Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
näe, ja ma veel seni arvasin, et meil pole midagi ühist
e: see, et Durham võtab siira tõsidusega neid "arsenal has won the world cup" nalju, on muidugi suht adekvaatne näide sellest, kui palju aega tasub tema soperdise lugemisele raisata. ja taevas teab, et ma siinpool planku naeran südamest, kui sanchez kasvõi özili masti meheks või suisa rikka mehe bendtneriks osutub, aga nigga pliis, siukest juttu ajalehes...armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
-
Ma läksin mingist perverssest huvist ikkagi edasi sealt kus oli 'By ADRIAN DURHAM' ja leidsin ühe üsna geniaalse jupi sealt ...http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...al-season.html
Võtab üsna hästi kokku ka minu nägemuse hetkeolukorrast.
Ma ei ole päris kindel kas ajakirjanikuhärra ikka mõistab, et Podolski oli varumeestepingil selles mängus ja oli seeläbi kohustatud kandma mänguvormi?And Lukas Podolski is Arsenal’s version of John Terry. He put the kit on for the celebrations and wouldn’t let go of the World Cup.
Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Päris pikalt oodatud 'done deal' oli see ikka. Kena, et üks pakilisemaid asju sai lahendatud.
PS Kas see Saksa koondise fitness coach, Forsyte või mis ta oligi, sai ka siis meile? Pole kuskilt ametlikku kinnitust näinud.Kommentaar
-
Kieran Gibbsi endine agent on igatahes väga positiivselt meelestatud kogu tegevuse osas.Jeff Weston @jeffnorthlondon · 19m
Sanchez DONE, Debuchy DONE for #Arsenal - 1 huge 1st team signing still being worked & then it's squad additions #InArseneWeTrust #happy
Jeff Weston @jeffnorthlondon · 12m
I can't say who the huge 1 for #Arsenal is, but its not 1 being worked on, it's 1 that we'll sign #options #choices we're a #bigclub
Jeff Weston @jeffnorthlondon · 3m
What is GREAT is that amongst the agents throughout the world #Arsenal is considered a winning club now & players listen to them
Jeff Weston @jeffnorthlondon · 1m
As a #Gooner it's brilliant to hear other agents tell me that OUR club is now a desirable option for top players #InArseneWeTrust #ArsenalVictoria Concordia CrescitKommentaar
-
http://instagram.com/p/ql2oJnA_sn/ NB52 endale reklaami tegemas!1979,2004...Have you ever seen Tottenham win the league?Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar