Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tuleb vastu võtta see kopsik, eriti peale sellist algust. Vaatamata sellele tundub järgmine hooaeg väga keeruline olema. Auba post-match väike intervjuu ei sisendanud ka just lootust lepingupikendusele, aga see ei tule üllatusena olenemata tänasest tulemusest. Oh well, võtame päev korraga, õlu
PS. Guendouzi tõmbab endale aina rohkem vett peale, Barca ootab.
Kahjuks ei, see teine klubi peab nüüd alustama Intertoto sarja teisest kvalifikatsiooniringist (otse grupifaasi saab FA-karika võitja).
Wolvesil on veel variant kvalifitseeruda Euroopasse läbi tolle eurosarja võitmise tänavu.
Kahjuks ei, see teine klubi peab nüüd alustama Intertoto sarja teisest kvalifikatsiooniringist (otse grupifaasi saab FA-karika võitja).
Wolvesil on veel variant kvalifitseeruda Euroopasse läbi tolle eurosarja võitmise tänavu.
Mis ma tast tüütan. Mul üsna ükskõik kumb alla kukkub Villa või Watford. Aind noh Arsenal lõpetaks võidu korral kohakese ehk kõrgemal ja saaks 5 milli raha rohkem.
No kurat, te kütate samal nädalal molli Liverpoolile ja Man Cityle ning siis aitate Aston Villal Premmi jääda? Mul hakkas korraks tekkima väike sümpaatia Arsenali suhtes, nüüd on kõik raisus. #artetainterryout
Villa on tore meeskond. Ja noh äkki aitame Watfordi ka kui meie rünnak sama ideetu ja hambutu on
No kurat, te kütate samal nädalal molli Liverpoolile ja Man Cityle ning siis aitate Aston Villal Premmi jääda? Mul hakkas korraks tekkima väike sümpaatia Arsenali suhtes, nüüd on kõik raisus. #artetainterryout
Nüüd oleks aeg jah pisut sajalisi luftitada, aga paraku minu silmis on suurem probleem raha kulutamise oskus kui selle olemasolu üldse. Täpp i-le oli 4 aastane leping Soaresele. Ostud käivad nüüd läbi agentide, sinna pannakse suur hulk pappi magama ning niite tõmbab kuulu järbi Kia Joorabchian. Luis ja Soares on tema manageerida ning samuti on ta Edu enda agent. Pakun, et lähinädalatel kuuleme kõvasti kuulukaid Coatinho soetamisest, ei imestaks kui Kolasinac asendatakse Kursawaga ning kulmud ei kerkiks, kui ka Carlos Tevez mängu toodaks. Raul out!
Täna võib tsiteerida Walcotti kuulsat lööklauset, mille ta ükskord peale mängu ajakirjanikele ette ladus ja sellega omale tee klubist välja sillutas: "Esimesest minutist peale oli näha, et vastased tahtsid seda võitu rohkem kui meie."
Leave a comment: