Ning kui Manu väga tahaks, võiksid nad osta veelgi supermängijaid juurde, aga pole vaja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ManU sõimamisest
Collapse
X
-
Orginally posted by eston
võin rääkida tored loo manku fännist
nimelt täna nimetas kui vaatasin kuda villa peaaegu andis peksa mankule oli seal mingi pakistaanlasest neeger
too küsis igasugu napakaid küsimusi nagu näiteks kas sheringham ikka mängib
tehke omad järeldused rahvas
teen sellised j2reldused, et sul tulex ennustada enamuse, mitte v2hemuse j2rgi( missa yhelt pakistaanilt ikka ootad?
), r22kides m2ngu tulemusest, siis oli suuresti shmeicheli teene, et villa viigiga p22ses, kuid loomulikult ei saa ka ruudi ja juani kiita... alpay oli aga mees 6igel kohal, 6igel ajal.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
[quote]Orginally posted by Kaarel
kuskohas on kirjutatud, et k6ik m2ngijad?Ning kui Manu väga tahaks, võiksid nad osta veelgi supermängijaid juurde, aga pole vaja. [quote/]
Vahi siis! On manu ikka vahva klubi, kui tahaks, ostaks kõik mängijad endale!
pigem loe kohta, kus on kirjutatud: ei ole vaja. ja vaja ei ole sellep2rast, et Manu ei usu sellisesse poliitikasse, palju kasulikum on kasutada ja arendada oma klubi kasvandikke.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Tähendab ma seletan oma idiootse käitumise tagamaid. Nimelt ajasin ma mõtetut möla Newcastle ja Sunderlandi aint sellepärast, et kaks või isegi kolm korda kui ma olen ManU mängu jälginud see hooaeg, olen ma pidanud paratamtult kuulama samalaadset haiget juttu Unitedi kohta. Olen üritanud vastu vaielda, kuid jahh kahjuks pole sellest kasu olnud. Niisiis minu alkoholi võimuses mõistus tuli "geniaalse" idee peale - TEEKS TAGASI. Ja nii läkski. Sorry.Orginally posted by LuaLua
Üleüldse peale eilset NUFC-S*** mängu jälgimist otse Guru kõrval tunnen ma MUFC-ist veel suuremat ebasümpaatiat Guru vastu. Ma sain täiesti aru su irooniast, kuid kommentaarid a la "sul on õla peale vitt kasvanud" ning "ma lõin FC Reaalile 3 väravat, nii et see peaks ikka näitama, kumb jalgpallist rohkem jagab" olid kõike muud kui asjakohased.
Mis puutub kahte repliiki mis sa mu jutust välja tõid siis jahh, sul on õigus. Tegemist on rumalusega. Vabandust.
Ma ei arvagi, et ManU vihkamisel on aint üks ja kindel põhjus. Neid võib vabalt olla mitmeid. Rääkisin lihtsalt üldisest tendentsist, mida mina näen. Samamoodi ei arva ma ka et kõik Leedsi ja Liverpooli toetajad on gloryhunterid.Sa Guru eksid, kui arvad, et kõik vihkavad mankut moe pärast. Ma vihkan mankut omadel põhjustel, alates 1996.a kevadest.
Ok, ma saan aru, et miks sa eile möla ajasid, kui tyne-wear derby käis. Ärme siis keegi enam nii tee ja kõik on rahul. OK?.
P.S minu meelest võiks olla respekt, erinevate klubide fännide vahel, sa võid vihata satsi kuitahes palju, siiski võiks aksepteerida ka teiste arvamust.
Mina arvan täpselt nii.
Kommentaar
-
Ma ei tea, minu arust eriti veider ei ole, kui on põhjus, miks mingit klubi vihata, mitte järgida üldsuse arvamust - oh, Manus on head mängijad, klubi mängib hästi, hakkan seda klubi vihkama. Näiteks ma vihkan kõige rohkem Inglismaalt Chelseat. Miks? Nende mängijate rahvuse pärast - briti klubis on heal juhul platsil 2, tavaliselt 1 britt. Veidi ebanormaalne, kui mõelda, et klubide kasvandikud peaksid aitama ka koondist. Selge, kui sulle ei meeldi ManU punased särgid, siis ok, aga minu arvates oled siis ikka jalgpallist väga imelikel arusaamadel. Lühidalt, kui Kypsi jutu point oli selles, et kui sa ei salli mingit satsi, siis sa seda ei salli, siis minu jutu point on vastupidine. Sellisel juhul oleks sul ManUst pohui (mul isiklikult on näiteks Evertonist või West Hamist savi) ja sa ei möliseks pubis vaadates, et Beckham on nõme, sest ta ei jookse 100 meetrit alla 10 sekundi ja Wes Brown on maailma kõige mõtetum kaitsja, sest ta on kaks korda omavärava löönud. Ma loodan, et mu jutu mõte jõudis Kypsile kohale ja meile ka, kes lihtsalt vihkavad ManUt sellepärast, et nii on nad popid.Orginally posted by kyps
Kulla inimesed see on minust väga veider, et sa pead ära põhjendama (ja korralikult) miks sulle üks klubi ebasümpaatne on.
No millist põhjendust te tahate ja milline on see korralikult põhjendatud väide. No kas selline väide sobib, et kuna ManU-l on punased särgid siis meenutavad nad mulle NLiidu vutitiimi, mis toob mulle meelde need Eesti ikke ajad, mis omakorda tuletavad meelde mulle küüditatuid jne jne.
Või siis hoopiski ajab mind närvi see, et nad klubi bussiga mängudele sõites on oma rataste all lõpetanud nii mõnegi väikelooma elu.
Mis on selle jutu mõte? Mõte on see, et ei ole ju vaja mingid selget põhjendust mingi klubi vihkamiseks. Kui sa ei salli mingit satsi, siis sa seda ei salli. Keegi ei saa ju sulle ütlema tulla, et näed sa ei suuda "korralikult" oma vihkamist põhjendada, järelikult sa ei vihkagi seda tiimi.Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Muidu on kõik normaalne, aga miks sa pakistaanlasest neegriga ühte lauda ronisid...võin rääkida tored loo manku fännist
nimelt täna nimetas kui vaatasin kuda villa peaaegu andis peksa mankule oli seal mingi pakistaanlasest neeger
too küsis igasugu napakaid küsimusi nagu näiteks kas sheringham ikka mängib
tehke omad järeldused rahvas
PS. Pool Inglismaa populatsioonist ongi häbiks jalgpallifännidele.Jalgpallihaigla Liige
Kommentaar
-
No ma arvan et ma ei peaks mingeid põhjusi välja tooma miks ma alati ManU vastu olen, kellega iganes ta ka ei mängiks.Minu lemmiku suurim rivaal on piisav põhjus nende vihkamiseks, eriti kui nad nii ülivõimsalt Inglismaal võimutsevad.Aga ajab närvi ikka kui pea ükskõik kellelt ka ei küsiks tema lemmikklubi kohta, vastuseks ikka:Mänjuuu......Aga noh hea meeskond kellel õnnest puudust ei tule nii et need mehed kes lihtsalt lambist peksavad...Manu on pask,saast...jne.võiksid küll end lüüa!
Kommentaar
-
LÄHEB ANTUKE NÜÜD TEEMAST MÖÖDAOrginally posted by Filippo
Minu arust on ManU eriti S**T klubi.
Beckhami kohta võiks öelda,et naised platsilt koju
Las ma arvan sa suur sõnasepp või Flora fänn sest selliseid häid väljendeid nagu "naised platsilt koju" kuulen ma igakord kui Flora mängib , teine tubli väljend mis ka koguaeg kasutusel on "flora suru (vastasmeeskonna nimi) vastu muru" ma ei saa aru kuidas selliste väljenditega välja tullakse aga peax nagu midagi uut välja mõtlema ning see "võitle eesti võida" hakkab ka nagu ära tüütama. Ja Filippo kui võrrelda neid tublisi Flora mängijaid ja Beckhami siis pole kaua vaja mõelda kes need naised on , sest isegi Rootsi naised mängivad paremini ja jooksevad kiiremini kui tublid Floralased
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar