Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kust saab jälgida Premiershipi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

täna on Chelsea ja Portsmouthi vaheline mäng. http://www.myp2p.eu/Matches/Match2.htm. TVantsus on palju kanaleid, kust seda näeb. Ise soovitan SHTV'd bufferdab natukene ja siis mängib korralikult kogu mängu.

Kommentaar

Tartus on muidu hää koht vilde pub, kuhu on nüüd ka grafoprojektoriga pilt tulnud.Käisin seal vaatamas reali-barca, manu-pooli ja reali-barca mänge
      AILTON

Kommentaar

ma ka, tselsi partsa, tselsi partsa ja siis veel amm tselsi partsa vist

Kommentaar

tublidus!!!!
          AILTON

Kommentaar

Hiinlased on lõpuks avastatud. Ja tulevik on pime.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

See on võitlus tuuleveskitega. Napsterist on piisavalt palju vette merre voolanud.... Mingi võimalus leitakse alati, palka aga mitu firmat tahes.
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Vaadates, kui kaua on ilusti-kenasti püsti olnud kasvõi seesama myp2p sait, millest detailsemat vist enam teha ei anna, on see jutt rohkem niisama ärplemine stiilis "ma tean, kus sa elad". Haukuv koer ei hammusta...
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Sealsamas bbc artiklis räägitakse (minu meelestki) ainuvõimalikust lahendusest: marginaalse tasu eest pakkuda paremakvaliteedilist internetipilti. Muusikamaailma eeskuju jälgides, taas. Näiteks mina oleks igati nõus põneva mängu korraliku edastuse eest mõned naelad välja käima.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

palju see SkySports muidu maksab kuus?

aga pohimotteliselt siis ongi nagu sinnamaani lopuks joutud, et loppkokkuvottes on ikkagi moistlik kusida teleoiguste eest vahe normaalsemat raha ja koik on rahul.
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Nagu BBC mainib, ei edasta internetis Premieri mänge hetkel legaalset mitte keegi. Nii et kui hiinlased pimenevad, kaob see vaatamise võimalus. Vähemalt järgmise hooaja alguseni.

Kommentaar

Kui SKY hakkab netis pakkuma vataamisvõimalust, siis ilmselt peab arvestama (juhul kui on PPV tüüpi, ehk kui tellid iga mängu eraldi) umbes samalaadsete hindadega nagu pakub Viasat CL-i mängudele.

Kommentaar

aga palju Sky praegu maksab? ma motleb et televiisoriga vaadata vutti? sest vist teisiti Eestis pole voimalik naha Premieri.

ma arvan, et a la 59eeku mangu eest maksta on palju, eriti kui veel netis vaadata.
                          ise maksan naiteks Portugalis SportTV molema kanali eest kokku 20euri ehk siis umbes 320eeku ja naha on iga nadal umbes 4 Inglise liiga mangu, 2-4 Hispaania liiga mangu, 3-4 Portugali liiga mangu, 2 Itaalia liiga mangu ja 2 Prantsuse liiga mangu, lisaks veel CL (saad valida uheaegselt 4 mangu vahel tavaliselt ja molemal ohtul) ja UEFA Cup. Lisaks veel siis muud spordialad.
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                            Sealsamas bbc artiklis räägitakse (minu meelestki) ainuvõimalikust lahendusest: marginaalse tasu eest pakkuda paremakvaliteedilist internetipilti. Muusikamaailma eeskuju jälgides, taas. Näiteks mina oleks igati nõus põneva mängu korraliku edastuse eest mõned naelad välja käima.
                            Sellele avaldusele kirjutan alla. Igatahes.

Kommentaar

Sama siin.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                aga palju Sky praegu maksab? ma motleb et televiisoriga vaadata vutti? sest vist teisiti Eestis pole voimalik naha Premieri.

ma arvan, et a la 59eeku mangu eest maksta on palju, eriti kui veel netis vaadata.
                                ise maksan naiteks Portugalis SportTV molema kanali eest kokku 20euri ehk siis umbes 320eeku ja naha on iga nadal umbes 4 Inglise liiga mangu, 2-4 Hispaania liiga mangu, 3-4 Portugali liiga mangu, 2 Itaalia liiga mangu ja 2 Prantsuse liiga mangu, lisaks veel CL (saad valida uheaegselt 4 mangu vahel tavaliselt ja molemal ohtul) ja UEFA Cup. Lisaks veel siis muud spordialad.
                                Sky põhipakett+sport oli vist 36£ kuu, kus näidatakse siis nädalavahetusel vist 3-4 mängu inglise liigas ja muidugi ka hispaaniat ja etc. Aga müüakse vaid UK elanikele ja siinmaal kõigi kanalite korralikuks püüdmiseks suurt panni vaja (Astra 2D-lt tulevad ITV-d ja BBC-d alla 3m naljalt ei tule).

Kommentaar

Working...
                                X