Algselt postitas kuuraa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustTead sõida potile. Meie teema - tsiteerime mida tahame. Sa võid minna Utd teemasse ja seal minu poolest kõik pildid ära kustutada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustTead sõida potile. Meie teema - tsiteerime mida tahame. Sa võid minna Utd teemasse ja seal minu poolest kõik pildid ära kustutada.
Ole rohkem nagu Henry
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustJack Wilshere EI ole hea eeskuju!
Ole rohkem nagu Henry
Ma olengi täpselt selline õel ja kibestunud vana känd nagu ma paistan.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustärge plz tsiteerige pilte...Algselt postitas vincent Vaata postitustIgati adekvaatne vastus viisakale palvele, et teistel inimestel ka mugavam lugeda oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMiks peaks mulle miski pläru pahviv jõmpsikas eeskujuks olema? ja vincentile vastuseks - mulle ei meeldi kui ming teist klubi fännav tont tuleb Arsenali teemasse korda looma. Mul jumala ükskõik kui mugav või ebamugav neil on. Oleks mõni Arsenali fänn seda paluks, siis oleks teine asi.
Ma olengi täpselt selline õel ja kibestunud vana känd nagu ma paistan.
mis vahet seal on? teistes teemades käimine on standartne asi foorumis. see keda sa fännad, sellest on mul ka täiesti poogen, aga mind antud hetkel tondiks selle eest sõimamine, et viitasin asjaolule, et sa foorumit kasutad nagu viimne noob on vast liiast.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõhk ja Tölpa
kas seda Politseikroonika kullavaramut ei ole kuskil, kus "nõid" pani needust Aleksandrile kuskil korteris?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitusthttp://www.dailymail.co.uk/sport/foo...al-season.html
Võtab üsna hästi kokku ka minu nägemuse hetkeolukorrast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustBy ADRIAN DURHAM. Sealt edasi ei läinud (ja ausalt öeldes ei tasu minna kellelgi). Teadatuntud Arsenali "toetaja" kes kirjutab ükskõik mis sitta kokku meie teemal, et klikke saada. Aga eks vastaste toetajatel on vast jah nalja nabani mingit saasta meie teemal lugeda
PS - Stuart MCFarlane - meie ametlik fotograaf postitas jälle stata pildi. Tal see kombeks kui käib kedagi uut pidlistamas.
Kommentaar
-
Alan Hansen admits he was wrong to say Theo Walcott did not have a ‘football brain’ and has applauded the Arsenal star for ‘showing two fingers’ to his comment.
Vähemalt üks cnt on valgust näinud.
Sorri aga lihtsalt pean küsima, mis asi see hetkeolukord on siis fcchelsea? Et Alexis on sitt?(19v10s eelmine laliga hooaeg) Või et Arsenali fännid ei või rõõmsad olla, et 3 gunnerit maailmameistriks tulid?
Ühe asjaga peab siiski nõus olema...sihid peavad kindlasti kõrgemad olema järgmine hooaeg. Samas kopsik on kopsik ja ja kõige suuremaid auhindu on vaid kaks saadaval ja mõlema eest konkureerib terve istmikutäis meeskondi. Premmis ilmselt 5-6, Clis tosinajagu. Tselsi fännid pigem peaks mõtlema sellele, kes nende järgmiseks treeneriks saab, kui erivajadustega teist hooaega järjest kuivale jääb.
Muudes uudistes. Ilmselt käis fotograaf Debuchyd pildistamas. Ja väga kurb ei oleks, kui klubi otsustaks mitte osta endale 30 miljoni juuro eest 27-aastase mängija, kellel on teadupärast 'dodgy knee' ja nõuab kuulukate kohaselt rohkem palka kui eelmised kaks hispaania ostu.
Kommentaar
-
Sorry, kui ma nüüd kellegi turfile kusema tulen, teil on siin oma tsenseerija olemas, kes võib siis vastavalt tujule materjali eemaldada.
Aga hullult vahva on lugeda, kuidas Arsenali, Manu, vb pooli toetajad kirjutavad, kuidas ajakirjanikud just neid kõige koledamalt peedistavad. You guys have no idea
See öeldud, kõnealune tükk oli küll paras bollocks, mida siis väiksed jupikesed tõde siin och seal koos hoiavad. Vähemalt ma loodan, et teie #youcantbuyclassbutwhyisntpatlampardatthegame toetajad mingit gunnarite world cupi teemat ei aja. #southernscouserepresentLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustMuudes uudistes. Ilmselt käis fotograaf Debuchyd pildistamas. Ja väga kurb ei oleks, kui klubi otsustaks mitte osta endale 30 miljoni juuro eest 27-aastase mängija, kellel on teadupärast 'dodgy knee' ja nõuab kuulukate kohaselt rohkem palka kui eelmised kaks hispaania ostu.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustBender oleks kindlasti odavam osta ja palka maksta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar