Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Ja see on ka naljakas, et kaks tugevat meeskonda mängivad 2:2 viiki ja mõlema teemas nõutakse peatreeneri ametist vabastamist.

Leave a comment:

• Joks
    replied
    Päris naljakas kuidas peale kahte täielikku brainfarti mängijate poolt on peatreener süüdi.

Leave a comment:

• olegtoivo
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Ma loodan, et selle peatreeneri lepingut ei uuendata. Palun.
    Jah, uus treener ja uus re-build pärast 1,1 hooaega kõlab tõesti nagu väga hea mõte. Ma olen nõus, et Unai ei ole võibolla kõige edevam valik ja sageli on mängudele lähenemine liig pragmaatiline, aga mulle tunduvad asjad õiges suunas liikuvat. Sellist kahe aasta tagant uus mees pukis, uus cleanup jne nagu paljudes muudes tippsatsides kombeks, mulle isiklikult väga ei istu.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Ma loodan, et selle peatreeneri lepingut ei uuendata. Palun.

Muidu täna tore rahvaliiga. Vedas, et tala kodus ei saanud. Ajad muutuvad.

Leave a comment:

• Arsenaalium
    replied
    Kuidas kurat me ei võitnud seda mängu. Pepe on tore driblaja, aga lõpplahendused jätavad soovida ning Xhaka võiks küll veel küpseda enne kui kapteniks saab

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    monreal ja egiptlane lännu... esimest ehk igatsetakse... teist vist mitte

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Nketiah on päris jõuline Leedsis olnud, 4 mängu, igas mängus värav (3) või sööt (1).
    Täitsa korralik praktika ju.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Kui nii siis edu ja päikest. Oli tubli sõdur. Tegi alati oma ära.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    stayed on the simpsons
    you should have stayed on the simpsons
    stayed on the siiimpsoooons, you should have stayed on the siimpsoons
    ???????

ah nevermind jõudis kohale.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    stayed on the simpsons
    you should have stayed on the simpsons
    stayed on the siiimpsoooons, you should have stayed on the siimpsoons

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Pôhjarindel ei midagi uut... 1-3; 0-4; 1-5; 1-3.

Plaan oli buss ja kui see pôlema pandi polnud enam môtteid. Laca mängutoomine 81 oli kriminaalselt hilja ning lootusega äkki juhtub midagi kaugele hetke punaste vastu ei purjeta. Palju küsimusi jäi eile ôhku just peatreeneri kompetentsi kohapealt aga noh selline see asjade seis on hetkel.

NB! Kommentaator: Kola ja Mesut mitte Xhaka. Mitu minutit jahusid mängualguses just Xhakast. See veidi häiris muidu ok.
    Tean jaa, teisel poolajal lõi korraga selgeks, et, fakk, teine balkanlane ju oli.

P.S. Endal oli ikka räme facepalm

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Pôhjarindel ei midagi uut... 1-3; 0-4; 1-5; 1-3.

Plaan oli buss ja kui see pôlema pandi polnud enam môtteid. Laca mängutoomine 81 oli kriminaalselt hilja ning lootusega äkki juhtub midagi kaugele hetke punaste vastu ei purjeta. Palju küsimusi jäi eile ôhku just peatreeneri kompetentsi kohapealt aga noh selline see asjade seis on hetkel.

NB! Kommentaator: Kola ja Mesut mitte Xhaka. Mitu minutit jahusid mängualguses just Xhakast. See veidi häiris muidu ok.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Te mängisite muidu täna.
    Kas Laca oligi ainult 10minuti valmiduses või oli Emery rumalus nii hilja vahetusi teha? 0:3 taga ja korraga peal Xhaka/Guendouzi/Torreira on omaette tase muidugi. Ceballos oli ka korralik kaigas ja Pepe seevastu väga väga lubav ja terav.
    Ceballos oli üsna karmilt suunatud kaitsesse. Sealt kuidagi edasi kangutada oligi väga lootusetu. Plaan oli paigas, kui kreeklane poleks vale meest sikutanud, siis oleks äkki põnevamakski läinud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Te mängisite muidu täna.
    Kas Laca oligi ainult 10minuti valmiduses või oli Emery rumalus nii hilja vahetusi teha? 0:3 taga ja korraga peal Xhaka/Guendouzi/Torreira on omaette tase muidugi. Ceballos oli ka korralik kaigas ja Pepe seevastu väga väga lubav ja terav.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Laupäevaks top of the league?
    Homme päike?

Leave a comment:

Working...
X