320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • count
    replied

    Formazione ufficiale #ASRoma (4-2-3-1): Szczesny; Emerson, Manolas, Fazio, Jesus; De Rossi, Paredes; Salah, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko

    pink: Alisson, Lobont, De Santis, Florenzi, Grossi, Strootman, Gerson, Soleri, Iturbe, Totti.

    Valmistuge "parimaks" Viini mängu kaks peategelast Juan Jesus ja Emerson Palmieri kohe algrivistuses!!! Sellest on tulemas üks väga legendaarne mäng, võiks isegi öelda spektaakel! Ei tea kes kellele majoneesi pani, aga kahe mehega vabatahtlikult vähemuses alustamine on kergelt öeldes shokeeriv. Palermo pole küll eriline meeskond, aga kui Viin neid kahte vägistas nagu koeri, siis ma ei tea mis Serie A tasemega klubi korraldama hakkab.

    #wtfSpalletti???

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Õhtuks lubatakse:

    Szczesny; Florenzi, Manolas, Fazio, Jesus; De Rossi, Paredes; Salah, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko.

    Ainus muutus võib olla Paredese asemel alustav Strootman. Eile sai esimese mängu tehtud ka Rüdiger, kes lõi Primavera eest ka värava Novara vastu.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Ai ai ai! Spallettile meeldib ikka neljapäeval päris kanget kraami juua. Saan aru et 3-1 eduseis on enamvähem ja äge, aga kui sul on väljakul juba Juan Jesus, siis sa ei too väljakule tema kaksivend Emerson Palmierit - kohe kui see vahetus tuli, oli ka teada et siit midagi head Rooma jaoks tulla ei saa. Lisaks veel Dzeko vahetamine, Stootmani asemel, kes oleks võinud keskel rohkem lukku asja lüüa. Spalletti mängis oma vahetustega kahe minutiga 2 väravalise mugava eduseisu maailma suurimate kotikute vastu.
    Tottilt muidu imeilusad kaks väravasöötu ja Florenzile vahelduseks jälle üks mõnus vihane värav. Gersonit sai ka 90 minutit nähtud, väga korralik ja piisava mängupraktikaga hakkab Serie A-s bossama. Paredes on juba nagu kala vees. Keegi vist ei üllatu, kui kuuleb et Iturbe ei ärganud ellu ka teisel poolajal - tema karjäär on läbi ja võib minna tänavamuusikuks vms.
    Tänase võiduga oleks piisanud ainult veel järgmise mängu võidust et alagrupp võita, kuid siiski tabeli tipus ja kõik on enda kaotada. Paluks Jesuse ja Palmireri lepingud koheselt lõpetada ja asumisele saata, nad ei ole jalgpallurid.
    #ASRomaStyle! #easyisboring

    Leave a comment:


  • Balian47
    replied
    No mis saast see on. Liigas tehakse normaalne mäng ja siis tuleb Euroopas mingi kaika viskamine.

    Leave a comment:


  • Mõmmik
    replied
    Tase.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Gerson on trennis Tottilt privaattunde võtnud ja andis esimese värava maasika, teise andis Jumalus ise. ElSharaawylt kaks imeilusat jooksu ja ristnurka lõpetamist!
    Juan Jesuse individuaalsete eksimuste pealt on Viin läinud juhtima ja läks väga napilt et 2-2 ei viigistatud. Juan Jesus ega Iturbe ei ole isegi Austria liiga materjal. Nende aeml võiks väljakul olla primavera noored, oleks vähemalt mingi arenduse point. Iturebe nägu on juba selline et vedel püksis jookseb ringi, aga aru ei saa kus kohas ja mis mäng üldse toimub.
    Spalletti alustas 4 liiniga taga, kaotusseisu jääde lülitas kolmese peale, mis kohe tootis, peale eduseisu lülitas tagasi 4 peale, mis kindlasti ei toida. Tempo peaks hoidma võimalikult kõrgel, sest vastastel on üks vahetus vähem teha ja kuskilt maalt nad peavad olema märgatavalt väsinumad.
    Juan Jesuse asemel paluks Palmierit, Grossi võiks Manolasele puhkust anda ja 30 minutit Strootmanile 9goli või Paredese asmel.

    DAJE!

