Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oxi eelistamist Campbellile ka eriti ei taju, IMO Campbell sobib paremini süsteemi, kui AOC, kes tahaks kõikidest meestest läbi joosta ja siis 20lt 3 meetrit üle lüüa. Campbelli söödumäng on ju päris hea + kaitsefaasis jääb ka üldjuhul väga kenasti silma, tuhhi on.
Staffist veel, siis ma sain aru, et nii Spurs kui ka Arsenal üritatavad Leicesterist toda scouti üle meelitada, kes Prantsusmaalt Mahrezi ja Kante leidis.
Täitsa viisakas - võõrsilt võit ja puur jäi puhtaks. Cechil siis 12 nullimängu.
Wenger paneb korra silmad kinni, ei vaata tabeliseisu, mõtleb, et vastas on tiim, keda võideti 5:2 võõrsil ja kodus saame samuti hakkama. Oleme mängus igatepidi sees.
Staffist veel, siis ma sain aru, et nii Spurs kui ka Arsenal üritatavad Leicesterist toda scouti üle meelitada, kes Prantsusmaalt Mahrezi ja Kante leidis.
Briti meedia muidugi kohati keerab mõnusalt vinti üle nagu Kante ja Mahrez oleks kuskilt külaliigade satside pingisügavuselt leitud.
Kante oleks võinud iga Prantsusmaa liigat jälgiv fänn ära suutnud skautida. Oli ta ju eelmine hooaeg üks parimaid kaitsvaid poolikuid liigas ning Lyon ja eriti Marseille tahtsid teda osta aga viimane neist ei suutnud Leicesteri poolt pakutud summat matchida. Ja Mahrezi jälgisid ka mitmed Prantsusmaa kõrgliigaklubid ammu enne, kui Leicester ta endale napsas. Mõni kõrgliigaklubi oleks ta ilmselt endale ka võtnud aga oodanud, kui tal 2014 suvi leping otsa saab, et siis tasuta tuua. Leicester teatavasti ostis ta pool aastat enne lepingu lõppu jaanuaris. Ühesõnaga, ma ei kahtle, et tegemist on hea skaudiga, ja Kante ning eriti Mahrezi ostud olid targad ja head, aga mingi imemees ta nüüd ka ei ole.
Kommentaar