320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    situti ennast mängu alguses totaalselt täis. Jah costa kalastas punase Perile aga see sai võimalikuks tänu olematule keskväljale üldse.
    Per ka oinas oma last ditch hiljaks jäänud taklinguga.
    Peale meie taha jäämist oli suuresti vormistamise küsimus Chelsea jaoks.

    Kommentaar


      Per veel jõudis vaadata ka kas ta on viimane ja ikka ei kompjuutinud peas, et äkki võtaks 1v1 väravavahiga vs punane kaart. Täis pask.
      Victoria Concordia Crescit

      Kommentaar


        Ongi tal aeg pingile tõmmata ja Gabrielile ruumi teha. Selline tigu kaitses toob ainult häda.

        Kommentaar


          Oleks võinud veel hullemini minna. Vähemalt Mourinho ei võitnud!

          Kommentaar



            Millest ma üldse aru ei saa on see kohtuniku jõllitamine ja vile ootamine,
            Mängi kurat vileni ja asi tahe. Siis ehk oleks taklingu pihta ka saanud.

            Kommentaar


              Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
              Oleks võinud veel hullemini minna. Vähemalt Mourinho ei võitnud!
              Ainuke positiivne noot tänases, tõesti. Tänan
              Victoria Concordia Crescit

              Kommentaar


                Flamini sai oma esimese kaotuse liigat kodus mängides?

                Kommentaar


                  Kommentaar


                    Eilse mängu kommentaare veel.
                    -Walcott kapten - you've got to be kidding me
                    -Punase olukorras mida perset Mertesacker mõtles? Cech taga olemas, andnud talle võimalus päästa. Ja kui ei päästa siis sitta kah, 70 minutit olnuks aega olnud. Selle asemel läks lolli peaga maha võtma meest ja olgugi et kontakt oli minimaalne ning Costa singirulli keeramine oli üle võlli siis lihtsalt milleks sa annad talle üldse selle võimaluse
                    -Lisaks see sama olukord, kuidas on võimalik, et ta selle taklamise hetkel üldse kõrvale küljekohtuniku poole vaatas?
                    -Vahetus Giroud välja Gabriel sisse... Mu silmad tõmbas korralikult suureks kui tema numbrit tablool nägin. Täiesti perses mida sellest lükkest Wenger saada lootis. Walcott kui 'Mister Anonymous' olnuks kõige loogilisem ohverdus olnud antud olukorras, järgmine Joel. Aga Giroud? Mees kes on üsna korralikus vormis ning ainuke kes suudab seal ees palli ka alla võtta ning olla mingisugunegi sihtmärk tsenderdustes. Mees oli õigustatult pahane, vägagi õigustatult.
                    -Mänguplaan pärast seda lüket oli siis milline? Ilma ründajata mängimine? Yes, that always works great. Üritati äärelt sisselõikavale Walcottile läbisööte panna, aga ta vist värskelt luges Pippo Inzaghi "pool elu suluseisus A ja O" läbi. Özil jäi aga kaitses olles tippu. Kurb vaatamine oli, ajas ees alatihti üksinda vastaseid taga, kutsus teisi kõrgemale mitu korda appi ka, teised aga vaatasid seda pealt kuniks lõpuks tema ka enam ei näinud (õigustatult) mõtet enda jaksu mõttetult kulutada. Ja siis rünnakute ülesehitusel pidi ta alla tulema palli küsima ning siis ees enam kedagi polnud (v.a. vahepeal Flamini, kelleni ma varsti jõuan).
                    -Väravaolukorras Flamini-Kos, no nahhui te ei räägi, et üks Costa juurde jääks? Selle asemel mõlemad jooksid ta eest ära ning siis jäi pmst terve väravaesine Gabrieli katta, kes ilmselgelt ei ole 5x5 sumo et ta selle ära kataks.
                    -Flamini. Kust täpsemalt alustada. Pmst kirjutaks selle kaotuse tema arvele. Punase olukorras oli tema see, kes taganes Williani eest ära ja ära ja ära ning andis talle nii palju ruumi söödu andmiseks. Värava olukorras kes kurat teab mida ta üldse tegi seal, nagu peata lammas jooksis kastis ringi, Kos'iga mitte mingit suhtlust ning jooksis lihtsalt Costa juurest mööda. Üleüldises mõttes keskvälja kontrollida ei suuda, absoluutselt. Ei kaitses ega ründes. Ta lihtsalt kulgeb platsil ning räuskab, kasu pole midagi. Arvestades, et ta peaks hetkel olema alumine poolik siis mida perset tema üldse nii facking tihti sinna kasti ronib? Ta ei ole ründaja! (mida ilmselgelt ilmestavad ka tema olukordade lõpetamised - see poolaja lõpu võimalus oli küll selline, et kuidas sa ära ei löö ja miks kurat sa üldse mingi välisküljega sinna kõksu lähed tegema). Hetk mil Coq naaseb saab olema vapustavalt imeline. Ja Flamini lepingut ei uuenda eksole, tahab võib osanikuks hakata oma firmarahadega.
                    -Väga häid võimalusi rohkem tekitada ei suudetudki kui see Flamini (why did you hit it like that?) löök, võiks olla murekoht kui tegemist poleks olnud 10 vs 11 mänguga kus meie vahetasime välja ründaja.

