Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManU sõimamisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Orginally posted by Filippo

Minu arust on ManU eriti S**T klubi.
    Beckhami kohta võiks öelda,et naised platsilt koju
    Oled sa mõni eriti suur naljahammas või sa tõesti pole veel aru saanud selle topicu pealkirjast?
    See kiri siin on all

Kommentaar

Kus see Filippo üldse on täna esimest korda nägin ja mingit segast ajab kohe isegi mul oli alguses parem jutt vähemalt nõmedad naljad

Ei käi suurt teemaga kokku
      Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
      http://www.isepankur.ee
      info@isepankur.ee

Kommentaar

Paistab jah, et postitused erinevad väga algsest teemast. Mingite lollustega tullakse välja.

Võibolla peaks üldse teema sulgema?
        24 april, 1999......108th minute

Kommentaar

Minu arust kõik postitused mis juba 5 leheküljeni lähevad on algsest teemast mööda sest keegi ei hakka vastama enam esimese lehekülje küsimustele ja arvamustele
          Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

MANCHESTER UNITED ON PARIM !!!

MANCHESTER ON ÜLE KÕIGE !

By Martin: reklaami mujal...või loomulikult võid meilt ka reklaami osta.

Kommentaar

Orginally posted by eestieest

Minu arust kõik postitused mis juba 5 leheküljeni lähevad on algsest teemast mööda sest keegi ei hakka vastama enam esimese lehekülje küsimustele ja arvamustele
              aga need bossid siin(martin, wiiner jne) voiks teha et yhele lehele lahub mingi 50 posti siis s**ta ei oleks

Kommentaar

Ma vabandan,ei tahtnud kedagi solvata ega endast halba muljet jätta.Ma proovin siis järgmine kord teemast aru saada.
                Eim ruulib, daa

Kommentaar

aga need bossid siin(martin, wiiner jne) voiks teha et yhele lehele lahub mingi 50 posti siis s**ta ei oleks
                  Noh võiksid ju teha küll aga need kes meil siin aeglaste modemitega sees käivad nendel läheb ikka asi küll rämedaks kui pead mingi 3-5 mini passima enne kui kõik ette tuleb
                  Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

kuigi see jutt ei kulu antud teema alla, aga esimest korda olen eestieestiga ühel nõul - minu arust võiks lühikeste postituste alt selle mõtetu tühja ala ära kustutada, kui tehniliselt võimalik.
                    Jube Tige Kala

Kommentaar

Aga mina olin selle teema 1000. külastaja

Kommentaar

Replying to Topic \'ManU sõimamisest\'

Kas te vihkate Unitedit tõesti sellepärast, et see on rikas klubi (kuigi jah, vaadates Reali laristamisega viimastel aegadel ei saa öelda, et ManU on mingi rahadega priiskaja) ja on Inglismaal 90ndatel domineerinud ja teie lemmikutele sealsetes sarjades korduvalt kotti teinud???

Või siis selle pärast, et Unitedi vihkajaskond on nii suur ja tahate lihtsalt \"originaalsed\" olla???

Kommentaar

kas sa oled manu toetaja kuna nende toetajaskond on suur ja sa tahad \"originaalne\" olla
                          Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Kas te vihkate Unitedit tõesti sellepärast, et see on rikas klubi (kuigi jah, vaadates Reali laristamisega viimastel aegadel ei saa öelda, et ManU on mingi rahadega priiskaja) ja on Inglismaal 90ndatel domineerinud ja teie lemmikutele sealsetes sarjades korduvalt kotti teinud???

Või siis selle pärast, et Unitedi vihkajaskond on nii suur ja tahate lihtsalt \"originaalsed\" olla???

Kommentaar

r u reapeating yourself or am i just very beautiful ?
                              Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Miks minu meelest ManUt Inglismaal ei sallita.

1. Tõesti, ta on suur, rikas, edukas
                                2. Ta on nö kodutute klubi. Klubi mille fännid ei ela reeglina Manchesteris, vaid mööda Inglismaad (tegelikult maailma) laiali - \"Long way from London\" nagu nende kohta armastatakse ütelda.
                                Et neid elab kõikjal, siis tekib nende vastu ka antipaatia. Umbes nagu looduses käod, kes munevad teiste lindude pessa, ühesõnaga manu fänn Sunderlandis mõjub umbes nagu Hollandi särgiga eestlane Tallinnas.
                                Sellest ka siis suhtumine.
                                Nii nagu teie suhtute reeglina hollandi särki kandvasse eestlasesse, nii suhtub keskmine inglane manu fänni. Võib vist nende kohta gloryhunter ütelda?
                                3. Kui ülejäänud klubid on suhteliselt kohalikud, siis manu fännid on sellised ülemaailmsed, pakistanlastest, singapurlastest, eestlastest ja mehhiklastest tegelinskitega - kes pole kunagi old traffordil käinud. Neisse ei suhtutagi nagu päris fännidesse, vaid rohkem nagu kiibitsejatesse.

Mina ise pole pole inglane aga ma võin loetleda põhjusi miks mulle manu ei meeldi.
                                1. Manu (nagu ka Pool, Arsenal) on minumeelest tobedalt suurt toetust omavad klubid - kus iga teine on selle klubi toetaja. Kui toetuskond liiga suur on, siis ei teki mitte mingit ühtsustunnet fännide vahel - kui manu fänn näeb näiteks Helsinkis, Stockholmis mõnd teist manu särgis tegelast, vaevalt et ta siis juttu teeb. Mõne väiksema klubi puhul tuleks see kindlasti kõnealla.
                                2. Viimati vaadates ManU - Sunderland mängu - kus Manu viimasel minutil 2:1 võiduvärava lõi, tõusis selle peale üks Manu särgis tegelane püsti ja hakkas rahva ees (kellest enamik, nagu mulle tundus toetas Sundrelandi) onaneerimisliigutusi tegema.
                                Kahjuks juhtus mul see päev naine kaasas olema - siis ta küsis kas kõik manu fännid teevad teevad pärast väravat nii. Mul oli nende pärast väga piinlik, aga jäin talle vastuse võlgu.

Aga võin lugeda ka põhjuse miks mulle manu meeldib.
                                Neil on hea meeskond (koosneb siiski enamjaolt valgetest brittidest, kes on omakasvandikud ja mängivad kiiret ja ründavat jalgpalli).
                                memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Working...
                                X