täna on Chelsea ja Portsmouthi vaheline mäng. http://www.myp2p.eu/Matches/Match2.htm. TVantsus on palju kanaleid, kust seda näeb. Ise soovitan SHTV'd bufferdab natukene ja siis mängib korralikult kogu mängu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kust saab jälgida Premiershipi?
Collapse
X
-
Hiinlased on lõpuks avastatud. Ja tulevik on pime.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Sealsamas bbc artiklis räägitakse (minu meelestki) ainuvõimalikust lahendusest: marginaalse tasu eest pakkuda paremakvaliteedilist internetipilti. Muusikamaailma eeskuju jälgides, taas. Näiteks mina oleks igati nõus põneva mängu korraliku edastuse eest mõned naelad välja käima.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
aga palju Sky praegu maksab? ma motleb et televiisoriga vaadata vutti? sest vist teisiti Eestis pole voimalik naha Premieri.
ma arvan, et a la 59eeku mangu eest maksta on palju, eriti kui veel netis vaadata.
ise maksan naiteks Portugalis SportTV molema kanali eest kokku 20euri ehk siis umbes 320eeku ja naha on iga nadal umbes 4 Inglise liiga mangu, 2-4 Hispaania liiga mangu, 3-4 Portugali liiga mangu, 2 Itaalia liiga mangu ja 2 Prantsuse liiga mangu, lisaks veel CL (saad valida uheaegselt 4 mangu vahel tavaliselt ja molemal ohtul) ja UEFA Cup. Lisaks veel siis muud spordialad.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustSealsamas bbc artiklis räägitakse (minu meelestki) ainuvõimalikust lahendusest: marginaalse tasu eest pakkuda paremakvaliteedilist internetipilti. Muusikamaailma eeskuju jälgides, taas. Näiteks mina oleks igati nõus põneva mängu korraliku edastuse eest mõned naelad välja käima.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustaga palju Sky praegu maksab? ma motleb et televiisoriga vaadata vutti? sest vist teisiti Eestis pole voimalik naha Premieri.
ma arvan, et a la 59eeku mangu eest maksta on palju, eriti kui veel netis vaadata.
ise maksan naiteks Portugalis SportTV molema kanali eest kokku 20euri ehk siis umbes 320eeku ja naha on iga nadal umbes 4 Inglise liiga mangu, 2-4 Hispaania liiga mangu, 3-4 Portugali liiga mangu, 2 Itaalia liiga mangu ja 2 Prantsuse liiga mangu, lisaks veel CL (saad valida uheaegselt 4 mangu vahel tavaliselt ja molemal ohtul) ja UEFA Cup. Lisaks veel siis muud spordialad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar