320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    See oli "good surprise" siis. vanal oli ikka tõsine moosinägu ees, kui seda eile intervjuud andes ütles.
    http://www.youtube.com/watch?v=jPdwowkW6l8 (2 minuti peal)

    Kommentaar


      Oeh, peab núúd Arsenali mánge hakkama vaatama, sest Wenger vóttis ennast kokku lópuks ning ostis úhe minu lemmikutest Özili. Eile ei tahtnud ma kohe úldse, et selline diil juhtuks, kuid tána ma olen isegi leppinud ning kui Özil ise tahtis lahkuda, siis ei ole mul Arsenali siirdumise vastu midagi, sest mángija peab ennast tundma klubis hásti.

      Kommentaar


        Loogiline oleks, et talvel tuleb nüüd inimsööja ka punti.

        Kommentaar


          Mis loogika järgi?

          Kommentaar


            mõnele mehele võiks küll juba selle pealt nina alla hõõruda lauset: "mängijad ei taha arsenali tulla..."

            Kommentaar


              Njaa. Poleks sellist üleminekut küll uskunud. Kindlasti kõva täiendus teile ja annab palju juurde satsile, kuid siiski rünnak on üsna hõre. Võibolla oleks Arsenalile kasulikum selle raha eest mitme mehega koosseisu täiendada, sest pink tundub päris õhuke. Eks see näha ole. Igatahes Özili näol on tegemist tõesti suure täiendusega, iseasi kas sellest piisab.
              FC Flora

              Kommentaar


                Hommik helge ning mitte nii helge. Özil klubis, Saksa tuumik läheb järjest suuremaks ning BFG olevat ka korralikku reklaamtööd teinud, et Özil ikka meile tuleks. Ei jaksa ära oodata millal teda platsil näeb Cazorla, Wilshere, Ramsey kõrval. Tundub siiamaani uskumatu, et Arsenal käis sellise raha välja. Lihtsalt uskumatu.

                Ründjate koha peal aga Giroudi järel tühjus mida peavad nüüd täitma Sanogo ning TGSTEL (kellest tegelikult oleks isegi suudetud lahti saada kui olnuks asendus olemas). Ja kurat Park on ka veel klubis. Väidetavalt olime meie need kes Ba tehingu katki jätsid liiga suure fee tõttu. Ei mõista miks Ba üldse oli meil viimasel päeval kavas. Mou käest loodeti midagi rõõmsalt ja odavalt saada, not a chance. Oleks pidanud ikka varuvariant H ka olemas olema [Suarez, Higuain, Jovetic, Benzema, Rooney, Michu, Ba - A, B, C, D, E, F, G (aga mitte ilmtingimata samas järjekorras, ehk unustasin ka ülekohtuselt kellegi)]. Abel Hernandez käis vahepeal päris mitu korda meediast läbi kuid tema areng on viimaste aastatega vist korraliku tagasikäigu sisse löönud.
                Aga no vähemalt ei ostetud Kalou'd nagu vahepeal kõlakad käisid. Thank god.
                Ehk tuleb keegi siis Jaanuaris ning loodetavasti Giroud püsib terve ning jätkab kõmmutamist. Koos Öziliga muutus klubi kindlasti atraktiivsemaks ka teistele mängijatele. Who wouldn't want to be the striker in front of him?

                PS Huvitav palju Özili särke praeguseks juba arsenaldirectist tellitud on või siis täna palju neid ametlikest poodidest ostetakse. Karta on, et massiline uue särgi hankimine algas selle ostuga.

                Kommentaar


                  meeskonda õhukeseks pidada võib ehk vaid kahe positsiooni pärast: ründaja, keskkaitsja. ülejäänud on kenasti kaetud ja ka need positsioonid saavad tänu meeste mitmekülgsusele ilmselt kaetud(sagna seni kenasti keskel hakkama saanud, walcott vedas rünnakut varasemaltki). seni on saanud tegelikult ju. alati on muidugi vigastused. aga ütlen endiselt, et võistkond oli juba ennem özili liitumist eelmisest hooajast kindlasti paremas seisus, ise pean flaminid samuti väga oluliseks lisaks.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Katk Vaata postitust
                    Hommik helge ning mitte nii helge.
                    Jah, mul on pärast esimest eufooriat samasugused mõtted. Wenger munes küll kuldmuna välja, kuid kas see oli algusest peale nii planeeritud? Vastus on kindel ei. Jätkuvalt sai kinnitust see, et AW on ainus kes käseb, poob ja laseb:

                    I have said throughout the summer that we have been working hard to bring in top quality players to this football club. This has involved many many people across the Club and I have always had the full support of the Club in making decisions on the football side.
                    Meeskonna õhulisuse kohta: jah, siin vaatas ilmselt, et nii Sagna kui Flamini võivad erinevatel (kaitse)positsioonidel mängida, kuhu ma sul selle maailmaklassi kaitsva pooliku veel mahutan, eriti kui Arteta terveks saab. Ainuke auk ongi ründes ja siin peab küll ata-ata tegema, kui Ba tulek jäi 1,5m summa erimeelsuse taha.

                    Veelkord, kergelt sarkastilise pilguga läbi Wengeri silme vaadates oli tegelikult täiesti mõistliku üleminekuaknaga - sisse neli meest, kelle hind per nägu jääb 10m kanti, samas palgaraha võrreldes eelmise aastaga sama või väiksemgi.

                    Aga päris lõplikult ilmselt akent kinni panna ei saa, sest madalamatesse liigadesse (aga välismaale?) on veel võimalik mängijaid välja laenata (Frimpong, Park?).
                    Supplies!

                    Kommentaar


                      Ma endale täiesti ebatüüpiliselt olen otsustanud mitte iriseda enne kui liiga jälle peale hakkab. Hetkel naudin hetke lihtsalt ja eufooriat lahedast ostust. Meeskonna komplekteerituse üle muretsen hiljem.
                      Ma arvan et see tehing oli siiski veidi kauem ahjus kui viimased kaks päeva, lihtsalt tõsiselt vaka all hoitud.
                      Selge on see Wengeri intekat vaadates Tottenhami mängu järel - see kõrvuni naeratus - et tal olid jah sõnad siis juba olemas.
                      Muidu ainuke tõsine mure ongi see et meil pole tõsiseltvõetavat vahetust / konkurenti Giroudile. Aga ehk veame jaanuarini välja. Kaitses on tegelikult mehi küllalt ju. Sagna on keskkaitses hea. Verm teel tagasi ja flamini võib äärekaitset mängida ja lisaks on väga asine kaitsev poolik, keda koos Öziliga platsile panna.

                      Kommentaar


                        Jah, pidin vaikima, kui Özili eest 50 makstakse aga 43 maksti vist? Ikkagi väga hull number. Siuke 25-30 oleks norm olnud tema eest. Keda Arsenal vajas? Ründajat! Aga ei ostetud, osteti keskvälja mees. Özili ost on siuke okei, ei usu et suuri muudatusi tegema hakkab ausalt öeldes. Parem kui Arteta igatahes Vähemalt on fännidel süda rahul aga eks näis mis kasu temast on, kui ründes vaikus.
                        Ja kahju et te kummi ei saanud, oleks hea meelega ta ära saatnud. Goal.com pani villast.

                        Kommentaar


                          Jõudu oli vaja juurde ründesse, kaitsvasse poolikusse või kaitsesse, aga osteti hoopis ründavasse poolikusse ...

                          Kommentaar


                            50 miljonit eurot, ehk mingi 42,5 miljonit naela.
                            Aga ei ütleks küll, et väga üle tema väärtuse maksti. vb ideaalis oleks 35-ga kätte saanud... vähemalt võrreldes kõikide teiste üleminekutega..
                            Potentsiaalselt võib olla vabalt tegemist premmi top3 mängijaga. Arsenalis peaks küll kindel põhimees olema nüüd. see üks STAAR, kes aasta aega puudu on olnud.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                              Jõudu oli vaja juurde ründesse, kaitsvasse poolikusse või kaitsesse, aga osteti hoopis ründavasse poolikusse ...
                              Kaitsev poolik on Flamini näol olemas ju. Ja üldse mitte paha. Ainuke tõsine puudujääk on siiski rünnak , kus Giroud peab sisuliselt üksi rabama kuni Poldi tagasi on

                              Kommentaar


                                Poldi ei ole ründaja !

                                Kommentaar

                                Working...
                                X