Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FantaCalcio Serie A

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uusi mängijaid vajavad suurel hulgal (olgugi, et te mõned tegelete sellega):

Fans
    Crusaders
    FC karu püksid
    FC Tofoa (kaitse ja rünnak - suur tiim juba, aga stabiilselt mängivaid mehi pole peaaegu üldse! väike taglia tuleb kasutusele võtta)
    Saatemaa pallurid
    MilanistadJeeee

Paar-kolm lisameest (pingile):

AC Milan
    AS Roma
    AC Ambavalu
    FC Benbow Crew
    JKA

Palun proovige selle nädalaga veidi lisajõudu tuua. Kui ise ei taha mängida iganädalaselt, siis pange vähemalt korralik koosseis paika ja jätke asjad nii, et ei saa päris 40-50 punkti ainult.

Ja mitmel meeskonnal on nii, et pingid pole hästi paika pandud - pingil istuvad need mehed, kes üldse mängu ei pääse oma klubis, aga need, kes pääsevad on mitme tiimi puhul Tribunas.
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
      FC Tofoa (kaitse ja rünnak - suur tiim juba, aga stabiilselt mängivaid mehi pole peaaegu üldse! väike taglia tuleb kasutusele võtta)
      Tegelen sellega, aga keegi võttis Heinze viimasel hetkel mu eest ära
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Tra, ma vihkan selliseid viimase hetke näppajaid, raisk!

Kommentaar

Mulle käib koguse mercatovärk närvidele. Võiks olla nagu Yahoo Fantasy, et kui keegi silma jääb, siis krabad kohe endale ehk kes ees, see mees. Praegu ootad 2 päeva ja kui meelest läheb, siis oled suure tõenäosusega ilma (kui juhuslikult muidugi mingit idiootset hinda algpakkumiseks ei tee)

3 krediiti oli ka päris kõva hind, mis Heavy Polysick ta eest välja käis
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
            3 krediiti oli ka päris kõva hind, mis Heavy Polysick ta eest välja käis
            Ma tean jah. Samas on ta pingil mõistlik.

Kommentaar

Paar-kolm lisameest (pingile):

AC Ambavalu
              käivittu. räägi parem, kuidas ma Matri lahti saan lasta. ei saa see nv talle kaasa elada.

ja päriselt ma tahan Oddo-t. mees San Sirol ja asjad olid kohe paigas.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Mul on esialgne meeskond koos, aga 150 milli on üle... niiet kui midagi pakkuda on, mille peale seda laiaks lüüa siis andke julgelt teada
                Skaudid on sellise nimekirja mulle kontorisse lauale toonud:
                Bizzarri, Lulic, Mauri, Cisse, Cerci, Vargas, Cassani, Sorrentino, Pelissier, Gargano, Miccoli, Silvestre, Biondini, El-Kabir, Eder.
                Kui sellest nimekirjast õnnestuks 3-4 mängijat soetada, siis võiks enam-vähem meeskonnaga rahule jääda.
                Endal on kõik mehed nõus klubi vahetama esimesel võimalusel, välja arvatud Klose, Hernanes ja Schelotto.

Kommentaar

Olen nõus 150 milli kulutama korraliku väravavahi ja tipptasemel ründaja peale.

Kommentaar

Algselt postitas Lambimees Vaata postitust
                    Olen nõus 150 milli kulutama korraliku väravavahi ja tipptasemel ründaja peale.
                    Palju Matri eest pakud? 75?
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Pepe ja Galloppa oksjonid lõppevad pooleteist tunni pärast. Pepe on praegu 11 peal, Galloppa eest pole keegi pakkumist teinud - kindel algkoosseisu mees Parmas!
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        Palju Matri eest pakud? 75?
                        Kui ta samamoodi pommitaks nagu eelmine hooaeg, siis ei oleks isegi kahju 75-st.

Kommentaar

Algselt postitas Lambimees Vaata postitust
                          Kui ta samamoodi pommitaks nagu eelmine hooaeg, siis ei oleks isegi kahju 75-st.
                          minu sõna sellepeale, et paugutab samamoodi.

tuttomercatoweb kirjutab, et Ac Ambavalu sepistab 220 pakkumist Oddole.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Aga Jasper tee Matrile vendi ära. Pakkumisi peaks vast tulema.
                            sigpic

Kommentaar

Üllatav, et te kedagi (peale Motta) mu A-listi keskväljameestest pole võtnud - eriti Rigonit. Võtaks hea meelega ise, aga üritan endale veidi Interit lisada.

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                              Mul on esialgne meeskond koos, aga 150 milli on üle... niiet kui midagi pakkuda on, mille peale seda laiaks lüüa siis andke julgelt teada
                              Skaudid on sellise nimekirja mulle kontorisse lauale toonud:
                              Bizzarri, Lulic, Mauri, Cisse, Cerci, Vargas, Cassani, Sorrentino, Pelissier, Gargano, Miccoli, Silvestre, Biondini, El-Kabir, Eder.
                              Kui sellest nimekirjast õnnestuks 3-4 mängijat soetada, siis võiks enam-vähem meeskonnaga rahule jääda.
                              Endal on kõik mehed nõus klubi vahetama esimesel võimalusel, välja arvatud Klose, Hernanes ja Schelotto.
                              Ütle palju oled nõus aumehelikult Mauri ja/või Biondini algpakkumiseks tegem ja siis võin müüki panna, kui on meeldiv pakkumine. Cissed ei saa.
                              sigpic

Kommentaar

Aga Jasper tee Matrile vendi ära. Pakkumisi peaks vast tulema.
                                miskrdivendi?
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X