Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"Willian has walked away from £20.5m and terminated his Arsenal contract as his move to Brazilian side Corinthians nears.
Willian had two years left on his £240,000-a-week Arsenal contract but instead of staying at the Emirates or asking for a pay-off, he has decided to tear up his contract."
Skysports. Kas tõesti tuli mees klubile vastu ning jalutab minema niisama?
kui punditeid jälgiksid, siis teaksid millest räägin. arteta mingi püha seisuses miskipärast nende arust ja eks see võrdlus olega neil tekkinud ongi. aga nüüd vist vaikselt hakkab asi muutuma.
aga annan andeks, ma oleks ka psühh kui arsenali fänn praegu oleks.
Psühhid olete ikka teie ,et tütarlapse meeskonda tõite
1. Mis su probleem on?
2. Mida kurat Ole ja Manu siia üldse puutub?
3. Ma ei teaks, et Artetale kuju püstitatud oleks
4. Never go Full R*tard!
kui punditeid jälgiksid, siis teaksid millest räägin. arteta mingi püha seisuses miskipärast nende arust ja eks see võrdlus olega neil tekkinud ongi. aga nüüd vist vaikselt hakkab asi muutuma.
aga annan andeks, ma oleks ka psühh kui arsenali fänn praegu oleks.
Ei ole Arsenali fänn, pole kunagi sellest klubist ega nende fännidest midagi arvanud, aga see eilne tegi kurvaks. City suguse värdsuse käest nii julmalt saada....
Kes rohkem jälgib Arsenali võiks tausta laiemalt avada. Kroenke on munn, seda olen kuulnud.
kuna Ole on väidetavalt kehka õps ja Arteta jumal, siis tema eksimusi ei tunnistata. ilmselgelt on kõik ostud ja taktika läinud juba aastaid mööda. kahtlustaks, et siin varem muutust ei tule kui uus füürer tuuakse.
'
aga norwichiga tuleb vinge mäng, mõlemad said hiljuti citylt 5:0 kusjuures norwich mängis IMO paremini.
Ei ole Arsenali fänn, pole kunagi sellest klubist ega nende fännidest midagi arvanud, aga see eilne tegi kurvaks. City suguse värdsuse käest nii julmalt saada....
Kes rohkem jälgib Arsenali võiks tausta laiemalt avada. Kroenke on munn, seda olen kuulnud.
Tänud ka Saliba ja Guendouzi eest. Jään oma arvamuse juurde, mida sai Marseille teemas kirjutatud enne hooaja algust, et Saliba on parim prantslasest keskkaitsja pärast Varane'i.
Leave a comment: