320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • count
    replied
    Tänane otsustav vastasseis! Mõlemad on olnud päris heas vormis. Titaanide heitlus!



    FORZA ROMA!!
    MERDA RUBE!!!

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Roma squad to face Juventus:

    Alisson Becker
    Wojciech Szczesny
    Andrea Romagnoli

    Konstantinos Manolas
    Emerson Palmieri
    Mario Rui
    Federico Fazio
    Juan Jesus
    Moustapha Seck
    Thomas Vermaelen
    Bruno Peres
    Antonio Rudiger

    Gerson
    Kevin Strootman
    Daniele De Rossi
    Radja Nainggolan

    Diego Perotti
    Mohamed Salah
    Stephan El Shaarawy
    Edin Dzeko
    Juan Manuel Iturbe

    Eeldatav taktika:
    Roma (4-2-3-1/4-2-2-1-1):
    --------------25 Szczesny-----------------
    2 Rudiger, 44 Manolas, 20 Fazio, 33 Emerson;
    --------6 Strootman, 16 De Rossi-----------
    --------------4 Nainggolan-------8 Perotti--
    ----11 Salah-------------------------------
    -----------------9 Dzeko-------------------

    Leave a comment:


  • zelee
    replied
    NY Times tegi väikese kirjatüki Tottist.

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Vastan vahepeal ühe mureliku televaataja küsimusele:



    Vastus on üsna lihtne. Karistusala on tavamängus 16,5m aga Manolas oli mingi 15m alast väljas ja selle eest penalte ei määrata.


    Juve - Roma mängus on muidugi ka kastist väljas käe ja vea eest pennu määratud (2014a Rocchi 3-2 mängus) ja saan su loogikast aru küll.

    Leave a comment:


  • Devil
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Bruno Peresele sõidab DeSHitGayYo seljatagant jalaluu pooleks ja lõpetab ta hooaja
    Kas sa oled poliitik või on plaanis hakata? Kui ei, siis ma ei saa sinu valetamise vajadusest aru. Ole hea võta ennast kokku ja lõpeta rämedate liialduste kirjutamine.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Whoscored.com andmetel ei olnud eilse mängu parim mees mitte värava löönud 9gol, ega väravasöödu andnud ja Lapadulat taskus hoidnud Manolas, vaid korduvalt alumiseks poolikuks tõusnud ja mängu lammutanud Fazio isiklikult! Õnnitlused!

    Leave a comment:


  • Montag
    replied
    Haha, Nainggolan oma kauglöökidega, on lollakas

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Montella võeti tulise aplausiga vastu. Romagnoli sai aga iga kord korralikku vilekoori kui palli näppis. #tuvi

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Uus trend on loodud! Spalletti v2 - mees kes keeldub vahetusi tegemast. Ainukene vahetus oli luumurruga Peres, aga muud mehed armu ei saanud. Miks vaja vahetusi, kui neid teha pole vaja. Esimest korda üle pika aja on näha et väljakul on ühte Hundikari. Iga mees teab kus ta olema peab ja mida teha on vaja. Keskvälja tegevus oli Diima tüdrukuid vaadates lausa koomiline, ausalt ei tule meelde mängu, millal vastast vaadates selline naer peale tuli. Pasalits ja co vs maailma parimad olid ikka korras l/tsi peksmine. Häbi vaadata et selline "meeskond" on Itaalias kuidagi kolmanda koha välja imenud. Nüüd ehk ka löödi lõplik kirstunael ja nähti kus on nende koht toiduahelas. Nagu Manolas ütles, AS Roma on tugevaim meeskond ja nii ka oli. Diimataridel ei olnud pea 100 minuti jooksul ühtegi võimalust peale shezhny individuaalse penalti vea. Kõik pallid liikusid ainult ühes suunas. Kui isegi Atalantad ja Cagliarid on suutnud vähemalt kümneks minutiks mingi initsiatiivi enda kätte võtta, siis Bilaanotarid ei saanud 100 minutit midagi aru. Nagu shokiseisundis oli. Laziognoli ainult nuttis sest DeShitGayyO ja Laziognoli said mõlemad teisel poolajal korraliku PerTotti koolituse. Lüpsti nagu vaese mehe rotte (kes nad ongi). Kahju et Dzeko endiselt oma 100% ära ei löö. Imeline on vaadata Strootmani töövõimet. Lust on näha kuidas DDR on esimest noorust meenutab ja palliga juba ründesse liigub. Fazio on pundiga imeliselt sulandunud. Manolas hoidis Lapadulat taskus. Rüüdiger näitas Niangile kes on päriselt neeg3r! Ja no 9 gol. Teist mängu järjest pari mmees üle väljaku. Oma nõrgema vasaku jalaga selline iluvärav teist vooru jutti. Siin on tunda juba räbaltussi smegmast higihaisu. Fantastiline taktikaline jalgpallikoolitus Tontellale, oma puur puhas kaks vooru jutti ja kolm punni taskus!

