Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FantaCalcio Serie A

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FFFUUUUUUU.....
    Krt, ise ka loll muidugi aga see fantacalcio näitas, et Abate on vigane ja ma ei hakand teda koosseisu panema.
    Aga nohh ka koos Abatega oleks raske võitu loota.

Kommentaar

Kellel Lamela on?

Kommentaar

Juhhei!

Kommentaar

Jasper sai suhkamisse ning vaikselt tuleb dannar kinni püüda.

Ja ikkagi on veel tohutult palju punktikogujaid saadaval. Ei võta tükki küljest ära see paar minutit jamada.
          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
            Jasper sai suhkamisse ning vaikselt tuleb dannar kinni püüda.

Ja ikkagi on veel tohutult palju punktikogujaid saadaval. Ei võta tükki küljest ära see paar minutit jamada.
            kuidas ma peatreeneri lahti saan lasta?
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Uue vooru koosseisude muutmine läheb viie minuti pärast lukku.

Edit: Ja krt, ei ole raske osta endale mehi, kes kindlalt mängu saavad. Nimekiri on olemas. Palun tehke ära. Praegu on nagu Hispaania liiga, korralik eliit on tekkinud (kuhu mina ka kuuluvat paistan kuigi mu mehed väravaid ei löö) Ja liider Benbow müüb ka praegu puhtaid 5-6 punkti mängijaid kes aegajalt ka skoorida/sööta võivad.

Läksin Dannarist mööda teisele kohale.

See voor mängin 4-4-2-ga.
              sigpic

Kommentaar

Esiteks ma ei müü neid, ostan ju
                Teiseks... tundub, et tuleb raskelt kätte võideldud liidrikoht loovutada see voor. Kuldsest kolmikust on kaks väljas, lisaks muud vigastused ja mõned vahetusmehed, kes esimestes voorudes kindlad punktitoojad veel olid - treeneriga tülli läinud. Ainus lootus ilma paari SVta pääseda oleks olnud 3-4-3 minna, aga mingil debiilsel põhjusel on see taktika bännitud Vastane on Lamp, (karl45/54 oli vist?) Liiga parima keskmise skooriga meeskond kellel pink kogub ka rohkem punkte kui tabeli peksupoiste esimene 11!

.... cmon Klose hattrick ja Atalanta 3-0 võit!

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                  Esiteks ma ei müü neid, ostan ju
                  Teiseks... tundub, et tuleb raskelt kätte võideldud liidrikoht loovutada see voor. Kuldsest kolmikust on kaks väljas, lisaks muud vigastused ja mõned vahetusmehed, kes esimestes voorudes kindlad punktitoojad veel olid - treeneriga tülli läinud. Ainus lootus ilma paari SVta pääseda oleks olnud 3-4-3 minna, aga mingil debiilsel põhjusel on see taktika bännitud Vastane on Lamp, (karl45/54 oli vist?) Liiga parima keskmise skooriga meeskond kellel pink kogub ka rohkem punkte kui tabeli peksupoiste esimene 11!

.... cmon Klose hattrick ja Atalanta 3-0 võit!
                  Di Natale ei mängi vist see voor? Robinho mängimine ka kahtluse all, nii et kahtlen, et võidu saan, vähemalt Bonucci lõi värava.

Kommentaar

Giggidygiggidy poisid!

Kommentaar

keegi veel mängib ka seda?
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Ära porise Jasper, saada Saatemaale fantakeskkonnas fantakiri stiilis ''Im gonna make you an offer you cant refuse'' ja saad oma Oddo kätte küll. Võid kuldse lipsu ka kindluse mõttes ette riputada selleks päevaks.

Kommentaar

Juan ja Muntari müüki.
                          Tanel või keegi võiks otsida kaua Donadel veel katki on.

Kommentaar

Juan müüakse jaanuaris maha. Naised saunas rääkisid

Kommentaar

Tabel:

Lähen selles voorus Dannari vastu 4-4-2'ga. Väravaid enda mängijate poolt ei näe.
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                                Tabel:

Lähen selles voorus Dannari vastu 4-4-2'ga. Väravaid enda mängijate poolt ei näe.
                                Mul kerib olla kõige parem keskmine, ja ikka olen tabelis mingi keskmik.

Kommentaar

Working...
                                X