Selle teema viimased umbes 5 lk tuleks kuhugi full retard kullavaramusse salvestada. So much win.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Guardian räägib, et Wenger-Primorac-Rice telefoniühendus võib rikkuda meeskonna mittejuhendamise keelu vaimu.
Ja et Nasri olla kirjutanud Facebooki nii:
"It's nearly done but I will leave with bitterness and anger in my heart. I am proud for having played with the Gunners. I've been very disappointed by the supporters last weekend. I am still an Arsenal player but I will certainly leave very soon."
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustJa et Nasri olla kirjutanud Facebooki nii:
"It's nearly done but I will leave with bitterness and anger in my heart. I am proud for having played with the Gunners. I've been very disappointed by the supporters last weekend. I am still an Arsenal player but I will certainly leave very soon."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustbut that account's authenticity has since been denied.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustJenkinson jäi ka täitsa positiivselt silma ja kuna mängu jälgisin YLE2 pealt, siis teda ka pidevalt mainita. Seejärel tekkis mõte, et kui kutt edukaks osutub, kas siis valib Soome meestekoondise asemel hoopis Inglismaa koondise? Noorte klassides on ikka Soomet esindanud."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
ma nüüd ei tea, kas see on mingi 20-ne kordne eksitus või...
...mittesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustVõib-olla mull natuke sinivalged prillid, aga dzenkinson paistis ikka päris rabe ja närvis (mis on ka tsipa mõistetav).Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustVõib-olla mull natuke sinivalged prillid, aga dzenkinson paistis ikka päris rabe ja närvis (mis on ka tsipa mõistetav). Ka soome kommentaator pidi vajalikuks närvilisust ära mainida. Ma kujutan ette milline värelus käis suures osas Arse*** fännidest üle kui ta lasi mingil Udinese vennal ennast ära suruda ja siis trahvikastis jalad risti tantsu panid. Barca oleks sealt ikka penalti välja võlunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVõibolla olid mul jälle punavalged prillid ees aga mulle tundus, et mängu edenedes läks ta kindlamaks.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSee Facebooki account, mille põhjal inglise lehed oma uudised valmis treisid oli ilmselt fake jah.
Just to make things clear i dont have a facebook so i never said i was leaving with bitterness the guy who said that use a fake account
Kommentaar
-
Siin räägiti eelnevalt Jenkinsoni ebakindlusest vasakkaitsja positsioonil, tulenevalt tema kogenematusest. Lisades fakti, et kutt on paremjalgne, siis ei näe tema vasakul mängitamises just väga suurt joppamist.
Joppamine oleks see, kui AW ikkagi ostaks ennast tõestanud tüübi, nagu Njuukaastli Enriike või Evertoni Beinz. Ah, mis? Ahjah..Supplies!
Kommentaar
-
[QUOTE=marv3llous;1323945]Gervinho ja Song 3 mängu bänni. Jäävad kõrvale Liverpooli, Man Utdi ja Swansea kohtumistest.
Mõnus, Frimpongiga 'Pool ja United Djourou ja Gibbsi vigastuste tõsidusest pole ka veel infot, ehk äkki joppab Jenkinsoni vasakusse kaitsesse ka [/Q
vabalt võib Wilshere selleks ajaks terve olla kui Manuga mängime...ma ei usu et pooli vastu on aga mine tea...siis rosicky on normaalselt hakkama saanud ja noh Ramsey näitas eile juba korraliku klassi...aga pole midagi mehed usuvad endasse võib võidud ka nopida..Wallcott ja Verma Ja Rvp on olemas...ja tahaks seda uut selli Chamberlaini ka näha....GO GUNNERS :P1979,2004...Have you ever seen Tottenham win the league?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar