Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Esimene lahkuja on saanud ka kinnituse - selleks on David Luiz.
Fair play. Edasiminekut temaga koos ei tule, seega õigel ajal headaega. Nüüd jääb üle ainult oodata, kas tema asenduseks saab Saliba, või oskame kuskilt mõne halvema mängija leida kui Luiz oli.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustaga lõplikult lolliks jääb Arteta, üritades öeldut tagasi võtta,
mille peale ajakirjanikud vaid õlgu kehitavad, sest tegu pole siiski väljamõeldud intervjuuga, vaid pressikal lendu lastud sõnadega
Zoomi pressikonverents, Arteta vastab küsimuse esimesele poolele, järelküsimust kuulmata või tähele panemata. Ühesõnaga, täiesti loogiline ja mõistlik on tõlgendada ka nii, et Arteta vastab küsimusele, kuidas ta ennast hindab - kas ta on mängijatest maksimumi kätte saanud ja ei vasta küsimusele, kas mängijad on andnud maksimumi. Läheb kuidagi paremini kokku Arteta ülejäänud jutuga.
Leave a comment:
-
Peale Arsenali kinga saab kuskil Hispaania midtable'is v peale Ancelottit Evertonis proovida.
Leave a comment:
-
aga lõplikult lolliks jääb Arteta, üritades öeldut tagasi võtta,
mille peale ajakirjanikud vaid õlgu kehitavad, sest tegu pole siiski väljamõeldud intervjuuga, vaid pressikal lendu lastud sõnadega
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Järjekordne seik viimase aja uuest stiilist meedias, kus treener avalikult viskab "mõned" mängijad bussi alla. Üldse ei meeldi selline stiil. Väga Mourinholik. Wenger ei teeks seda kunagi.
Ilmselgelt viitab probleemile riietusruumis ning sellele, et treener on olukorras kus ta tahab ennast sellega "kehtestada", et näitab, et tema jaoks ei ole probleem minna avalikuks nende vastu, kes talle ei kuuletu
Leave a comment:
-
Foorumi ennustusvõistluses ei pakkunud selle mängu lõpptulemust keegi ära...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNagu taevas, nõnda ka maa peal.
Äkki järgmine hooaeg siis.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKohustuslik klassika, ehk "vea pihku suguhaige":
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMeil on muidu täna õhtul tõsine jutuajamine teiega Fa karika finaali ja jõululaupäeva rikkumise eest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustSaan aru sinust ja Arsene oligi klass ning kôrgem tase, lôpus väsis. Vaatasin siin ta viimast intekat ja ta näeb nii eluterve välja mida ta teps mitte ei olnud since 2016. Aga see selleks...
See bussi alla lükkamine, olgem ausad aga ma lükkaks millegi hullema alla. Liiga kaua on kestnud see kuku-nunnu mentaliteet. Eriti oli seda puutumatust näha kui kukuti good ebening vastu välja ja kapten ei vaevunud intekale tulla vaid lükati good guy Leno tanki.
Üldjoontes ütlen ma, et Delete club! Create Hale End FC.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMeil on muidu täna õhtul tõsine jutuajamine teiega Fa karika finaali ja jõululaupäeva rikkumise eest.
Äkki järgmine hooaeg siis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Järjekordne seik viimase aja uuest stiilist meedias, kus treener avalikult viskab "mõned" mängijad bussi alla. Üldse ei meeldi selline stiil. Väga Mourinholik. Wenger ei teeks seda kunagi.
Ilmselgelt viitab probleemile riietusruumis ning sellele, et treener on olukorras kus ta tahab ennast sellega "kehtestada", et näitab, et tema jaoks ei ole probleem minna avalikuks nende vastu, kes talle ei kuuletu.
See bussi alla lükkamine, olgem ausad aga ma lükkaks millegi hullema alla. Liiga kaua on kestnud see kuku-nunnu mentaliteet. Eriti oli seda puutumatust näha kui kukuti good ebening vastu välja ja kapten ei vaevunud intekale tulla vaid lükati good guy Leno tanki.
Üldjoontes ütlen ma, et Delete club! Create Hale End FC.
Leave a comment:
-
Ilmselgelt viitab probleemile riietusruumis ning sellele, et treener on olukorras kus ta tahab ennast sellega "kehtestada", et näitab, et tema jaoks ei ole probleem minna avalikuks nende vastu, kes talle ei kuuletu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustJep. Mu enda valik oleks tegelikkuses muidugi kogu ladvik välja vahetada. Aga mu mõte oli see, et suvel ei saa seda teha nii, et kõigepealt saadad Vinai-Edu-Mikeli minema ja siis hakkad asendusi otsima.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: