Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    Krt seal aafrikas mõeldakse koos eesnimedega ka perekonnanimed kohe valmis 😁

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Saate ju endise Chelsea mehe Bertrandi omale tasuta tuua.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Esimene lahkuja on saanud ka kinnituse - selleks on David Luiz.

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    aga lõplikult lolliks jääb Arteta, üritades öeldut tagasi võtta,
    mille peale ajakirjanikud vaid õlgu kehitavad, sest tegu pole siiski väljamõeldud intervjuuga, vaid pressikal lendu lastud sõnadega
    Ma selle eest küll Artetat bussi alla ei viskaks, siin on ikka täiesti reaalne võimalus alternatiivseks tõlgenduseks.
    Zoomi pressikonverents, Arteta vastab küsimuse esimesele poolele, järelküsimust kuulmata või tähele panemata. Ühesõnaga, täiesti loogiline ja mõistlik on tõlgendada ka nii, et Arteta vastab küsimusele, kuidas ta ennast hindab - kas ta on mängijatest maksimumi kätte saanud ja ei vasta küsimusele, kas mängijad on andnud maksimumi. Läheb kuidagi paremini kokku Arteta ülejäänud jutuga.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Peale Arsenali kinga saab kuskil Hispaania midtable'is v peale Ancelottit Evertonis proovida.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    aga lõplikult lolliks jääb Arteta, üritades öeldut tagasi võtta,
    mille peale ajakirjanikud vaid õlgu kehitavad, sest tegu pole siiski väljamõeldud intervjuuga, vaid pressikal lendu lastud sõnadega

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Foorumi ennustusvõistluses ei pakkunud selle mängu lõpptulemust keegi ära...

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Nagu taevas, nõnda ka maa peal.
    Äkki järgmine hooaeg siis.
    Kohustuslik klassika, ehk "vea pihku suguhaige":

Oiii te lucky bastardid küll ning eilsest on ikka kuradi kahju. Oleks taht ise siia labaselt räuskama tulla, aga nüüd saan stiilseid response. Aga ei au teile!

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Meil on muidu täna õhtul tõsine jutuajamine teiega Fa karika finaali ja jõululaupäeva rikkumise eest.
    Kohustuslik klassika, ehk "vea pihku suguhaige":

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Saan aru sinust ja Arsene oligi klass ning kôrgem tase, lôpus väsis. Vaatasin siin ta viimast intekat ja ta näeb nii eluterve välja mida ta teps mitte ei olnud since 2016. Aga see selleks...

See bussi alla lükkamine, olgem ausad aga ma lükkaks millegi hullema alla. Liiga kaua on kestnud see kuku-nunnu mentaliteet. Eriti oli seda puutumatust näha kui kukuti good ebening vastu välja ja kapten ei vaevunud intekale tulla vaid lükati good guy Leno tanki.

Üldjoontes ütlen ma, et Delete club! Create Hale End FC.
    Eks ma ise Arsene'i ajal olin ka kuri, kuidas papa korduvalt ja näiliselt ilma tagajärgedeta lemmik-poegasid poputas. Samas ega ei olegi üks ega teine meetod lõplikult tõde ja õigus. Ma lihtsalt eelistaks, et see 'ruthless' olemine, jääks ikkagi kulisside taha.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Meil on muidu täna õhtul tõsine jutuajamine teiega Fa karika finaali ja jõululaupäeva rikkumise eest.
    Nagu taevas, nõnda ka maa peal.
    Äkki järgmine hooaeg siis.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Saan aru sinust ja Arsene oligi klass ning kôrgem tase, lôpus väsis. Vaatasin siin ta viimast intekat ja ta näeb nii eluterve välja mida ta teps mitte ei olnud since 2016. Aga see selleks...

See bussi alla lükkamine, olgem ausad aga ma lükkaks millegi hullema alla. Liiga kaua on kestnud see kuku-nunnu mentaliteet. Eriti oli seda puutumatust näha kui kukuti good ebening vastu välja ja kapten ei vaevunud intekale tulla vaid lükati good guy Leno tanki.

Üldjoontes ütlen ma, et Delete club! Create Hale End FC.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Algselt postitas erxx Vaata postitust
    Jep. Mu enda valik oleks tegelikkuses muidugi kogu ladvik välja vahetada. Aga mu mõte oli see, et suvel ei saa seda teha nii, et kõigepealt saadad Vinai-Edu-Mikeli minema ja siis hakkad asendusi otsima.
    Praeguse pealt on ikka jõle lihtne ennustada selle kordumist, mis juhtus Emery esimese hooaja järel. Et kraabiks paja põhjast riismed kokku, teeks turul mõne meeleheitliku käigu (Pepe, anyone?) ja prooviks augustist uuesti. Novembriks on selge, et midagi pole paremaks läinud ja jälle on vähemalt aasta minema visatud.

Leave a comment:

Working...
X