    GRANDE LA MAGICA 1927!!!



    Napoli ✔
    Inter ✔
    Lazio ✔
    Milan ✔
    Juventus
    #ASROMA

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Korras! Tehtud! Bruno Peresele sõidab DeSHitGayYo seljatagant jalaluu pooleks ja lõpetab ta hooaja, kuid juve kohtuniku vile vaikib. Nüüd siis nii Florenzi kui Peres enne kevade lõppu väljakule ei naase. Lisaks vigane ka Salah, kes läheb neegrimaale. Parem äär kiiruse ja loovuse poolt hetkel totaalne 0. Tubli töö kohtunik. Kui see ei olnud otse punane, juba mingi 4nda sama laadse tacklingu eest 39 minuti jooksul, siis palju õnne.
    šžhezhny tegi ka pulli. Lambi olukorras sõitis Lapadula kastis maha, kuid heastas oma individuaalse lolluse tõrjega. Muidu on mäng nii nagu arvata oli. Rooma lõikab keskväljalt läbi nagu kuuma noaga võist ja Diima pepupoisid ei saa keskel korralikult hingatagi. Bilani kutid saavad ainult hädaga pooleks palli äärel mängida, aga sealt ka midagi luua pole suutnud. Liiklus on ainult ühes suunas ja surve on olnud korralik. Dzekol ka hea võimalus skoorimiseks, kuid läks kümme senti mööda. Nüüd kus Peres väljas oleks ette rohkem abikäsi vaja. Soovitaks esialgu unleashida Strootmani ja lubada tal hakata enamvähem sama rolli mis 9gol. Pingilt rohkem ründesse midagi ei ole, Iturbe oleks komöödia ja Gerson on siiski pigem poolik, kuid mingil hetkel võiks ta vahetusest tulla. Kui skoor püsib nullil, siis Palmieri ette lükata ja vasakule Rui kaitsesse tuua. Muud nagu ei oskagi soovitada, sest mäng on totaalselt Huntide käes ja pm sama asja edasi teha.

    DAJE ROMA!!!

    Leave a comment:


  • count
    replied


    AS ROMA (3-4-1-2): Szczesny; Manolas, Fazio, Rudiger; Peres, De Rossi, Strootman, Emerson; Nainggolan; Perotti, Dzeko
    A disposizione: Alisson, Greco, Vermaelen, Juan Jesus, Seck, Mario Rui, El Shaarawy, Gerson, Spinozzi, Iturbe.

    Neljapäeval Euroopa Liigas 90 minutit teinud ääred Palmieri ja kõigele lisaks vigastusega Peres alustavad ka tänast mängu. Mängivad mõlemad äärepoolikuid, kus siis olenevalt rünnakust, üks äär muutub ründajaks. Isiklikult oleks tahtnud Milani vastu ründavama meeskonnaga minna, aga ju siis tuleb ka nemad puhtalt taktikaga kinni peksta. Pasalits vs Stoot+DDR+9gol Kohustuslikud 3 punni ja vähemalt 3 löödud väravat, alla selle ei saa rahule jääda. Erilist tähelepanu täna hoida kohtunikul, kes enne rube merda mängu üritab kindlasti mingite trikkidega Manolase või 9 golli punasega minema saata. Kollase kaardi ohus on ainult Juan Jesus, niiet üksi sellest ei piisaks.

    MERDA DIMA!! FORZA ROMA!!!

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Peres olevat siiski terveks saanud ja lubatakse algkoosseisu. Ei välista siiski võimalust et vasakul alustab hoopis Mario Rui, või minnakse 3 kaitsjaga - Rüüdiger, Fazio, Manolas ja kui Peres üldse mängib, siis ründava keskpoolikuna paremal äärel. El Sharaawy peaks olema eelistatud, kuid pole välistatud, et tema asemel läheb väljakule viimases kohtumises Diimat vägistanud Emerson Palmieri. Oleksin väga üllatunud, kui vähemalt vahetusest ei näe Mario Ruid, sest räbaltussi mänguks on vaja teda kindlasti mängitada. Keskel muutusi olla ei tohiks. Väljaku peremeesteks hakkavad maailma parimad Stroot, DDR ja 9gol. Kui nüüd paberil vaadata, kes Bilanil vastu panna on, siis tuleb naer peale. Sel hooajal Rooma kodus 7 mängu 7 võitu 23-6 värvatega. Lüüakse rohkem kui 3 ja imetakse vähem kui 1. Kurwad lood Milanile. RIP!

    Leave a comment:


  • JanK
    replied
    United tahab teidki oma vastaseks.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Strootman wins appeal against suspension!



    Kus puu taga nüüd Dima Bilan ja Juudivänttuss peidus on???!!! HUNDID TULEVAD!!!

    Leave a comment:

Working...
X