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Roma (4-3-3): Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Juan Jesus; Paredes, Gerson, Nainggolan; Iturbe, Totti, El Shaarawy.
    A disp.: Szczesny, Emerson Palmieri, Marchizza, Strootman, Salah, Dzeko, Grossi.

    wtf nüüd lahti läks. Kaitseliin on parim mis hetkel väljakule lükata saab. Manolas ei saagi puhkust ja Palmieri pingil. Keskpoolikutes ja rünnakul sama mis lubatud. Stootman pidi veel vigastusest taastuma, kuid usun et saab vahetusest pool tundi ikka. Palmieri peab tulema vahetusest, sest ei ole loogiline, et Florenzi ja/või Manolas 90 mintsa täna lasevad. Tänane võit pm kindlustaks tabelis esikoha ja edaspidistel mängudel saaks juba C koosseisuga kõksida ja kogu keskendumise koduliigale jätta.

    FORZA ROMA!

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Totti võiks nüüd vaniam väravalööja rekordi ära võtta jah. Eelmine mäng juba oli kuhjaga ära teeninud selle

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Loodetavasti Manolas saab puhkust, ei ole vaja lambi mängus vigaseks joosta aga vabalt võib ka alustada Jeesuse asemel. Totti alustab kohe algusest, ehk saab oma 100ndat euromängu tähistada 100 värava löömisega Spalletti all! Itubele ja Sharaawyle jääb niimoodi palju võimalusi Totti söötude peale tormi joosta. Iturbest väga midagi enam ei oota, aga Viini vastu võiks ju ikka hakkama saada millegagi. Gerson Paredese paar keskväljal peaks näitama mida tulevik tooma hakkab. Vasakkaitses on kaartide alt tagasi ka Emerson Palmieri ja saab nüüd omasuguste vastu mängida.
    #Totti100

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Majoneesi teemalised jutud pole olnud mitte mingi vandenõu. Maiconi tagasi kutsumist kaalutakse päris tõsiselt, eriti peale Bruno Perese vigastust. Majoneesi kõigile, rohkel majoneesi!

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Perotti ja Peres 2 nädalat väljas. 9gol ja Jeebus korras.

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Jeebus, Perotti ja 9gol said siis eilses sõjas vigastada

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Napoli kaotas kodus viimati mai 2015 vist, et päris korralik võit. Napoli ääred olid ka üsna vaiksed võrreldes oodatuga. Samal käigul edasi võib jõuluks tabeliseis päris ilus olla juba.

    Leave a comment:


  • JanK
    replied
    Roma 1. värav oli Koulibaly lollus ja kaitse praak. Roma 2. värav oli standardolukorra kaitsmisel tehtud suur praak. Kurb.

    Milikust tunti puudust. Kabjavõi-Huidiini ei toida. rip

    Leave a comment:


  • count
    replied
    VÕTKE VÄLJA POISID! VÕTKE VÄLJA!! SEE ON AS ROMA 1927!!! SEE ON MAAILMA PARIM KLUBI!!!

    Võimas mäng kõigilt kes väljakul olid. Florenzi digimuutus parimate päevade Panucciks, Paredes-DDR duo ei pannud kordagi igatsema Strootmani ja kuni vigaseks peksmise hetkeni oli 9gol ka ründava poolikuna imeline vaatepilt. Manolas võitles täpselt nagu talle kohane - Kabjavõie oli terve mängu nähtamatu ja vahetati teisel poolajal pingile nutma! Fazio on ka jalad maha saanud ja bossab juba korralikult. Salahi ja Perotti töövõime on fenomenaalne ja muidu EDIN DZEGOL - tema lõpetabki teie emadesse! Ainus nähtamatu mees, kellelt midagi ei oota oli Juan Jesus ja täitis ka oma rolli täna korralikult ära - oli nähtamatu, lasi Kallejonnil terve esimese poolaja vabalt ringi sörkida ilma igasuguse markeerimiseta. Ja no muidugi EL Treener Fenomeno - El Grandmaster, Härra Spalletti- Maailma NUMERO UNO treener. Taktikaliselt vägistati Napoli ribadeks. Sarri osutas kõva vastupanu, respekt, kuid on ainult üks Spalletti!

    FORZA ROMA!!!

    Leave a comment:

Working...
X