Kahjuks on ka mul selline tunne. Poolteist aastat tagasi oleks ma võtnud £10m+ tema eest silma pilgutamata, kuid tuleb anda krediiti kus selleks õige koht on. Noormees on tööd teinud, tõusnud tasemelt ühe pügala võrra ning platform on loodud kus praegu sõlmitav leping peaks olema ilmselt tema karjääri suurim ja viima ta peaaegu 30nda eluaastani. Arvestades tema omadusi siis ilmselt sealt edasi enam suuremaks või paremaks ei lähe niiet ma üldse ei imesta, et ta ootab suurt rahalist paketti ning selle peale nüüd mängibki. Sisuliselt karjääri defineeriv leping, ning lasta ennast 'lowballida' ei kuulu kindlasti tema plaanidesse.
Kuid Wengeril tundub olevat jälle uus projekt käsil ning seekord on selleks "briti tuumik". Juba mitmed kuud on sahistatud 5 aastastest ja paremate tingimustega lepingutest Wilshere'ile (90k), Ramseyle (60k), Gibbsile, Oxile (52k) ja Jenkinsonile. Jenks olevat allkirjastanud juba hooaja alguses, ning Jack ja Ramsey pidid kas tehtud olema või kohe-kohe saamas ning ülejäänud kaks on teostamisel. Lisame veel võimaluse, et Zaha jaanuaris. Laenudel ja akadeemias on veel ka nii mõnedki noored kelledest mõni võiks piisavalt tubli olla (Akpom). Tundub päris korralik.
Kuid Wengeril tundub olevat jälle uus projekt käsil ning seekord on selleks "briti tuumik". Juba mitmed kuud on sahistatud 5 aastastest ja paremate tingimustega lepingutest Wilshere'ile (90k), Ramseyle (60k), Gibbsile, Oxile (52k) ja Jenkinsonile. Jenks olevat allkirjastanud juba hooaja alguses, ning Jack ja Ramsey pidid kas tehtud olema või kohe-kohe saamas ning ülejäänud kaks on teostamisel. Lisame veel võimaluse, et Zaha jaanuaris. Laenudel ja akadeemias on veel ka nii mõnedki noored kelledest mõni võiks piisavalt tubli olla (Akpom). Tundub päris korralik.

.
Kommentaar