ilmselt mitte, vbla tv14 hellitab meid veits, a muidu ikka pubid ja sopcast aitavad. : )
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kust saab jälgida Premiershipi?
Collapse
X
-
kava järgi TV14 ei näita, samas kui ta veel TV4 oli siis samuti kavas ei olnud aga mänge siiski näitas kuigi mõnikord lülitus otsepilt suvalisel ajahetkel mängu peale ja otse mingi muu saate vahele. Küll hetkel ei saa aru mis jaoks seda kanalit üldse vaja on või miks ta elus on, PL oli seal suht kindlalt kõige vaadatum asi üldse.JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga
Kommentaar
-
Algselt postitas Mannerheim Vaata postitustOn mõni Eestis kättesaadav kanal ka või mõni netilehekülg.Iv seen better days
Kommentaar
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustnoh mine soccernet.ee või kui sa tahad kanalit siis viasat sport baltik ma tean et ma kirjutasin valestiJK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga
Kommentaar
-
Kui netist rääkida, siis mina sain eile kolme mängu järjest täiesti normaalselt sopcasti vahendusel jälgitud, ingliskeelse kommentaariga ja puha. Kui te ainult nende adthede ja justinitega jahmerdate, siis on jah muidugi jama, sest neid on kõige kergem kinni keerata ju. Sopcast, vajadusel teiseks variandiks ka TVU tõmmata endale ja vaatate rahulikult. Veetle pidada ka hea olema, aga seda pole endal olnud õieti vajadustki proovida, kahe esimesega seni täitsa eduliselt hakkama saanud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVeetle
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustManalateele läinud Setantat näitas eelmine hooaeg laitmatult.
Veetle ja Sopcast on senini vähemalt täiesti rahuldavalt töötanud, adthe ja iraqgoals on pigem hädavariandid.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKui netist rääkida, siis mina sain eile kolme mängu järjest täiesti normaalselt sopcasti vahendusel jälgitud, ingliskeelse kommentaariga ja puha. Kui te ainult nende adthede ja justinitega jahmerdate, siis on jah muidugi jama, sest neid on kõige kergem kinni keerata ju. Sopcast, vajadusel teiseks variandiks ka TVU tõmmata endale ja vaatate rahulikult. Veetle pidada ka hea olema, aga seda pole endal olnud õieti vajadustki proovida, kahe esimesega seni täitsa eduliselt hakkama saanud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIlge jama on Maciga neid sopkäste kasutada.
Endal on hetkel siin Soomes õnnepäevad. Iga kuu näidatakse ühte kanalit tasulisest paketist tasuta ning see kuu on selleks canal + sport.
Eile 3 mängu otse ja täna 2 EPL'ist.Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar