320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    hea nali Cannu, arvestades eelmist hooaega siis oligi tunne, et meil pole kaitset lihtsalt.

    Üldiselt tundub, et Kjaeri lootused on purunenud ja Romasse teda tagasi ei taheta.EM-il tegi tglt korralikke esitusi ja laenule võtaks ma ta küll, tehnilisemate mängijate vastu jääb ta hätta, kuid keha paneb küll kenasti, siiski on need muidugi teisejärgulised mängulugemisoskuse juures, kui ikka üritad oma väravavahi kinnaste vahelt pidevalt palli puhtaks lüüa , tekitades sellega ohtu oma väravale, siis on ikka midagi väga valesti.Aga Kjaeri ma maha siiski veel ei kannaks, aga tundub, et Roma juhtkond on seda teinud.Iseenesest mulle Kjaeri attitude meeldib, chill kuju on, kaitsta võiks lihtsalt paremini.

    Okaka-selle mehe võiks küll mahamüüa, ei ole ta avanenud, isegi Tallo näitas paremat potentsiaali avanemiseks, väga kaheldav, et ta üldse kunagi meie ründeliinis mingit rolli mängima hakkab, kui muidugi tema laenudega mingit kasumit teeniks, siis miks mitte teda hoida ja venitada kui püksikummi.Minul temasse enam usku pole!

    Borriello- temaga on lood natuke sitad, kui meil on Borriello, siis milleks on vaja osta Destro.Ma pole Destro mänge näinud eriti, aga nuh see mida ma temast näinud olen, siis ma ei ütleks, et Destro oleks mingi imeloom, vahest vaid see, et Destro suudab ehk rohkem positsioone mängida.Kui tuua Destro, siis pole mõtet Borrit hoida, arvestades, et meil on Osvaldo.Borri paraku esimene laenuperiood, paugutas oma salve tühjaks, nüüd on Osvaldo, kellel on võimsamad relvad ja piiramatus kogustes laskemoona.



    Nico Lopezist ei tea eriti midagi, primaveras sai ikka jala valgeks, kuid kardan, et ta pikkus ja füüsis kukutavad ta lihtsalt pingipoisiks, arvestades, et talenti on tal ilmselt vähem kui Bojunnil.

    Ise tahaks loota, et noored Bertolacci ja Florenzi saavad oma võimaluse, need on omad talendid, kes peavad saama vähemalt mõned mängud, et ennast näidata.

    Counti arvutused tunduvad suht 0,1 euri täpsusega korrektsed olema.Suhteliselt mõistetamatu on tõesti, et nimed kellega meid seostatakse on tegelikult suht teisejärguline saast, kellega saab raske olema ehitada mingit korraliku kaitseliini.Hetkel meie vana ja nimekas kaitseliin sisendab ka rohkem enesekindlust kui mingid Villareali relegatsiooni viinud kaitseliin ja kohvimaa pojad.
    Usun, et suve lõpuks viimasel minutil Saba mõne mõistlikuma diili ikka läbisurub.Tegelikkuses Zemani tulek meeskonda oli ka selline, mille üle alguses keegi ei spekuleerinud ega osanud spekuleerida, suht paari päevaga tehti asi ära, seega võimalik, et Sabatini siiski rabab mõne super ülemineku kallal.Kõige tähtsam on hetkel paremkaitse leida, selline kes kaitsta ka mõistab, see on üks selline üsna võtmekoht, ma ei taha jälle mingit Taddeid näha seal koperdamas, samalugu on Rosiga, tahtmist ja jaksu on, kuid enamik üritusi ei vii mitte kuhugile, jookstakse lihtsalt tupikusse kinni.

    Olen lugenud välismaa foorumeid, kus on palju kirutud Jose Angeit ja tema mängu.Pean isiklikult ütlema, et hooaja alguses oli ta üks silmapaistvamaid kujusid ja tundus selle raha eest üks parimaid üleminekuid.Hooaja edenedes hakkas mees ennast kuidagi tagasi hoidma, kuid potentsiaali on mehel üüratult, kui saaks kaitsetegevust paremaks ja seda, et mees ei spurdi palliga teise väljakuotsa ja siis ei sööda keskväljale tagasi, sest tänu sellele on tema kaitsekoht tühi.Aga tehnika on mehel MEGA!!!

