Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
-
Ma lihtsalt mainin, et Rainis ei vastanud sveniidile. Nii et sa võrdled veist valesid ridu lõpusLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
ma ei saa aru sellest jutust Rainis, kohtunik on siiski väga tähtis element jalgpallis, kes mõjutab mängukäiku, samuti on tähtis element värav. Kui kohtunik teeb vea, või lausa mitu, mis lõppevad väravaga, siis miks ei peaks Wengeril õigust olema kriitikat tema suunas jagada?
Mängu kaotust ta ju ainult kohtuniku süüks ei pannud, nimetas ka enda puudujääke. Kas selline seosesetu jutt on lihtsalt vihast Arsenali vastu, või milles asi?Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
RIP JackWenger says Wilshere won't be back before February. "Honestly, I don't know when he will be back."
Samas kui järgmiseks hooajaks tuua asendused Artetale ja Rosickyle võiks ju isegi ühe perma-crocki ära kanda selle keskväljaga.Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Meie satsi 'Inglish core' olla ja samas Diaby roll üle võtta
Kommentaar
-
Räägivad, et täna võib 4 roteerimist tulla.
Et siis Ox, Gabriel, Calum ja Debuchey ehk pääsevad põllule.
Ning siis Joel või Walcott, monsieur Mathieu, Bellerini ja suur sakslane ehk saavad puhata.
Kommentaar
-
Tore et otsingud jätkuvad. Sa kunagi kindlasti leiad oma intelligentsuse
!
Ilmselgelt oli minu point selles, et kohtuniku osa välja toomine sellise mängu ja taustsüsteemi juures oli umbes sama kui öelda, et Nabi võidab tiitlivõistluste medaleid tänu süsivesikute tarbimisele, sest need üldse aitavad tal elus püsida ja kui ta elus ei püsiks siis poleks ka medaleid tulnud. Seega süsivesikutel on väga oluline roll tema medalite juures.
Okei, tegelikult ma tunnistan, et natukene pingutasin üle, aga osaliselt ka selle pärast, et kohtunikku süüdistatakse siin teemas ikka üsna sagedasti (keegi võiks teha statistilise analüüsi selle kohta btwma ei saa aru sellest jutust Rainis, kohtunik on siiski väga tähtis element jalgpallis, kes mõjutab mängukäiku, samuti on tähtis element värav. Kui kohtunik teeb vea, või lausa mitu, mis lõppevad väravaga, siis miks ei peaks Wengeril õigust olema kriitikat tema suunas jagada?
Mängu kaotust ta ju ainult kohtuniku süüks ei pannud, nimetas ka enda puudujääke. Kas selline seosesetu jutt on lihtsalt vihast Arsenali vastu, või milles asi?
)
Ja olen nõus, et kohtunik mõjutab kuid highlightside põhjal jäi mulje, et kohtuniku roll oli olulisuselt umbes sama kui selles Nabi ja süsivesikute näites enne. Nagu ma ütlesin, siis valesti määratud nurgalöök ei võrdu väravaga. Sitta tööd tegid olukorras kaitsjad ka ju. Seega pole see otseselt kohtuniku bläkk kuigi natukene võib hinge riivata. Ja põhimõtteliselt ongi õigus seda välja tuua - näiteks kui oleks esitanud 30 minutise analüüsi kaotuse põhjustest, siis ehk 30 sekundit sellest oleks ehk fair kohtunikule pühendada. Lihtsalt ma julgeks öelda, et oli umbes sadakond olulisemat põhjust, miks see mäng läks nagu läks.
Jõuluvanale mainiks ääremärkuse korras, et Bournemouth on viimases kuues mängus kaotuseta, kolmest viimasest võõrsilmängust on teenitud 7p. Mitte et Arsenal ei võiks täna võita, aga tegelikult pole nii lihtne jalutuskäik pargis ka päris...Kommentaar
-
Selle koosseisuga arvaks vaid rumal (sealhulgas ka pea kõik üleeile Sotoni vastu platsil käinud), et Arsenalil on üldse mingisuguseid kergeid mänge Premieris.
Tahaks öelda, et vaid West Ham keerab siin tagumendi ette kõigile, paraku augusti tulemus seda teha ei lase.Kommentaar
-
West Ham on ju 5 mängu järjest ilma kaotuseta, pealegi Payet teeb jaanuari alguses comebacki, nii et poisid hakkavad võitma taasSelle koosseisuga arvaks vaid rumal (sealhulgas ka pea kõik üleeile Sotoni vastu platsil käinud), et Arsenalil on üldse mingisuguseid kergeid mänge Premieris.
Tahaks öelda, et vaid West Ham keerab siin tagumendi ette kõigile, paraku augusti tulemus seda teha ei lase.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar