Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
-
See punane... Maagiliste kohtade pealti anti kollased talle ikka.
Aga eks muidu mängitakse nii nagu viimasel ajal kombeks. Oi kui halvalt.Kommentaar
-
Liigas ei viitsita ikka üldse kui võrrelda seda kuidas mehed platsil jooksevad erinevatel võistlustel/karikatel.Kommentaar
-
Hahaha. Millal Arse viimati võõrsil võitis? Sama tõenäoline kui see, et ManCity kaotab ühe kahest 0:4, mida siin kuskil pakuti.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltEi ole ju matemaatiliselt veel kindel. Burnley kaotab Arsenalile 0-6, Tottenham Evertonile 0-2 ja ongi olemas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Nii, mis siis vahepeal juhtus kui ma ära olin ...
Saime 1:3 Wolvesilt, 0:3 Leicesterilt, võitsime 3:1 Valenciat ja kodus Brightoniga 1:1.
Ühesõnaga kandikul pakutud top4 meile siiski ei kõlvanud, ennustatud 76-79 punkti lõppsaldo asemel suudame parimal juhul lõpetada 70ga ja kõik munad on selles korvis, et Unai spetsialiteet ehk Europa League tuleb ära võita. Kui see ka peaks ebaõnnestuma, oleme ikka totaalse kollapsiga hakkama saanud. Ning praeguse vormi ja mängupildi juures ma ütleks, et väga palju lootusi ma just ei hellita. Unail pole mune, meeskonnal pole mune. Kodus Palace'i ja Brightoni vastu 1p ütleb kõik. Kui nüüd viimaseks kaheks Europa mänguks end kokku ei suudeta võtta siis oleme ikka korraliku portsu otsas suvel.
Welbecki lahkumine, koos Cechi ja Ramseyga kinnitati samuti. Kui suvel veel Unaile mittesobivaid mehi ka tahame müüa, siis tulemas on ikka korralik rebuild.Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar