Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kust saab jälgida Premiershipi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ilmselt mitte, vbla tv14 hellitab meid veits, a muidu ikka pubid ja sopcast aitavad. : )
    slimm.ee

Kommentaar

kava järgi TV14 ei näita, samas kui ta veel TV4 oli siis samuti kavas ei olnud aga mänge siiski näitas kuigi mõnikord lülitus otsepilt suvalisel ajahetkel mängu peale ja otse mingi muu saate vahele. Küll hetkel ei saa aru mis jaoks seda kanalit üldse vaja on või miks ta elus on, PL oli seal suht kindlalt kõige vaadatum asi üldse.
      JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

Algselt postitas Mannerheim Vaata postitust
        On mõni Eestis kättesaadav kanal ka või mõni netilehekülg.
        noh mine soccernet.ee või kui sa tahad kanalit siis viasat sport baltik ma tean et ma kirjutasin valesti
        Iv seen better days

Kommentaar

Algselt postitas kurb
          kas teil kellegil ps3 on
          Kuidas see selle teemaga seotud on? Mul on xbox 360 hoopis.

Kommentaar

Algselt postitas kurb Vaata postitust
            noh mine soccernet.ee või kui sa tahad kanalit siis viasat sport baltik ma tean et ma kirjutasin valesti
            Viasat Sport Baltic on küll aga see ei edasta Premier League´i kahjuks..
            JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

Türa küll mida vittu ma tegema pean, et telekast natuke jalgpalli vaadata saaks? On see 20. sajand või mitte? Elion kuradi mai äss!

Kommentaar

"We've reached maximum number of streams for your country. To ensure 100% access to all justin.tv video, please purchase a premium account".
                Käi õige pimedassee auku justin.tv. Iga aastaga lähevad need mänge streamivad leheküljed aina idootsemaks.

Kommentaar

asi on väga perses jh, usteam kh jamab viimasel ajal mingi freedocast vms jookseb kinni koguaeg. pean vist satelliidi ostma ja vabu kanaleid püüdma hakkama, mingid itaalia omad vahel näitavad ikka.

Kommentaar

Kui netist rääkida, siis mina sain eile kolme mängu järjest täiesti normaalselt sopcasti vahendusel jälgitud, ingliskeelse kommentaariga ja puha. Kui te ainult nende adthede ja justinitega jahmerdate, siis on jah muidugi jama, sest neid on kõige kergem kinni keerata ju. Sopcast, vajadusel teiseks variandiks ka TVU tõmmata endale ja vaatate rahulikult. Veetle pidada ka hea olema, aga seda pole endal olnud õieti vajadustki proovida, kahe esimesega seni täitsa eduliselt hakkama saanud.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      Veetle
                      Manalateele läinud Setantat näitas eelmine hooaeg laitmatult.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                        Manalateele läinud Setantat näitas eelmine hooaeg laitmatult.
                        Setanta näitas striimiga eile kusjuures päris edukalt, räägiti veel tulevatest mängudestki. Manalateele läks ta vaid UK's, Iirimaa ja Põhja-Ameerika kanalid töötavad endiselt edasi.

Veetle ja Sopcast on senini vähemalt täiesti rahuldavalt töötanud, adthe ja iraqgoals on pigem hädavariandid.

Kommentaar

keegi teab kuidas torrentsteam iga vaadata saab? peab midagi juurde tirima vms ?

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            Kui netist rääkida, siis mina sain eile kolme mängu järjest täiesti normaalselt sopcasti vahendusel jälgitud, ingliskeelse kommentaariga ja puha. Kui te ainult nende adthede ja justinitega jahmerdate, siis on jah muidugi jama, sest neid on kõige kergem kinni keerata ju. Sopcast, vajadusel teiseks variandiks ka TVU tõmmata endale ja vaatate rahulikult. Veetle pidada ka hea olema, aga seda pole endal olnud õieti vajadustki proovida, kahe esimesega seni täitsa eduliselt hakkama saanud.
                            Ilge jama on Maciga neid sopkäste kasutada. Justin on täiesti pees. Raskeks läheb midagi näha.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Ilge jama on Maciga neid sopkäste kasutada.
                              Näed, pole vaja mingeid pedemajakaid osta!

Endal on hetkel siin Soomes õnnepäevad. Iga kuu näidatakse ühte kanalit tasulisest paketist tasuta ning see kuu on selleks canal + sport.
                              Eile 3 mängu otse ja täna 2 EPL'ist.
                              Joga Bonito!!!

Kommentaar

macipededele on siin ehk midagi:

ise pole mõistagi proovinud, seega ei tea, kui kerge või raske on nende juhiste järgi majandada, aga ehk on abiks.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X