                    Mõtteid võiks veel kirja panna, aga aitab ka praeguseks.

                    Kommentaar


                      Nõus. Mertesacker ja Flamini ei tohiks alustada meeskonnas kes tahab tiitlit. Walcott on olnud viimased 15 mängu täiesti anonüümne (1 värav, 2 söötu), Giroud on olnud liiga üks parimaid ründajaid - miks sa võtad Giroud välja? Campbell on Oxi meeskonnast ja rööpast nii välja mänginud, et Ox ei suuda enam kõige lihtsamate liigutustegagi hakkama saada väljakul. Ramsey võib muidu äge kutt olla aga keskel ei suuda ta Cazorlaga võrreldes mitte midagi kontrollida, totaalne kaos on novembrist saadik seal valitsenud. Meie tulemused PLis Caz-Coq partnerluse langemisest (ja Alexise vigastusest) saadik: W5 D3 L3 - halb, vähemalt 2 võitu rohkem oleks pidanud olema selle rivi sees. Ainult õnn, et City on sama kehva olnud ja tiitliga ära pole jooksnud.

                      Coqi ja Alexise tagasitulek (vormi jõudmine) ei saa piisavalt kiiresti tulla. Elneny võiks ka nüüd kohe Burnley vastu võimaluse saada ja sellest kinni võtta ning samuti Gabriel. Kuigi me teame, et Wenger lükkab esimesel võimalusel Mertesackeri tagasi sisse. Aga vähemalt Elneny võiks nii palju sisse elada, et Flamini kukuks Coqist ja temast tahapoole valikus ja vaataks edaspidi mänge Emirates'i tribüünilt mitte ei mängiks klouni väljakul.

                      Vedrict:

                      1. Per - loll
                      2. Flamini - kloun
                      3. Walcott - hellitatud beebi

                      Wenger - vedas meeskonda vale otsusega alt ja peab lõpuks laskma mängida meestel kes teda väljakul iga teine või kolmas nädal alt ei vea.
                      Victoria Concordia Crescit

                      Kommentaar


                        Tõenäoliselt see Giroudi väljavõtmise põhjus oli see, et arvati peale vähemusse jäämist Chelski survet, mille vastu siis Walcott ja Campbell võiksid kontratega rünnata. Mis sest Giroudist ikka ees hoida, kui keegi talle palli ette toimetada ei suuda (Euroopas mängides on keskväljal alla jäädes Giroud niiviisi anonüümseks jäänud küll). Kes ikka ette teadis, et Walcott nii kehvake seekord seal ees on.
                        Ning tegelikult ju mängupilt ei olnud väga hull, mängiti nagu võrdne võrdsega, lihtsalt ei suudetud ühtki võimalust ära konverteerida. Ja seda pole tihti suudetud ka 11-kesi teha. Mis on eraldi probleem.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
                          Kes ikka ette teadis, et Walcott nii kehvake seekord seal ees on..
                          Mitte seekord vaid taaskord. Ja ma usun, et 90% vaatajatest teadis seda ette. Ja ta ei läinud ette ka vaid püsis oma äärel, ette ei jäänudki konkreetselt kedagi. Özil täitis seda kohta kaitses ja rünnakule minnes siis Flamini vahest läks sinna.
                          Välgukott on sama tüüpi Pooli/Reali/Njuukastli/Manchesteri legendi Miki Owen'iga. Lööb vahest värava, aga muule mängule pea muhvigi juurde ei anna.

                          Kommentaar


                            OG-l oli väidetavalt trennist, soojendusest vm mingi kõks all, seepärast ka vahetusse läks. Walcotti kohta laenaks Arseblogi reitingut 10/10 Majestic. What a way to crown 10 glorious years at the club.

                            BFG on äge cult hero ja väga lahe kui ta mingitele keskpärasustele "you shall not pass-i" teeb, aga nüüd oleks aeg Gabrielile oma võimalus anda. Kuigi sunnitud mängupaus on vist ühemänguline? Vaatamata eilsele brainfartile on sakslane pressilt teenimatult nahutada saanud, kuid tippründajate vastu on ta alati liiga uimaseks jäänud ja kiiruse puudumist on leevendanud hea mängulugemise oskus, Koscielny ning hiljem ka Coqi ennastsalgamatu töö. Ja eile andis korraliku DMC puudumine taas tunda. Üllatav ka see, et Kosicelny pole seejuures taolist vaip-kriitikat saanud, sest minuarust on ta rohkem rumalaid vigu teinud ja punaseid korjanud, täklingud samas on oluliselt efektsemad.

                            Moyesi Unitedit ei suutnud ära tampida ja identiteedikriisis Chelseale kaotati kahel korral. Raske on olla Arsenali fänn.

                            Kommentaar


                              Üks teooria oli ka see, et Giroud'l oli mingi knock, mistõttu vb Wenger arvas, et ta 10kesi rabades tervet mängu vastu ei peaks, st vigastusega ära tulemine oleks igatepidi halvem valik olnud. Samuti, vaevalt ta sama vahetuse oleks teinud, kui juba oleks 1-0 taga oldud, seega vb kahetses ~5min hiljem, kui Costa ära lõi.

                              edit: jõuti ette

                              Kommentaar


                                Peri mõtted on tema uue karjääri juures.
                                Once a Gooner, always a Gooner

                                Kommentaar

                                Working...
                                X