Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
-
Wengeril on väga huvitav(loe:sitt)ostupoliitika.pisarad tulevad kurvastusest ja vihast silma kui loen ,et jälle on mingi verinoor tüüp ostetud.sellest Chamberlainist tuleb küll kõva mängumees,aga arsenal vajab ÜLITUGEVAT keskkaitsjat ja kui isegi mitte kahte.Kommentaar
-
Kommentaar
-
No ma ei tea, kui ma copyn siia BBC ja Telegraphi ajakirjanike tweete, siis vist ikka on?
aga jah, saying we aren't looking for a CB because we signed AOC is like saying you won't buy dinner because you just got a haircut.Kommentaar
-
veidi OT, aga igasuguste twiterdamistega meenub kohe see, kui Guardiani härra Daniel Taylor ajas mitte väga ammu sealsamas kõigil kõvaks, et major exclusive in 2 hours jne. suur pommuudis oli siis lõpuks see, et Inter pakub Bale'i eest väidetavalt 30 miljonit. most likely ja hopeful ei ole tegelikult sellistest tühjadest lahmimistest väga suur samm edasi. või kui lugeda kasvõi kõik need korrad kokku, kui onu vermin on pressi arvates "homme mänguvalmis" olnud...
mis seda Arsenali koosseisu puudutab (ka ilma igasuguste rebestusteta), siis enne hooaja algust paberil liigavõidule konkureeriva pundi kokkusaamisega ei ole juba tegelikult aastaid ju probleemi olnud. natuke kogemusi omavad vaatajad näevad aga siiski ka seda, mis nimede taga on.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Kommentaar
-
-
Järgmine pilt olgu koos Cahilliga. Hea ost muidu.Kommentaar
-
Rohkem kui 11,5euro-milkut ritard-feissi eest, no andke andeks. Kokkuhoiupoliitika toimib suurepäraselt!!Algselt postitanud kasutaja rainis007 pooltÜtleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Lihtsalt varem te hõõrusite kõigile ninaalla, kuidas te pistate kotti tasuta või mõne milku eest superandekaid kutte, nüüd maksate totaalselt üle. Ja seda oodatud head(!!!) kaitsat teil ka nii kui nii ei tule
Algselt postitanud kasutaja rainis007 pooltÜtleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.Kommentaar
-
Veidi vara ei ole mängijat ja tema väärtust hinnata? Äkki on tegemist ilge püssiga, kes lööb tulevikus 30+ väravat hooajal.Kommentaar
-
Mis vahet sel on, kas ma hindan teda preagu keskpäraseks, kui ma hindan teda kahe aasta pärast keskpäraseks või kui ma hindan teda viie aasta pärast keskpäraseks. Loodate liiga palju, same old, same old..Algselt postitanud kasutaja rainis007 pooltÜtleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar