Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Martinelli, järgmine kord kui oled haiglas voodis, tulen ma sind sinna voodi kõrvale lööma. Ajuhaige värd.
    Pärast sinu kommentaari lugemist sai Martinelli aru olukorra tõsidusest. Ta vabandab siiralt ja loodab, et sa oled valmis vabanduse vastu võtma, Wingback. Ajuhaige värd olla ei ole lihtne, eriti olukorras, kus diagnoos puudub; usun, et tead seda omast käest.

Kommentaar

Algselt postitas Joks Vaata postitust
      Ära rohkem peale võta selle white knight bullshitiga. Bradleyl tõenäoliselt põlv läks aga Martinellli ilmselgelt ei teadnud seda. Ühtlasi üritas Bradley platsile tagasi ronida, mis sellises mängufaasis on täiesti tavaline aja raiskamine ja Martinellli reaktsioon on igati loogiline.
      Ükskõik mis asjas kui sa frustratsiooni olukorras esimese asjana teist osapoolt füüsiliselt rünnata tahad on sinul tõsine probleem - sama igas selles situatsioonis kus kontaktis kukkunud mängijat minnakse ise üles tõstma, giving me an ick.

Kommentaar

Päris põnevas maailmas elame, kus platsilt ära lükkamine on füüsiline rünnak ja täiskasvanud meestel on "ickid".
        Lõppude lõpuks ilusa teoga ju tegu ei olnud aga sellepärast full retardi lennata, edu.

Kommentaar

Saatis e-maili? Pall kukkus käest? Vabandas, sest ema sundis?
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
          X