Legaalselt vaatajakaardiga sati pealt on vist pikemas perspektiivis parim variant albaanlaste digialb, mida müüakse ka mitte residentidele. 12 kuu kaardi hind koos supersport kanalitega on ca 270 naela, seega kuskil üle 6 tuhhi aastas. Kuid näitab kõiki euroopa suure viisiku (ESP, ITA, ENG, FRA, GER) mänge pluss Portugali liiga, Serie B, CL ja UEFA Cup. Hetkel küll brittide endi hulgas populaarne araablaste ART, kuid kuna järgmisest hooajast kaotas ta Premieri õigused konkureerivale operaatorile, mis Britannias vaid suure panniga vastuvõetav(lisaks ei pruugi euroopas selle ametlikud kaardid müüki tulla). Seega satihuvilistele oleks Digialb vast parim variant. Igatahes parem minu arust kui NTV Plus, mille aastane hind koos spordipaketiga umbes sama (nii pealt 6 tuhande krooni).
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kust saab jälgida Premiershipi?
Collapse
X
-
Veel paar terast mõtet teemadel "Premieri mängud internetis", "autoriõigused" ja "kahepalgelisus rokib". Pärit sellisest kohast.
Our friends at EPL Talk have an interesting post about the Guardian blog which has published an article about some of the best sporting moments and included several links to YouTube.
As the Gaffer points out: "the question for the Premier League and NetResult is whether they have a double standard. Do they purposefully threaten bloggers but not apply the same policies to large media organizations such as The Guardian?"
Perhaps the Premier League might take the advice of "Jarrett" in the comments section of EPL:
"The sure fire way to 'control' video highlights on the web would be for the EPL to put free video highlights on their own site. They could make money from advertisements on the site so it would be win-win for them.
... If the highlights were up on the EPL's site, they wouldn't have to pay some other company to act as their net cop."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Showtime. Pesitseb nilesatil 7w. Suurim MENA (middle east-north africa) regiooni sati provider. Omandasid premieri õigused araablaste regioonis järgnevaks 3-ks aastaks. ART-i leping lõpeb kevadel.Algselt postitas gamer Vaata postitustMis konkureerivast operaatorist on ARTi puhul juttu?Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Lisaks veel seda, et sai nati netis ringi vaadatud ning eelpool mainitud digialb superspordi kanalite jaoks ka eraldi vaid nende 5 kanali tarbeks mõeldud kaart olemas. Hind erinevates on-line shopides ca 140-160 naela. Seega meie valuutas 3300-3900. Iseasi, kas vaid selle pärast tasub hankida, kuna liigamängud ju valdavalt nädalavahetusel ning eurosarja mänge ka just eriti tihti pole. Aga vähemalt on see minu arust ainus kaart (peale art-i premieri õiguste kaotamist), mille soetamiseks ei pea kohaliku riigi resident olema ja sellega seonduvalt omama kohalikku pangakontot,sissekirjutust jne. Lihtsalt maksad ära ja vaata.Algselt postitas midfielder Vaata postitustShowtime. Pesitseb nilesatil 7w. Suurim MENA (middle east-north africa) regiooni sati provider. Omandasid premieri õigused araablaste regioonis järgnevaks 3-ks aastaks. ART-i leping lõpeb kevadel.
Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Ses suhtes ega ARTil kah peale spordi eriti midagi pole, neid araabia seebikaid küll ei kannata vaadata.Algselt postitas midfielder Vaata postitustLisaks veel seda, et sai nati netis ringi vaadatud ning eelpool mainitud digialb superspordi kanalite jaoks ka eraldi vaid nende 5 kanali tarbeks mõeldud kaart olemas. Hind erinevates on-line shopides ca 140-160 naela. Seega meie valuutas 3300-3900. Iseasi, kas vaid selle pärast tasub hankida, kuna liigamängud ju valdavalt nädalavahetusel ning eurosarja mänge ka just eriti tihti pole. Aga vähemalt on see minu arust ainus kaart (peale art-i premieri õiguste kaotamist), mille soetamiseks ei pea kohaliku riigi resident olema ja sellega seonduvalt omama kohalikku pangakontot,sissekirjutust jne. Lihtsalt maksad ära ja vaata.
Kommentaar
-
Premiership, fa cup, potato, tomato.
Ses mõttes et Rakveres ON ju ometi mõni einela, kus homme kell 5 YLE2 mängib, võibolla isegi häälega? Või ma pean tõesti vanama juures katusele ronima ja proovima antenni soome poole pöörata?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Hola!
Kas täna Tartus kusagil jalkat näidatakse?
Ülla-ülla on kanalid ETV peale keeratud, et kossu näidata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustaga mis need teised striimi kohad on? pole nagu väga kursis, aga surutis ja pohmell sunnivad diivanil lebotama
ja myp2p foorum
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

. Kuigi niipalju kui ma sealsetest foorumitest lugesin, siis peaks kõik JOKK olema, kuna myp2p ise ei tegele striimimisega vaid levitab ainult linke. Õnneks veel teised saidid on töökorras
Kommentaar