Tundub, et ka minu hooaeg on ree peale saanud: viimasest 6st mängust 5 võitu ja 15 punkti (enne seda olid ainult kaotused). Samas on 6-7 meest vigastustega väljas ja mõned on oma elu halvimas vormis. Peaks olemas olema 6 algkoosseisu ründajat, aga eelmine voor olid neist ainult 2 mängukõlbulikud. Õnneks üks neist on jätkuvalt heas vormis olev Denis. Kaitsjad on ka väga haigeks jäänud mul ja 3 kaitsja kokkusaamine on omaette kunst. Õnneks nüüd peaks tabelit vaadates suhteliselt lihtsad vastased olema ja esimese mänguringi lõpuks tahaks olla juba tabelis kuskil 4-5. Toon siinkohal ära ka järgmise mängu algkoosseisu:
Agazzi; Ranocchia, Bonera, Contini; Stankovic, Ilicic, Cossu, Pepe, Hamsik; Denis, Brienza
Niiet ilmselgelt olen ma sunnitud lootma, et kaitsjad saaksid äkki vahetusest sekkuda, vähemalt kuniks Domizzi ja Burdisso tervenevad. On kaitsja eest pakkuda 40 miljonit, et olen nõus ära kuulama kõik müügiettepanekud
. Rünne on ilma El Kabiri, Cassano ja Neneta ka parajaks nuhtluseks kujunenud, samas kui poolkaitsjad on kõik kindlad algkoosseisumehed ja täiesti tervena püsivad.
Agazzi; Ranocchia, Bonera, Contini; Stankovic, Ilicic, Cossu, Pepe, Hamsik; Denis, Brienza
Niiet ilmselgelt olen ma sunnitud lootma, et kaitsjad saaksid äkki vahetusest sekkuda, vähemalt kuniks Domizzi ja Burdisso tervenevad. On kaitsja eest pakkuda 40 miljonit, et olen nõus ära kuulama kõik müügiettepanekud

Kommentaar