Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Arsenal

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Linnupoja
    Eesti koondislane
    • Jan 2013
    • 6461

Algselt postitanud kasutaja Ibanez poolt

Tegu oli kõige tavalisema õlg õlga mänguga. Ei pannud kossi ega midagi. Penalti antud olukorras oleks olnud korruptsioon kuubis.
    siin lihtsalt olukord selline, et messi ja co'le jagati MMil neid pendlaid iga nurga alt ja nüüd jäävad enamus segadusse, et miks mujal selliste asjade eest pennalt ei saa?
    Dreams cant be buy

Kommentaar

• diver
      Eesti koondislane
      • Oct 2017
      • 1181

Algselt postitanud kasutaja Ibanez poolt

Tegu oli kõige tavalisema õlg õlga mänguga. Ei pannud kossi ega midagi. Penalti antud olukorras oleks olnud korruptsioon kuubis.
      Nojah, eks õlgade asukoht inimese kehas sõltubki sellest, mis meeskonna prillide läbi parasjagu mängu vaadata.

Kommentaar

• JuriM
        Eesti koondislane
        • Aug 2012
        • 11810

Õnne!

Kommentaar

• decrakas
          Toon Army
          • Apr 2012
          • 743

Õnnitlused!
          The One and Only

Kommentaar

• -21-
            Asjahuviline
            • Aug 2006
            • 728

Kaua oodatud, aga kaunilt ta ei tulnud. Tuleb vaid loota, et mõjub vabastavalt. Kohati on ikka mängupilt ja joonis minu silmale kriipiv, aga kes seda enam aastate pärast mäletab. Ei virise ja võtame vastu.
            "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

• Reina
              U21
              • Jul 2019
              • 692

Algselt postitanud kasutaja -21- poolt
              Kohati on ikka mängupilt ja joonis minu silmale kriipiv, aga kes seda enam aastate pärast mäletab
              Ega keegi mäleta seda sitta aastate pärast, niikuinii Meistrite liigat ei vöideta nii et mis kasu sellest tiitlist peale inglise võidu, kedagi ei huvita premmi tiitel enam kui see ei tule huvitavast paigast

Kommentaar

• Linnupoja
                Eesti koondislane
                • Jan 2013
                • 6461

Suured tänud, et maailma kõige ülehinnatuim treener saadetakse ära ilma liiga võiduta.
                Dreams cant be buy

Kommentaar

• orbitaaljaam
                  Meeskonnaliige
                  • Apr 2004
                  • 10333

Kommentaar

• mcnamara
                    Möirgav mölder
                    • Nov 2001
                    • 29203

Kohutav hooaeg, minu jaoks kõige hullema lõpuga. Üks detail, mille osas praegune Arse minu silmis kiitust väärib: erinevalt Wengeri päevist on usutud ja investeeritud inglise talenti. Tänu sellele saavad Rice, Eze ja Madueke liigavõidu.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• Wingback
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2001
                      • 7961

Kuidagi üle joone välja kakeldud tiitel, eks siis tähistage.

Kommentaar

• Rein
                        Must puudel
                        • Feb 2005
                        • 12804

Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
                        Kohutav hooaeg, minu jaoks kõige hullema lõpuga. Üks detail, mille osas praegune Arse minu silmis kiitust väärib: erinevalt Wengeri päevist on usutud ja investeeritud inglise talenti. Tänu sellele saavad Rice, Eze ja Madueke liigavõidu.
                        Aitäh selle postituse eest! Sellised inimesed ja arvamused teevad veel magusamaks selle võidu! Loodetavasti suudad ikkagi leppida elu paratamatustega ja lähed eluga edasi! Stay humble!

Teistele toredatele inimestele, aga tänud kaasa elamast.

Inglise talentidest rääkides ja kogu austusega Arsenali mängite vastu- Madueke küll mingi talent ei ole, see sai sellel hooajal selgeks. Pigem on ta sellise keskpärase klubi materjal, nagu Liverpool näiteks.

COYG!!!

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11838

Palju õnne. Arsenali ja Leicesteri tiitlihooajaga on väga palju ühist. Ainult miljard VAR eristavad.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• mcnamara
                            Möirgav mölder
                            • Nov 2001
                            • 29203

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt

Aitäh selle postituse eest! Sellised inimesed ja arvamused teevad veel magusamaks selle võidu! Loodetavasti suudad ikkagi leppida elu paratamatustega ja lähed eluga edasi! Stay humble!

Teistele toredatele inimestele, aga tänud kaasa elamast.

Inglise talentidest rääkides ja kogu austusega Arsenali mängite vastu- Madueke küll mingi talent ei ole, see sai sellel hooajal selgeks. Pigem on ta sellise keskpärase klubi materjal, nagu Liverpool näiteks.

COYG!!!

Palju õnne muidugi ja tore, et minu halb tuju kedagi rõõmustab. Ühtlasi saab solvata ka, see on muidugi win-win. Elu läheb edasi, see hooaeg pole esimene ega viimane.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• Linnupoja
                              Eesti koondislane
                              • Jan 2013
                              • 6461

Miks pooli fännid nii salty siin on?????
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

• onoz9
                                Entusiast
                                • Apr 2014
                                • 858

Ei ole kuidagi kibestunud ise ja ma ei näe põhjust, miks peaks olema.

Õnne võib ju ikka soovida!

Minumeelest ikkagi vääriti tiitlit. Mängupilt on kole ja igav jah, aga hoopis City oli see, kes lõpus komistas. See City fänni Arsenali pudelist joomine...karma maksis lõpuks kätte vist

Muidu mul suht suva Arsenali võidust, aga samas siiski tore, et 115 FC cheaterid seda ei võitnud - krt see oleks ka mage ja igav.

Kommentaar

Töötlen...