Sellist asja lootuseks nimetada on sulaselge naiivsus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Bängiksid pigem Taylor Swifti või Beyonce'i, noh.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Juba oli kartus, et ei näegi mu hooajaeelset suurunistust Partyet ja Rice korraga keskväljal, aga vaatamata Partey alavormile oli Artetal ikka piisavalt mune seda Chelsea vastu katsetada. Proovige ikka sellest Ghana vanamehest üks aasta veel välja imeda, sest vähegi vormis olles, pakub ta meeskonnale palju. Ja mind üllatab kui vähesed sellest aru saavad. Andke meile kasvõi 200 milli eest 10 aastat noorem kloon ja ma olen rahul, aitäh."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Ega kõik olekski ilus olnud kui Rayal kokku poleks jooksnud. See oli üldse üks veider mäng ikka, koleda mänguga on ka tore võita"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustEga kõik olekski ilus olnud kui Rayal kokku poleks jooksnud. See oli üldse üks veider mäng ikka, koleda mänguga on ka tore võita
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTundub et te see aasta ikkagi tahate seda tiitlit. Respekt finishing ja noh, over the line ikkagi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustHavertz = DIVING WANKER !!!
Kommentaar
-
Algselt postitas TSA Vaata postitustVAR confirmis, et nope. Just Salah style pen, move along
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Ah imege kotte, see on isegi 5 aastasele selge, et see oli dive.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar