320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Sama hea rahuliku lõpetamisega nagu varem, vägev Henry!

    Kommentaar


      "It took Fernando Torres 903 minutes to score his first Chelsea goal. It took Thierry Henry 10 minutes to score on his return to Arsenal."- Oxlade- Chamberlain

      Hea töö poisid! Võimas!

      Kommentaar


        Class is permanent! Kuningas on tagasi! Nagu Hollywoodi filmis.

        Aga kui selle sähvatuse kõrvale jätame siis kaks impotentset tiimi tagusid üksteist tuimalt terve mängu. Arshavin esimest korda elus 25. minutiks üleni läbimärjaks end rahmeldanud, Coq tõmbab hammy ära - noor Yennaris sisse, Ox näeb välja täpselt nagu mees kes pole paar kuud first-team footballi näinud, Chamakhoboinikov suudab pakkuda ainult link-upi - nägu värava poole tegutsemine täielik null, keskväli üritab aga natuke lohakalt ning ees pole kedagi kes suudaks i'le punkti panna. Hea, et Leeds ründes nii sitt oli, Squillacist-Yennarisest ja Miquelist koosnev kaitseliin hoiab nulli.

        Saabub kuningas - võtab aega 9 minutit ja 5 pallipuudet, et teha seda mida peab tegema. Võit. Flaming cunt oma pundiga ootab järgmises ringis. Toome karika koju!
        Victoria Concordia Crescit

        Kommentaar


          Ka minu silmad ei püsinud lõpuvile kõlades täna kuivad.

          Mis aga mängu puutub, siis Chamakhi ei soovi ma Gunnerite särgis enam näha. Olen pidanud nägema oma elus Arsenali särgis Stepanovsi, Luzhnyt, Šukerit, Aliadiere'i ning Silvestret ja olnud vait aga selle marokolase saadaks joonelt mingit muud spordiala harrastama.

          Kommentaar


            kusjuures, kaitseliinist tooksin ma esile just noore hispaanlase, sest Koscielny mängis nkn oma taseme välja, kuid just Miquel avaldas sügavat muljet tänase esitusega, arvestades, et too mängib tegelikult CB'd.

            Kommentaar


              Ülivinge, ei tea mis tunne olla võis
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

              Kommentaar


                Sign him up, Arsene!

                Ei nali naljaks, aga Henry tegi 30 minutiga rohkem kui Chmack poole hooajaga. Venelane oli ka täna tegu täis, nägu ei olnud eriti aga selle võib osaliselt vähese mängupraktika- ja vormi alla kirjutada. Aga huvi oli olemas ja Leedsi kaitse oli temaga korduvalt hädas ja otsustas korduvalt judovõtetega teda seljatada, mida nähes Randomburg muidugi oma nime vääriliselt andis hoopis venelasele veel mängu lõpus kollase kui too julges esimest korda pallile libistada.

                Vähemalt hea meel, et kordusmängu ei tule. Külalistelt veidike liiga agressiivne ja jõuline lähenemine minu maitse jaoks, Kos ja Squibs jt vehkisid seal ka kõvasti protesti märgiks kätega, aga noh eks seal tase allpool need asjad ju nii käivad.

                Walcott käis ka platsil ve? Nägin teda küll! Tuli koos Henryga sisse ja pärast lõpuvilet korraks läks embama prantslast, rohkem paraku silma ei jäänud.

                Kommentaar


                  Kiidusõnad ka Shavale ja Ox'ile. Shava töötas päris palju ka kaitses rügada ning rünnakul ka tekitas paar teravat olukorda. Ox oli küllaltki terav, tekib küsimus miks teda EPL'is ei võiks mängitada, oskusi nagu jagub küllaga. Kos oli nagu ikka viimasel ajal, rock solid. Squibi isegi ei märganud tema kõrval kuna kõik mis kaitse poole tuli sai klaaritud Kosi poolt. Jällegi sai üks äärekaitsja kohta täitnud mees vigastada, kujutan ette et sellele positsioonile ei tahetagi enam minnagi kuna kõik tulevad vigastena tagasi.
                  Yennaris tegi mis oskas. TH tegi oma tüüpilise finishingu - placed at the back post. See oli nagu ette kirjutatud. Muidu tundus ta tegelikult olevat vormist väljas, ei töötanud/liikunud väga ei kaitses ega ründes. Walcott ei paistnud väga millegagi silma jällegi, Ox oli parem.
                  Kahju tegelikult, et ei saanud ei Rio't ega Parki platsil näha. Eriti Rio't oleks tahtnud täna mängimas näha, aga loodetavasti Wenger saadab ta kuskile laenule kus saab korralikult mänguaega. Lootused tema suhtes on vähemalt minul kõrged.

                  Kommentaar


                    Oeh mida emotsiooni

                    Kommentaar


                      "I don't know. It's kind of weird. I only came back from holiday from Mexico 15 days ago and I didn't think I was going to play for Arsenal again, let alone score a winner. The feeling when I scored was amazing, I rejoined the club as a fan. Scoring a goal as a fan is amazing and now I know how it feels." - Thierry Henry, 09/01/12.
                      Marouane Chamakh: 568 minutes played for Arsenal in all competitions this season, 1 goal scored.
                      Thierry Henry: 22 minutes played for Arsenal in all competitions this seaosn, 1 goal scored.
                      Victoria Concordia Crescit

                      Kommentaar


                        no tubli on!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas erxx Vaata postitust
                          Ka minu silmad ei püsinud lõpuvile kõlades täna kuivad.

                          Mis aga mängu puutub, siis Chamakhi ei soovi ma Gunnerite särgis enam näha. Olen pidanud nägema oma elus Arsenali särgis Stepanovsi, Luzhnyt, Šukerit, Aliadiere'i ning Silvestret ja olnud vait aga selle marokolase saadaks joonelt mingit muud spordiala harrastama.
                          Stepanovs, Luzhny ja Silvestre olid minu silmis tuumaplahvatused. Ära palun Chamakhi selliste meestega ühte punti päris pane. Need mehed olid totaalsed katastroofid, ei teinud midagi head. Chamakh alguses mängis siis kadus, saadaks mujale minema küll ning ei soovi ka ise teda Arsenali särgis enam näha, kuid mingi hetk oli ta vähemalt kasulik.

                          Kommentaar


                            Sügav kummardus TH12..vägev lihtsalt vägev..


                            Aga päris ammu häirib mind hoopis teine asi, nimelt Arteta standardolukorrad, nooo wtf nagu ???
                            Mitte midagi ei tule neist mitte kunagi, mõni aeg tagasi veel räägiti kui hea spetsialist ta nende osas on.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Katk Vaata postitust
                              Stepanovs, Luzhny ja Silvestre olid minu silmis tuumaplahvatused.
                              ärge unustage vana hea pascal-i ka nüüd!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                                ärge unustage vana hea pascal-i ka nüüd!
                                Luzhnyl ja Pascalil polnud niiväga häda midagi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X