320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Tabel hakkab ilmet võtma

    COYS

    Kommentaar


      See Fonte lappimine oli üldse paras absurd. See oleks pidanud toimuma platsi ääres mitte platsil ja kurat selleks kulus vähemalt kuus minti seega üleaega oleks pidand vähemalt 8 olema

      Kommentaar


        Algselt postitas Kris866 Vaata postitust
        Selleks korraks siis taaskord liigaga kõik.
        Tegelt ka ?
        Võtke kokku end, 5p liidrist maas, kelleks on Leicester, ülejäänud 2p kaugusel, veebruari algus. Forster tõi neile selle 1p ja Southil polnud ühtegi reaalset võimalust.

        Kommentaar


          MIND THE GAP!

          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

          Kommentaar


            emotsiooni pealt õeldud lause ) kuid muret teebki just see, et on VEEBRUARI algus. erilisit lootust ei hellita ka vormi tõusva agüeroga city

            Kommentaar


              Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
              Tegelt ka ?
              Võtke kokku end, 5p liidrist maas, kelleks on Leicester, ülejäänud 2p kaugusel, veebruari algus. Forster tõi neile selle 1p ja Southil polnud ühtegi reaalset võimalust.
              Äkki oleks teil aeg ka Leicesteri tõsiselt võtma hakata?! Mis puutub Arsenali, siis nagu tavaks on saanud, mentaliteet liiga võitmiseks puudub. Täna tekitati küll võimalusi, kuid kordagi ei tekkinud teie mängu vaadates tunnet, et mängijad jookseksid võidu nimel ninast vere välja. Ja eriti "tore" on Walcotti vaadata ja mõelda, et tüüp saab iga nädal selliste esituste eest 140k pangakontole.

              Kommentaar


                Võimalik, et siit juba läbi käinud aga ise tegin täna enda jaoks sellise avastuse, et Põhja-Tallinna avatakse selle aasta lõpus arsenali nimeline kaubanduskeskus.

                Joga Bonito!!!

                Kommentaar


                  Seda oli juba algusest näha, et keskväli on null, ramsey ja flamini ja campbell andsid üksteise võidu valesööte.. ja siis wenger toob esimesena 70. minutil sisse kõige vähem tööd rügava ja tagasi töötava ründaja, kelle puhul kõik teavad, et kui vastane ruumi ei jäta ja palli ette ei suudeta toimetada, siis ta jääb nähtamatuks ja nii oli ka. Oleks pidanud coqi ja oxi sel hetkel tooma hoopis.
                  Ja uus poiss ei mahtunud pingile, sest sinna oli vaja 3 kaitsjat?

                  Üllataval kombel oli tänane mäng palju frustreerivam, kui eelnevad. Igaühe jaoks oli mingi vabandus.. vigastatud põhimehed + tervete meeste väsimus + ebaõnn selle pooli viigiväravaga ja merte punasega, aga no siin mängus ei olnud vabandust. Kiidusõnad Forsterile muidugi, aga jah, masendav.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                    Äkki oleks teil aeg ka Leicesteri tõsiselt võtma hakata?! Mis puutub Arsenali, siis nagu tavaks on saanud, mentaliteet liiga võitmiseks puudub. Täna tekitati küll võimalusi, kuid kordagi ei tekkinud teie mängu vaadates tunnet, et mängijad jookseksid võidu nimel ninast vere välja. Ja eriti "tore" on Walcotti vaadata ja mõelda, et tüüp saab iga nädal selliste esituste eest 140k pangakontole.
                    Walcott oli tõesti 0, nii on viimased mängud olnud, samuti jäi suureks puuduseks Flamini ja Ramsey duo.
                    Mina hetkel Leicesteri veel tõsiselt ei võta, paari mehe pealt libisevad senimaani, ilmselt nad top4 tulevad, aga võitjaks mitte. Hooaja lõpus näeb kas söön oma sõnu või mitte.

                    Kommentaar


                      Kadunud pole veel midagi, loomulikult. Täna oli üks selline päev llihtsalt kus kuidagi ei saanud palli väravasse, kuigi võimalusi oli küll. Mängupilt on lihtsalt selline, kuna koosseisus on jälle liiga palju kaasareisjaid. Özil ja Alexis olid ühel hetkel kahekesi keskjoone peal sööte vahetamas ja palliga ülespoole liikumas kuna ülejäänud punt on täiesti saamatu (loe: Ramsey-Flamini). Ime siis, et Giroud seal ees üksi isoleeritud pole.

                      Mida vittu Ramsey üldse teeb tänapäeval? Kus on tema briljantselt ajastatud jooksud kasti? Kus on täklingud? Mõni kauglöök siis äkki, ei? Sööta ta pole anyway kunagi osanud aga hetkel on ikka täiesti katastroof.
                      Victoria Concordia Crescit

                      Kommentaar


                        Gunners boss Wenger confronted referee Lee Mason and fourth official Craig Pawson and accused him of missing a string of decisions as Arsenal suffered a serious setback in the title race.

                        Wenger said: “It’s always the same with you.”

                        But Koeman then saw the exchange and confronted Wenger before replying: “It’s always the same with you.”

                        Koeman added: “You had 10 chances to score and couldn't take any of them so why have a go at them?”


                        Campaign against Arsenal?

                        Kommentaar


                          No kurat USKUMATU lihtsalt kui hullu mängu FORSTER tegi ikka väga kunn oli. Aga mis teha seekord vähemalt üritati kahjuks muidugi kõik tegelased ei vedanud välja(Ramsey,Flamini.Walcott) ja sinna see võit ka läks, heal päeval oleks siit tulnud 3-5 kolli vähemalt. Kiitus Alexisele kes on tõesti näljane hetkel ja Özilile kes on lihtsalt kunn
                          Ja loomulikult ka Cechile puhta puuri eest, tegelikult üldse kaitse oli täna suhteliset korralik.

                          Halb on muidugi see, et isegi tottenham läks meist tabelis mööda, seda küll ainult väravate vahega aga siiski...

                          Järgmisest voorust ootaks ikka kindlat võitu ja loodaks City vs Leicester mängust mingit viiki näiteks oleks vast suurepärane

                          Kommentaar


                            Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                            Võimalik, et siit juba läbi käinud aga ise tegin täna enda jaoks sellise avastuse, et Põhja-Tallinna avatakse selle aasta lõpus arsenali nimeline kaubanduskeskus.

                            www.arsenalkeskus.ee/
                            No viljandis on "Liverpooli" pubi ka.

                            ps Koeman on lahe vana.
                            ★★★★★★

                            Kommentaar


                              Proovisin eile mobiiliga siia vihasena paari asja kirjutada, aga see kuradi raibe pani lihtsalt hullu. Sai lause valmis kirjutatud ning siis punkt pannes viskas lampi osad sõnad teiste sõnade sisse. Ilmselgelt sain veel vihasemaks ning loobusin üldse.

                              Anyways. Allah, Buddha ja Odin seletagu mismoodi see kuradi värav löömata jäi selliste võimalustega? 3-0 ei oleks ka ilmestanud seda mis võimalused meil olid. 6-0 või 7-0 oleks õigem olnud. Aga eilseks otsustasid kõik, et pohh see finishing. Muidugi Forster oli päris mäekõrgune MotM aga peab mainima, et kõik need löögid olid sellised mis andsid talle võimaluse see pall ära võtta. 60-70 minut oli tunne küll, et kohe-kohe tuleb aga oli lihtsalt ebanormaalne päev.
                              Kaitseliin sai üldjoontes hakkama. Flamini ja Ramsey olid hunnik õnnetust seal väljakul. Palli ettepoole viia lihtsalt ei suuda. Flaminilt muidugi peakski eeldama rohkem simple passing mängu aga no rsk avaneda võiks ikkagi rohkem. Ramsey mnjah. Tea mis temaga häda kuna nii liimist lahti läinud. Joosta on alati jaksanud aga nüüd ei ole enam näha tema trumpe. Vb loeti sõnad peale, et ei tormaks nii ette aga no palli ülestoomisel jällegi võiks teda rohkem siiski näha kui Özilit. Özili ja Alexise omavahelist mängu oli muidu täitsa tore vaadata (ja eks Monreal ka aitas päris korralikult) aga need ülejäänud passengerid seal platsil rünnakul olid närvi ajavad. Alexisele ja Özilile veel propsi et väga leili ei mindud selle eest kuidas Mason lasi vastastel neid hakkida (sellest hiljem). Joel ja Giroud vähemalt üritasid mängida, aga Walcotti tulek oli teada 10 vs 11 mäng sellest hetkest edasi. Ta võiks vähemalt üritada natuke mängu ülesehitusele kaasa aidata, aga selle asemel ta jookseb kuskile peitu ära (teinekord vaadake mida ta teeb kui Bellerin natuke üle keskjoone palliga on - lihtsalt tõmbab keskele kaitse taha taskusse ära selle asemel, et minna vastu ning paar one-two'd mängida ja palli edasi aidata tuua). Oleks aeg lasta tal West Hami või kuhu iganes ära kolida, enough is enough. Võib ju vahest välgutada aga 8 mängu kümnest on ta lihtsalt kadunud ja sellest sellisel tasemel ei piisa.
                              Viimasest 4'st mängust häbiväärsed 3 punkti. Nii kaugele ei sõua. See sammune mäng oli hetkel must win, totally blew it. Bournemouth on nüüd must-must-must win. Kui sealt ei tule siis on seis ikka jubedamast jubedam hapu, hetkel äärmiselt hapu. Wenger out! kogub ka jälle tuure. Aga eks ta ainult siis mehed mängima ju korralikult panebki kui kõvemad sõnavõtud hakkavad pihta.

                              Tean, et asi kiilaka Masoni taha ei jäänud aga kurja kui närvi ta eile ajas.
                              Kõigepealt siis see ebaühtlus enda vilistamistel. Palju ta lasi vigu teha Alexisele ja Özilile? Kuskilt nägin, et kokku tegi Southamptoni meeskond 20 viga selles mängus. Tavaliselt tehakse neid kuskil 10-13. Aga ei ühtegi sõna Southamptoni meestele et katsuge olla ning ärge lõhkuge nii palju. Romeu tegi vist üksinda juba mingi 5 määrusterikkumist. Ja siis see üks olukord kus ta oma eelviimase/viimase määrusterikkumisega tuimalt tuli selja tagant kossi Alexisele, Mason läks teda lihtsalt hoiatama... nagu wtf are you doing ref. Selgemat kollase kohta annab otsida. van Dijk küünarnukiga õhuvõitluses Giroudle pikki pead - play on! Vastu siis Coq toodi mängu - kohe kollane. Ei vaidle vastu et see oli seda väärt (tavaolukorras) aga kurat kui vastaseid on terve mäng nagu sitta pilpa peal hoitud siis miks meie mees nüüd järsku erinev oli. Ja siis kuskil 90 minutil Özil tõmmati keskväljal päris tuimalt maha, selge kollase koht oli (mida ütles ka kommentaator et ta saab sealt hiljem kindlasti kollase), Mason lasi mängul edasi minna kuna meie kätte jäi pall - ok otsus, saab kollase hiljem anda. Pall läks auti ja kaarti ei järgnenud - no nahhui? Ei tekitanud üldse tunnet et ühel meeskonnal ühed reeglid ja teisel teised.
                              Lisaks häiris see ülearune tõrtsutamine kui pall on 2 meetrit kaugemal vea järgselt lahtilöögiks kui lubatud. Seda mitte Sotoni kasti juures vaid meie kastis või selle ümbruses kus me nagunii kohe lühikeselt selle lahti mängime. Let the game flow you bald fuck.
                              Nüüd üleminutitest. Teisel poolajal Forster alustas venitamisega juba kuskil 55.minutil. Vahepeal näidati meie pealelöögist kuskil 30 sekundit kordust, otsepilt tuli tagasi ning Forster venitas ikka kuskil 20 sekundit veel enda väljalöögiga. Normaalajal aga ei ühtegi sõna mänguvenitamise kohta. Fontet lapiti platsil 3.30 kuni 4 minutit. Miks kurat seda platsil tehti mitte väljakukõrval? Vahetusi tehti mängus kokku 5. Lisaks veel nibin nabin mõned olukorrad kus mehed natukeseks pikali jäid (a la Giroud oma peaga). Ja siis antakse 6 üleminutit. See oli küll wtf moment, kuskil 8 olnuks adekvaatsem. Ja siis nende üleminutite ajal Mason hoiatab Sotoni mehi, et liigutage ennast kiiremini palli mängu panekuga. Aga see ei olnud veel viimane piisk karikasse ei-ei Lõpuvile tuli 95.58, Hetkel mil Monreal söötis otsajoone juurest kasti Giroud'le, kes selle kenasti omaks sai. Ei ajanud üldse leili, ei võinud anda 10 sekundit veel et näha mis sealt olukorrast tuleb eksole. Õigustatult sai lõpuvile kõlades ta 'booo' osaliseks oma ebaühtlase ja flowd tapva jama eest (Minule vähemalt tundus et oli temale suunatud).

                              PS Igaksjuhuks kordan üle: Ei olnud Masoni süü, et võitu ei tulnud aga närvirakke ta tappis oma tegevusega.

                              Kommentaar


                                Pole juba oma 4-5 Arsenali mängu järjest vaadanud. Ei taha ennast lihtsalt kiusata. Teie poste lugedes, siis tundub, et tegin jälle õigesti. Meil viimastest mängudest aind viigid ongi vist. Ja no see, et me jätkuvalt ei ostnud endale korraliku ründajat, kes suudaks võimalused ära lüüa. Kaua võib. Eile 10 lööki raamide vahele ja 0 väravat.
                                CL koht, siit me tuleme!

                                Wengeriga vist pikendati jälle lepingut?

                                PS! Leicesteri üle on siiralt hea meel. Loodangi, et panevad liiga kinni.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X