Loodad ,et ta võidaks midagi Olümpial ja siis saab sõjaväest vabaks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustLoodad ,et ta võidaks midagi Olümpial ja siis saab sõjaväest vabaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustKindlasti saab ta olümpiale.ta koondise kapten juOnce a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustKindlasti saab ta olümpiale.ta koondise kapten juHow does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Ramsey lõi Montenegrole ja Lansbury aseritele 2 ning mõlemas oli Oxlade käsi ka mängus.
EDIT: Vaatasin väravad üle, käega polnud ikka midagi pistmist."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Hei, mul oleks üks väike küsimus. Oleks tänulik kui keegi viitsiks kiire vastuse kriblada.
Nimelt kuidas te Eestis tavahooajaliselt Arsenali mänge vaadate. Ma ise hetkel välismaal (Uus- Meremaal) ja siinne mängude vaatamispagas on metsik. Sky Sportiga näeb kõiki premier league mänge ja tegelikult isegi pmst tervet hooaega. Kas teil enamustel ka Sky sports või on mingi veelgi tõhusam alternatiiv. Ise tagasi tulles ei jaksa eriti live streamidega jännata ja torrentitega on ka jama, sest siis peab päev läbi kõrvad-silmad suletud hoidma, et skoori ei silmaks.
Suured tänud
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustHei, mul oleks üks väike küsimus. Oleks tänulik kui keegi viitsiks kiire vastuse kriblada.
Nimelt kuidas te Eestis tavahooajaliselt Arsenali mänge vaadate. Ma ise hetkel välismaal (Uus- Meremaal) ja siinne mängude vaatamispagas on metsik. Sky Sportiga näeb kõiki premier league mänge ja tegelikult isegi pmst tervet hooaega. Kas teil enamustel ka Sky sports või on mingi veelgi tõhusam alternatiiv. Ise tagasi tulles ei jaksa eriti live streamidega jännata ja torrentitega on ka jama, sest siis peab päev läbi kõrvad-silmad suletud hoidma, et skoori ei silmaks.
Suured tänud
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustPaketi kuutasu on mingi 1500 vana raha, vast ei tasu ära.
Kuna ma ise Viasati klient ei ole, siis huvitab ennastki info, et mismoodi see Premier League HD kanal välja näeb? Kas see kanal on alles hiljuti Viasati paketti tekkinud? Mäletan mõningad aastad tagasi kui sai omale satipann muretsetud siis PLi jalgpalli üldse ei pakutud eesti digilevis. Kas seal kanalil on võimalik nö. "red buttoniga" avada portaal ja valida kõigi käimasolevate otseülekannete vahel? Kes kommenteerivad? Tegelikult pole väga kallis, kui huvitab ainult PLi nägemine.
Ning kuna oht on, et niigi juba pikaks veninud OT jutt veel pikemaks võib minna, siis võiks mõni hea moderaator asja kuhugi laialdamasse teemasse ju tõsta.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar