Emeryg on mu ainus beef et kuidas Xhaka ja Mikhi veel peale saavad. Pakki koos Mustafiga ja minema. Ennem laas noored mängivad kui need kolm. Mkhi asemel oleks võinud Özili peale lasta - halvem ikka pole.
Xhaka on ikka sama loll kui Mustafi. Palun koos kuhugi Kosovo liigasse saada.
Muidu päris tubli, et 2-0 kaotus vähemalt viigiks keerati ja teise poolaja järgi oleks võinud äragi võtta.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Nii ta kipub olema tippjalgpallis. Môistan, et me kaugel sellest aga las teeb oma töö ning loodaks, et tuuakse asisem mees. Asi ei ole complete rebuildis vaid sealt sammu edasi tegemises. No hard feelings, its just business.Algselt postitas Joks Vaata postitustPäris naljakas kuidas peale kahte täielikku brainfarti mängijate poolt on peatreener süüdi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa see on ka naljakas, et kaks tugevat meeskonda mängivad 2:2 viiki ja mõlema teemas nõutakse peatreeneri ametist vabastamist.
seda vist mõeldaksegi, kui öeldakse, et
viik oli mõlemale sama hea kui kaotus
Leave a comment:
-
Ja see on ka naljakas, et kaks tugevat meeskonda mängivad 2:2 viiki ja mõlema teemas nõutakse peatreeneri ametist vabastamist.
Leave a comment:
-
Päris naljakas kuidas peale kahte täielikku brainfarti mängijate poolt on peatreener süüdi.
Leave a comment:
-
Jah, uus treener ja uus re-build pärast 1,1 hooaega kõlab tõesti nagu väga hea mõte. Ma olen nõus, et Unai ei ole võibolla kõige edevam valik ja sageli on mängudele lähenemine liig pragmaatiline, aga mulle tunduvad asjad õiges suunas liikuvat. Sellist kahe aasta tagant uus mees pukis, uus cleanup jne nagu paljudes muudes tippsatsides kombeks, mulle isiklikult väga ei istu.Algselt postitas ChiefK Vaata postitustMa loodan, et selle peatreeneri lepingut ei uuendata. Palun.
Leave a comment:
-
Ma loodan, et selle peatreeneri lepingut ei uuendata. Palun.
Muidu täna tore rahvaliiga. Vedas, et tala kodus ei saanud. Ajad muutuvad.
Leave a comment:
-
Kuidas kurat me ei võitnud seda mängu. Pepe on tore driblaja, aga lõpplahendused jätavad soovida ning Xhaka võiks küll veel küpseda enne kui kapteniks saab
Leave a comment:
-
monreal ja egiptlane lännu... esimest ehk igatsetakse... teist vist mitte
Leave a comment:
-
Nketiah on päris jõuline Leedsis olnud, 4 mängu, igas mängus värav (3) või sööt (1).
Täitsa korralik praktika ju.
Leave a comment:
-
???????Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postituststayed on the simpsons
you should have stayed on the simpsons
stayed on the siiimpsoooons, you should have stayed on the siimpsoons
ah nevermind jõudis kohale.
Leave a comment:
-
stayed on the simpsons
you should have stayed on the simpsons
stayed on the siiimpsoooons, you should have stayed on the siimpsoons
Leave a comment:
-
Tean jaa, teisel poolajal lõi korraga selgeks, et, fakk, teine balkanlane ju oli.Algselt postitas ChiefK Vaata postitustPôhjarindel ei midagi uut... 1-3; 0-4; 1-5; 1-3.
Plaan oli buss ja kui see pôlema pandi polnud enam môtteid. Laca mängutoomine 81 oli kriminaalselt hilja ning lootusega äkki juhtub midagi kaugele hetke punaste vastu ei purjeta. Palju küsimusi jäi eile ôhku just peatreeneri kompetentsi kohapealt aga noh selline see asjade seis on hetkel.
NB! Kommentaator: Kola ja Mesut mitte Xhaka. Mitu minutit jahusid mängualguses just Xhakast. See veidi häiris muidu ok.
P.S. Endal oli ikka räme facepalm
Leave a comment:
-
Pôhjarindel ei midagi uut... 1-3; 0-4; 1-5; 1-3.
Plaan oli buss ja kui see pôlema pandi polnud enam môtteid. Laca mängutoomine 81 oli kriminaalselt hilja ning lootusega äkki juhtub midagi kaugele hetke punaste vastu ei purjeta. Palju küsimusi jäi eile ôhku just peatreeneri kompetentsi kohapealt aga noh selline see asjade seis on hetkel.
NB! Kommentaator: Kola ja Mesut mitte Xhaka. Mitu minutit jahusid mängualguses just Xhakast. See veidi häiris muidu ok.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: