid ja rinnal olnud mingisugune sensorrihm vajas selle tagajärjel pidevat kohendamist.Algselt postitas NOT Vaata postitustHahaha ei pannudki tähele nii ennem seda

// kes tark ütleb mulle, et miks Berba esimene poolaeg koguaeg enda särki nii ülesse tõstis ?
Valencia on üllatavalt kiire. Nani on täitsa hea, efektiivne. Keskväljapaar Giggs-Scholes oli omamoodi huvitav eksperiment.
Kommentaar
-
Ronaldol oli eelmisel hooajal ikka rohkem geeli peas kui neil kokku..Algselt postitas Henriolen Vaata postitustno offence aga enamustel bayerni mängijatel on õlipats ju .

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar