Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Mesut Ozil and Sead Kolasinac will not be part of Arsenal's squad for the game at Newcastle because of "further security incidents".

Wat

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Itaalias ja vist ka mujal kusagil on aken veel avatud, et ka praegu on hea tahtmise korral neist võimalik vabaneda.
    Mustafist vabaneks küll kui keegi võtaks. Ta on nii tainas et ma hakkan mõtlema ega ta mingi kihlveo äriga seotud ei ole.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    +1.
    Selle ülemineku parim uudis koos Jenkinsoni omaga koos.
    Talvel palun maha müüa egiptlane, vanem kreeklane ja Mustafi. Nii oleks juba täitsa soliidse meeskonna moodi.
    Itaalias ja vist ka mujal kusagil on aken veel avatud, et ka praegu on hea tahtmise korral neist võimalik vabaneda.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    See on huvitav saatuse twist, et sama vana, kes korraldas ilmselt Fabregasele särgi pähe tõmbamise tootab nüüd tegusalt meie heaks

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Pane see numbritejada sealt lõpust lihtsalt [.TWITTER][./TWITTER] vahele ja saab kohe displaytud (eemalda punktid sulgudest).

Leave a comment:

• malagar
    replied

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    50 milli eest viidi ta PSG-sse. Tagasi toodi täiesti mõistliku ja asjaliku ja hea ja toreda ja õiglase 34 eest kuuldavasti. Aga aitäh teile ja aitäh klounile.

Leave a comment:

• Metslane89
    replied
    Huvitav, ainult 8mil? Minuarust toodi ta 50mil tuuri tagasi PSGst?

Aga väga hea aken teilt. Pole ammu teie poolt sellist näinud. Loodame, et suudate pinget pakkuda.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Nonii, viimane mees ka aknast sees ...

Brazil international joins from Chelsea and will wear the number 23 shirt

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
    WOW, Raul on tegude mees. Me gusta.
    Mul pidid silmad peast ära lendama kui ma nägin, et saame Iwobi eest 40 milli. What!? Nagu maast leitud. Ta on küll noor ja talendikas jms, aga mul on kuradi hea meel, et me tast lahti saime. Seda pidevat ajusurma rünnakute kõige otsustavamates faasides oli ikka julm vaadata. Igal juhul aitäh kõige eest ja head teed!
    +1.
    Selle ülemineku parim uudis koos Jenkinsoni omaga koos.
    Talvel palun maha müüa egiptlane, vanem kreeklane ja Mustafi. Nii oleks juba täitsa soliidse meeskonna moodi.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Kokkuvõttes Iwobi on andekas poiss, aga tema positisoonil võiks rohkem produkti ka näha. 40 milkut on tema eest hea raha. Muidugi oleks vahva old mõni vanur enne müüa aga mis seal ikka. the cash must flow

Leave a comment:

• erxx
    replied
    Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
    aga mul on kuradi hea meel, et me tast lahti saime.
    Ma ise nii äärmuslikult ei väljenduks ja kahju, et ta kokkuvõttes meie juures läbi ei löönud. Arengukõver jooksis ikka tasapisi aga stabiilselt ülespoole. Lõppenud hooajal oli päris palju oma tiimi man of the match.

Aga tal hakkab see Ox-i sündroom tekkima. Keegi ei tea, mis positsioon väljakul tema jaoks parim on. Ning see ei ole üldiselt hea näitaja.

Leave a comment:

• Arsenaalium
    replied
    WOW, Raul on tegude mees. Me gusta.
    Mul pidid silmad peast ära lendama kui ma nägin, et saame Iwobi eest 40 milli. What!? Nagu maast leitud. Ta on küll noor ja talendikas jms, aga mul on kuradi hea meel, et me tast lahti saime. Seda pidevat ajusurma rünnakute kõige otsustavamates faasides oli ikka julm vaadata. Igal juhul aitäh kõige eest ja head teed!

Leave a comment:

• erxx
    replied
    Panustan, et Miki ei lähe kuhugi (loe: keegi ei thtnud teda). Welbeck, Nketiah ja Iwobi? välja ning Pepe ja Nelson sisse. Ehk siis juba välja rohkem kui sisse. Ja ometi olime Jaanuaris ńii meeleheitelises seisus, et oli vaja Barca jäänuk laenule tuua.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    Seda 40-miljonise summa eest.
    Vaadates seda osturallit siin oleks ilmselt algusest peale pidanud olema selge, et läheb ka müügiks.
    Kahju, aga ilmselt mõistlik, eriti raha ja alt tulevat talenti (Nelson, Saka) arvestades.
    With Iwobi sale at £40m Arsenal's net spend for the summer comes in at slightly in excess of £45m ...

Elneny, Mustafi ja Miki ikka klubis ... kas ma haistan kasumlikku akent?

Leave a comment:

Working...
X