Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FantaCalcio Serie A

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tundub, et ka minu hooaeg on ree peale saanud: viimasest 6st mängust 5 võitu ja 15 punkti (enne seda olid ainult kaotused). Samas on 6-7 meest vigastustega väljas ja mõned on oma elu halvimas vormis. Peaks olemas olema 6 algkoosseisu ründajat, aga eelmine voor olid neist ainult 2 mängukõlbulikud. Õnneks üks neist on jätkuvalt heas vormis olev Denis. Kaitsjad on ka väga haigeks jäänud mul ja 3 kaitsja kokkusaamine on omaette kunst. Õnneks nüüd peaks tabelit vaadates suhteliselt lihtsad vastased olema ja esimese mänguringi lõpuks tahaks olla juba tabelis kuskil 4-5. Toon siinkohal ära ka järgmise mängu algkoosseisu:

Agazzi; Ranocchia, Bonera, Contini; Stankovic, Ilicic, Cossu, Pepe, Hamsik; Denis, Brienza

Niiet ilmselgelt olen ma sunnitud lootma, et kaitsjad saaksid äkki vahetusest sekkuda, vähemalt kuniks Domizzi ja Burdisso tervenevad. On kaitsja eest pakkuda 40 miljonit, et olen nõus ära kuulama kõik müügiettepanekud . Rünne on ilma El Kabiri, Cassano ja Neneta ka parajaks nuhtluseks kujunenud, samas kui poolkaitsjad on kõik kindlad algkoosseisumehed ja täiesti tervena püsivad.

Kommentaar

Mul on (täpsustus, OLI) 3 kaitsjat veel kuidagi võimelised platsile lonkama ja selge see, et Peluso sai esimese 5 minuti jooksul tõsise vigastuse... Antonioli ''punane'' oli juba klassikuid tsiteerides ''kirstu kusemine''. Tervitused lähevad Kroldrupi sugusele memmekale, kes juba esimesest voorust alates ''kohe terveks saab''... mis mul arus oli kui ma sellisele puujalale sloti ära raiskasin 10neks nädalaks. Sanitaarlask ja next plz.

Kommentaar

kas hamsik sai/saab söödupunkti dzemaili värava eest?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

aus oleks ju

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            aus oleks ju
            aus ja naljakas. mälu teeb petteid ja enam ei suuda meenutada, aga üks gobbi mees tegi enamvähem sama Chiellini värava ajal.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Hamsiku söödupunktist jäin ma küll ilma, aga napp võit tuli ära

Kommentaar

Võimas 3:0 võit tõstis mind esimeseks ja võimalik, et alistan täna õhtul ka Benbow Crewi...
                sigpic

Kommentaar

Mida see UFF. 4 punti tähendab? Raimondi sai 4 punkti pingi poleerimise eest, samas kui Modesto tuli vahetusest umbes viimaseks 15 minutiks sisse statistika järgi ja talle suur ümmargune 0? Ükskord varem oli mul ka sama teema, kus mängija mängis mingi 10minutit+lisaminutid ja fantacalcio jaoks võrdus tema panus 0ga. Hämming.

Kommentaar

Ma ei tea mis valemiga, aga õnnestus seekord hoolimata 2 mehe poolt "teenitud" nullist tänu Buffoni ja DiVaio heale mängule esmakordselt 2 väravat lüüa ja 3. kohal pesitsevale Mõjuagendile pähe teha
                    Tuleval nädalavahetusel järgmine eespool asuv mees keenjus250 vaja mingi valemiga ületada. Kuigi sel nädalal tal punktid üsna tagasihoidlikud, siis paraku Milani lihtsama vastasseisu tõttu oht, et vähemalt üks mees seal hea punktisaagi võib noppida ja kui veel JoJo ka loa väljakule saab joosta, siis võib pilt päris jamaks muutuda.
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Bah, suur mäng vendettaga lõppes 0:0 viigiga.
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        Ma ei tea mis valemiga, aga õnnestus seekord hoolimata 2 mehe poolt "teenitud" nullist tänu Buffoni ja DiVaio heale mängule esmakordselt 2 väravat lüüa ja 3. kohal pesitsevale Mõjuagendile pähe teha
                        Tuleval nädalavahetusel järgmine eespool asuv mees keenjus250 vaja mingi valemiga ületada. Kuigi sel nädalal tal punktid üsna tagasihoidlikud, siis paraku Milani lihtsama vastasseisu tõttu oht, et vähemalt üks mees seal hea punktisaagi võib noppida ja kui veel JoJo ka loa väljakule saab joosta, siis võib pilt päris jamaks muutuda.
                        Ma olin vist isegi liider enne sinu käest tala saamist. Järgmise vooru järel võin jälle liider olla. Benbow saabub vastu.

Kommentaar

Aga ma olen ju esimene...
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                            Aga ma olen ju esimene...
                            NO ma helistasin juba ja kohtunik on seekord sinu vastu.

Kommentaar

Oot, see voor pole mängu?

Kommentaar

Mkm, sest me polnud selleks edasilükatud vooruks alustanud.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X