    EM-i meenutades, siis mulle väga avaldas muljet Portugali keskkaitsepaar Bruno Alves-Pepe,Pepe oli muidugi tõsine looma ja maailmaklass, kahtlemata samuti hetke üks maailma parimaid.Kuid Bruno Alves Zeniti keskkaitse oli õhus võimas ja samuti väga mingit praaki läbi ei lasknud, oleksin tahtnud rohkem Rolando mängu näha, kuid mees sai vahetusest vaid mõned minutid.
    Roma võiks pigem viimase kahe kaitse suunas vaadata, Portugali kaitsed tunduvad asjalikud olema.

    Ogbonna-Rahvuskoondise kutse näitab, et järjekordses mustanahalises itaallases peab sisu olema, Serie B pole päris naljaliiga siiski, seega talenti peab mehel olema.10 milli võiks tema eest lauale laduda küll, ilmselgelt laenule teda ei anta, see on selge.Lisaks on ta samuti multimees, saaks kasutada Keskkaitse kui vasakkaitsena, mis samuti tooks leevendust kaitseprobleemidele, suhteliselt hea lahendus.Aga siin ongi küsimus, kas riskida kollanoka peale 10 milli panustamisega.
    sigpic

    Kommentaar


      Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Liverpooliga seovad meid omanikud. Sellest ka näiteks kuu lõpus olev sõprusmäng. Et nagu ma ütlesin..Suarez Romasse järgmisel suvel!
      Suarez on hea mängumees, mitte, et ta Borinist mingis võtmes väga parem oleks, aga usun, et Suareze hind on vähemalt 2 korda Borini hind.

      Aga porgandipoisist rääkides:

      Kas kaks tilka?

      Nico Lopez



      Luis Suarez

      sigpic

      Kommentaar


        Väike meeskondlik pilc siis ühelt külavõistluselt:



        ROMA: Lobont; Rosi, Burdisso, Heinze, Taddei; Florenzi, Pjanic, Pizarro; Lamela, Totti, Osvaldo.
        A disp: Lobont, Svedkauskas, Proietti Gaffi, Romagnoli, Josè Angel, Perrotta, Marquinho, Bertolacci, Lucca, Simplicio, Verre, Nico Lopez, Bojan, Okaka, Borriello.
        All. Zeman
        Lucca on ka siis keegi noor uus äss brass Internacionalist (18 aastane,
        The 18-year-old has signed a five-year contract with the Giallorossi after the two clubs concurred on a €700,000 deal), keda väidetavalt väga paljud suurklubid jahtisid.
        sigpic

        Kommentaar


          AS ROMA v. CS TURNU SEVERIN 2-0

          Riscone di Brunico
          14 July 2012
          Friendly match
          "Campo Sportivo di Riscone"
          MATCH REPORT

          Scorers: 42' Burdisso, 65' Lopez.

          ROMA (4-3-3): Lobont (46' Stekelenburg); Rosi (55' Lucca), Burdisso, Heinze, Taddei; Pizarro (63' Verre), Florenzi (46' Perrotta), Pjanic (55' Marquinho); Lamela (46' Lopez), Osvaldo (55' Borriello), Totti (37' Bojan).
          Coach.: Zeman
          CS TURNU SEVERIN (4-1-4-1): Stetca (46' Marinescu); Mitic, Balan, Ninu, Balace; Patrascu; Neacsa (79' Ologu), Moutinho (46' Bulesca), Olah, Zaharia; Vancea (46' Joel).
          Coach.: Bondrea.


          Esimene ametlik külavõistlus ja proovikivi siis toimunud ja avamäng võidetud!

          https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
          sigpic

          Kommentaar


            Kommentaar


              Pilti ka Roma selle hooaja särgis:



              Asi siis ametlik ja loodetavasti suurendab see ka lombi taga meeskonna populaarsust ja meelitab raffast ja sponsoreid rohkem ligi, mis tähendab omakorda rohkem raha ja tuntust maailmas, seega polnud halb käik.Loodetavasti mees ei faili meil ja näitab oma head klassi.
              Kahtlemata üsna hea diil, arvestades mis võimalusi see meile avab ja pakub ka kvaliteeti keskväljal, samuti ei olnud Bradley ülemäära kallis, usun, et isegi kvaliteetsem mees kui GAGO, kelle eest oleks pidanud vähemalt 2korda rohkem pappi väljaköhima.

              3,5 milli + Adrian Stoiani co-own Chievole on hea lüke Sabalt!

              Tundub, et see suvi väga vanade kalade poole ei vaadata, vaid otsitakse pigem andekaid noori odava raha eest, kui see aitaks meid järgmiseks hooajaks CL kohale, oleks see väga kõva, siis oleks mõistlik mõni korralikum kulutus teha alles ja kahtlemata oleks lihtsam Sabal turul kaubelda.
              sigpic

              Kommentaar


                Mingis õnne joovastuses ma nüüd peale seda uudist küll ei ole. See oli jah juba varem teada, et ta tuleb, klubi omanikud ju ka USA-st. Juba eilmise hoaja alguses öeldi, et USA mängijaid tahetakse tuua.

                Aga elame ja näeme, mida Ameerika poiss suudab uuel hoajal korda saata. Loota tuleb tõesti, et ta ei faili meil.

                FORZA GIALLOROSSI!!!!!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                FORZA ANCHE SAMP E GENOA

                Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

                Kommentaar


                  Juan ka lahkumas.Internacionali.

                  Kommentaar


                    yo, ma olen Castan

                    Kommentaar


                      vähe paremat fotot ka siis:

                      Tahaks loota, et see sall oli tal juba ennem olemas

                      See suvi pole meedia enam puusse pannud, see millest kõvasti latratud - on enamasti ka teoks ja tõeks saanud, kas tõesti Saba ei suudagi üllatada see suvi?

                      Nüüd ootaks siis ka Destro officialit või siiski mitte ?

                      Võetud on hoopis sihikule selline mees :

                      Pierre-Emerick Aubameyang



                      Neymar vol 2.


                      Kaitsesse siis sellise nimega mees aktuaalseks muutunud: Jean-Armel Kana Biyik, konnaliigast Rennesist.Suht tundmatu suurus.

                      Tundub, et rohkem kui pooled transferidest on tehtud, võimalik, et paar nägu veel lisandub.Positiivne igatahes, et uued tulijad saavad vähemalt kuukese kohanemise aega.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Aubameyang ja Kana oleksid küll päris head täiendused teile
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          Aubameyang ja Kana oleksid küll päris head täiendused teile
                          Sa mõtled, et nagu Manfredinifuck ja Makipizza Laziole w?
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                            Sa mõtled, et nagu Manfredinifuck ja Makipizza Laziole w?
                            Kusjuures ma ütlesin seda ilma igasuguse irooniata - konnaliigas on need kaks neegripoissi pärist kenasti mänginud ning potentsiaali tundub neil olema pisut enamaks kui seal liigas mängimiseks vaja on.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                            Kommentaar


                              Kedagi suurt on ikka oodata, praegu kogutakse raha, kõige pealt hoitakse kokku...

                              @Vienna




                              Borini R.I.P ... pole sõnu...nuuks
                              So self aware so full of shit

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                                Kedagi suurt on ikka oodata, praegu kogutakse raha, kõige pealt hoitakse kokku...

                                @Vienna




                                Borini R.I.P ... pole sõnu...nuuks
                                Tore oleks kui meeskonna buss on selline keskmine tallinna ühistranspordi lõõtsata hobuliikur, kus suures osakaalus on seisukohad.Sellisega oleks ju tore Romast Torinosse loksuda ja terve tee püsti seista ja siis kohe mängule

                                Kokkuhoiu poliitika äärmused siis.

                                Aga järgmine hooaeg siis liigume mängudele ühistranspordiga ja DeMineVittu kompenseerib nagu eesti kaitseväes kombeks korra hooaja (ajateenistuse jooksul) pileti mängule ja kodukohta tagasi.(väeossa tagasi ilmuda palun ilma lõhnadeta ja hiljemalt kella 8-ks õhtul)

                                Aga muidu küsimus, kuidas Bojunnil on lubatud ukse kohas turnida ja mängida?
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X