320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ametlikult ei ole veel kinnitatud ning arvestades, et siiani oli Per esimene asekapten ja Santi teine siis vaevalt ...
    Victoria Concordia Crescit

    Kommentaar


      Võimalik, et Per tõepoolest. Aga on ju üsna tõenäoline, et Per saab uuel hooajal järjest vähem mänguaega ja siis oleks meil taas heal juhul pingil istuv kapten nagu Arteta oli. Kapten peaks olema keegi, kes regulaarselt ka mängib. Ideaalis võiks ka olla mängija, kes on pikalt klubis olnud. Kos ei oleks minu arust ka parim valik, kuna ei tundu väga juhi tüüpi olevat.

      Kommentaar


        Ei meeldi mullegi.

        Regulaarselt mängivatest meestest kel kõik omadused olemas - Petr Cech.
        Victoria Concordia Crescit

        Kommentaar


          Kui keegi veel ei tea ja pakub huvi tavalisest odavama hinna eest Emiratesile minna ja nostalgia mõttes legende oma silmaga platsil näha, siis general sale'is on veel pileteid septembrikuus toimuvale Arsenal-Milan legendide mängule:




          Kommentaar


            Kommentaar


              Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
              Midagi pole teha, ma usaldan Arsenali pikaajalist skautimist ja klubi ajaloo kolmandaks suurimat üleminekusummat foorumijorsi haibidiagnoosist enam. Ilmselt on palju oodata analüüsi tema tugevuste ja nõrkuste kohapealt, Arsenali joonisesse sobivuse või mittesobivuse kohapealt. Olen ka sellistega tutvunud ja need pigem ei kipu ülaltoodud hinnangut kinnitama.
              Ühest küljest see fair enough. Aga siis võib ju ka niimoodi öelda, mitte hakata rääkima aiaaugust (ehk sellest, kelle poolt selle ütleja oli, seda enam, et lisaks mulle on sama arvanud ka kaks teist Saksa vutti natukene rohkem jälginut).
              Teisest küljest - kui skaudid alati eksimatud ja treenerid kõigist foorumlastest targemad ning see automaatselt tähendab, et arvamust avaldada ei või siis sureks ju foorum välja 1-2-3 .

              Kommentaar


                Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                Kui Senderos ja Djorou 2016. aastal veel koondisesse mahuvad siis on Šveitsis ikka päris nutune seis. Mitte, et meil maailmameistrite koondis oleks.

                Kommentaar


                  Djorou vist hetkel on Saksamaal täitsa tubli mängija siiski

                  Kommentaar


                    No vat, mis kõik võib juhtuda kui Wengeri no-training-no-tactics-at-all-go-out-and-play alt minema saada. Edu Djoroule siis!

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Parlour Vaata postitust
                      No vat, mis kõik võib juhtuda kui Wengeri no-training-no-tactics-at-all-go-out-and-play alt minema saada. Edu Djoroule siis!
                      .....
                      Salt.jpg

                      Kommentaar


                        Kui sa sellele vastust ei tea, miks üks Arsenali toetaja totaalselt ja igavesti Wengeri vastu võiks olla ja kui sa ei tea, et Djorou üdini sitt on(oli) siis ma pigem seda pikka vaidlust ei algataks ja ütlen, et sorry minu viga.

                        Kommentaar


                          Totaalselt ja igavesti - eh? Wenger out küll, aga natuke liiga kelbast peksad.
                          Djourou osas siis ta oli mingi aeg ka meie eest tõesti hea. Ühel hooajal oli ta pmst parim kaitsja meie särgis (2010/11 kui mälu ei peta) nii, et kui teda polnud siis pmst olime nagu läbisõidu hoov, aga temaga oli tagala kindel. Siis aga sai taas vigastada, mis võttis tolle vormi, ning lõpuks hakkas Wenger teda äärekaitsjaks panema mis võttis igasuguse enesekindluse talt ära.
                          Selles suhtes kui anda talle võimalust enda positsioonil mängida ja aega vormi koguda siis on tegemist hea kaitsjaga.

                          Kommentaar


                            Arsenal on endale suvel toomas Šveitsi koondise ja Wolfsburgi vasakkaitsjat Ricardo Rodriguezt, kirjutab sakslaste Kicker.

                            Kui te Xhaka sõbra ära toote, siis on küll head ostud.

                            Kommentaar


                              Meeldiks ka mulle. Kicker peaks olema üsna reliable allikas ka. 25 milliga saada endale üks parimaid äärekaitsjaid tundub suhteliselt no-brainer olukorras kus Gibbs teeb arvatavasti leebet. Huvitav palju Gibbsi eest praegu turul saab. Arvestades, et inglane siis võiks ju mingi 2kordne hind tulla. Äkki Liverpool tahab, neil on ju vaja uut leket sinna Moreno asemele , saaksid Walcotti peale kauba peale.
                              Igaljuhul Rodrígueze ja Nacho vahel annaks rahulikult roteerida ilma probleemideta, anda aega sisse elada. Muidugi tundub enneolematu, et me hakkame viimase pooleteise hooaja ühte parimat ja kindlamat meest välja vahetama. Tavaliselt Wenger teeb seda ikka hooaeg või kolm liiga hilja.

                              Tea kas see ainult tähendaks seda, et mingid muud liinid jäävad selle arvelt täiendamata? Ründesse ootaks ikka kedagi, võiks ka loota ühte kaitsemeest veel kuna jutud käivad, et Chambers on laenule uuel hooajal minemas ning kui meie kaitseliini valikus on 2 LB, 3 CB ning 1 RB (Jenks vist hooaja alguseks terve pole et olla siin varumees? Debuchy laseb nagunii lesta) siis ei ole väga kindel tunne.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                                Miks Xhaka ei võinud #34 saada ja Coq #16? Või kasvõi Xhaka #8 siis ... nii kallile mehele selline poverty number nagu 16 anda on ikka halb.
                                Su soovidele on vastu tuldud. Xhaka vahetas numbrit ning enam ei ole tal poverty number 16. Nüüd on ta nr........ 29. Special meaning talle kuna ta on 92 aastal sündinud Tegelt oli Chamakh nagunii ta iidol.
                                Midfielder takes the number as it has special significance for him as it is the reverse of his year of birth - 92


                                Kokkuvõttes siis paras naljanumber nende numbritega. Xhaka pidanuks 8 või 34 saama, Ramsey jätkama 16'ga.

                                Aga eks neid võib olla veel tulemas. Kui nt Chesney maha äritakse siis Cech võiks saada nr 1 endale ja kui Debuchy minema aetakse siis äkki Bellerin saab ka uueks number 2'ks.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X