320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    sest tegemist pole ju lennujaama bussiga.
    Jesse Pinkman oli esimene poolaeg täitsa asjalik ja Rapidi gol oli bad-ass
    Algselt postitas Iceman
    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

    Kommentaar


      Nonii, esimene sõprukas, mida oli võimalik streamida ja kaesin ka ise seda mängu.

      Sõprukas siis SK Rapid Wieni vastu, Austria kõrgliiga teised eelmisel hooajal, iseenesest korralik mansa kellega sõprukat madistada, kuid ootasin ikka korraliku domineerimist, selle asemel nägin ma AS Roma poolt hoopis suht halba paska.

      Esimesel poolajal olid siis need nimed, mis ei ole sulgudes:

      Lobont (80' Svedkauskas); Rosi (55' Marquinho), Burdisso, Romagnoli (46' Heinze), Taddei (46' Josč Angel); Florenzi (46' Perrotta), Bradley (146' Pizarro), Pjanic (46' Simplicio); Lamela (46' Lopez), Osvaldo (46' Okaka), Totti (46' Bojan)

      Iseenesest kedagi võibolla eriti sõprukat ei huvitagi, aga need on ikkagi üpriski tähtsad, ja see oli AS Roma poolt halb mäng, muidugi see oli ka niiöelda esimene sõprukas suurema mansa vastu suuremal väljakul. Mängijatest esimesel poolajal oli Rosi imo normaalne ja üks parimaid, rünnakul vähemalt toetas Lamelat piisavalt, Lamela ise oli ikka korralik pask, mitte millegagi ei saanud hakkama, aga annan andeks talle, sest ma tean, et ta mängib -kõvasti- paremini. Burdisso oli kindel, mis tõotab paremaid tuuli uuele hooajale. Tema partner, minu jaoks algselt tundmatu nimi Romagnoli ei olnud ka iseenesest väga hull, üks moment oli kus Burdisso ja Romagnoli jätsid üksteise vahele liiga suure vahe ja oleks ilmselt ka karistatud, vastane mängis palli mööda ja hakkas kiirusega Burdissost mööda jooksma, kuid too blokeeris ja teenis kollase. Siis oli Taddei, kes on ju tore mängija, hingega asja juures, aga jumal hoidku, ta on lihtsalt nii aeglane, esindusvõistkond pole tema jaoks. Keskväljal Florenzi, kellest ma ka midagi ei teadnud, ei teinud ei midagi head, ega midagi erilist halba(pallikaotusi oli kõikidel tohhuijaa.) Bradley samuti, vaatasin huviga, aga mitte millegagi eriti hästi hakkama ei saanud, kiirust tundub olevat, kuid see oli ka pmst esimene mäng tal, pole kohanenud veel. Pjanic samuti selline liimist väljas, suvemeeleolud peas, lõi värava oma väljakutarkuse ja vastase eksimusest. Kokkuvõttes keskväli oli ikka peeno, Totti käis koguaeg seal all palli liigutamas ja ise kaitseliinis palle klaarimas(lol.) Lamelast juba rääkisin, Osvaldo jooksis palju, aga nojah, ei midagi erilist. Totti liigutas obviously palli kõige rohkem, kuid ka temalt üpriski palju valesööte ja suht aeglane ta ka.

      Teine poolaeg teise koosseisuga, vast ka teise hooga, sest domineerimine oli imo suurem. Ma ei saanud vahepeal sellest formatsioonist üldse aru lõpuks, Perotta mängis keskel aga Rosi väljavahetamisel liikus ise äärekaitsesse ja Marquinho poolikusse. Üldiselt see äär jäi sitemaks, samas Angeli äär muutus vahetusest palju teravamaks, olen kindel, et Jose Angel on see hooaeg palju ohtlikum vastastele Serie A's kui eelmine. Heinze toodi ka keskkaitsesse, kes kontrollis korralikult oma kogemusega seda kaitseliini. Ilmselt Pizarro oligi see, kes seda keskvälja suutis kontrolli alla korralikult võtta ja samuti Simplicio ei olnud üldsegist halb, aga ta raisk ka nii aeglane, söögu vähem for realz. Pizarro lõi ka värava, mis oli kenast söödumängust tulnud (Simplicio sööt.) Nico Lopez aka porgandipoiss, keda nägin esimest korda mängimas, tegi suht laheda pela, arvestades ta kogenematust ja noorust. Kehamäng jääb vast nõrgaks, aga rohkem mänguaega ja tast peaks asja saama, jooksis kiirelt ja tehnika normaljokk. Siis Stefano Okaka aka feikbalotelli. Uhh, sorry, aga see mees oli sitt. Kohmakas ja pasandas palju seal, oli olukordi kus ei viitsinud järgi joosta vms ja ei saanud hakkama eriti palju, kehamäng muidu hea. Bojan oli normal, jooksis ja söötis palju, vast Lopez, Bojan ja Pizarro olidki teise poolaja pärlid.

      Üldiselt oli ikka jama mäng, ootasin nagu palju lahedat domineerimist, ei saanudki aru mis selle Zemani taktika nüüd olema peaks, sest väravatesadu ei tulnud.

      Edit: Ahjaa, Lobont ka. Ta väravas alati suht kunn olnud ja vigu väga ei tee. Teine vend, Svedkauskas, uus nimi samuti minujaoks - ei teinud ka midagi hullu, aga väga ta ei pidanud tegema ka midagi, sest ta toodi nii hilja sisse, tööd väga palju ei olnud. Ei saanud aru miks Curcit ei toodud, aga kodulehelt vaadates sain teada, et ta laenule Bolognasse selleks hooajaks.

      Kommentaar


        Nagu ma aru saan, siis hullud sagimised Destro saamisega hetkel käivad; Sabatini olevat valmis pakkuma 4 aastast lepingut, summadest ma nagu väga ei tea, pagineromaniste.com vatrab sellest hetkel, keegi itaalia keelt oskab, siis plz, tõlkige.

        Kommentaar


          Noh seal see keiss, et Destro on endiselt Siena ja Genoa ühisomand. Kui Genoa suudaks kuti välja osta, siis on lubatud Romale edasi müüa. Seni veel Siena oma osalust Genoale müünud ei ole. Palgast on ka räägitud, esimesel aastal 1.5m ja tõuseb neljandaks aastaks 2.5m peale.

          Kommentaar


            Ma ei saa väga aru mis pulli see Zeman korraldab, Lobont pole sitt keeper, kuid miks maailma hetke üks parimaid Stekelenburg täidab kolmanda keeperi kohustusi ???

            Eelmine hooaeg tal lihtsalt polnud väga midagi teha, kui ikka on liiga halvim kaitseliin, siis on raske puuri puhtana hoida, Stekelenburg tegi maximumi, kas tõesti kordub sama pull, mis Montellaga, kus tollese maailma parima ja tippvormis Julio Sergio asemele pandi koera Doni !?

            Nüüd väidetavalt tahab Zeman interist täielikus alavormis Julio Cesari äratuua.

            Roma keen to replace Stekelenburg with Julio Cesar
            Giallorossi coach Zdenek Zeman believes the former Ajax custodian is not the right man for the position between the sticks, and is eager to bring in the veteran Inter keeper

            The 29-year-old Stekelenburg joined Roma from Ajax in the summer of 2011, but was plagued by misfortune in his first season with the Giallorossi. The Netherlands international not only missed a number of games due to injuries, but he also received two red cards in Serie A last term.

            His unconvincing performances throughout 2011-12 have raised questions about his form and consistency, and Zeman is ready to let go of Stekelenburg in order to make Julio Cesar his new No.1.

            The Brazilian goalkeeper has been deemed surplus to requirements at Inter following the arrival of Samir Handanovic from Udinese, and the Nerazzurri are looking to cash in on the 32-year-old.

            There has yet to be any contact between the two clubs, but Roma are preparing a €3 million offer for the wantaway shot-stopper, and are willing to offer Julio Cesar a two-year contract worth €2.5m per season plus bonuses.
            Ei saa väga aru , teeb isegi kergelt tigedaks, peale Doni pole meil väravavahiga kunagi probleeme olnud, krdi soetagu korralik kaitseliin ja eriti äärekaitsed (paremkaitse), milleks on vaja hakata otsima viga sealt kus seda pole.

            Kergelt tunduvad seniilsed ja vanamoelised Zemani võtted, trennides ainult jookseme jahukottidega ja üritame mängus kõik ülejoosta, palliveeretamise ja muule väga tähelepanu ei pööra, ei meeldiks, et muutuksime Lecce suguseks kontratiimiks. Mulle meeldis eelmise hooaja dominantne söödumäng, väga kahju, et Enriike lahkus ja sellega ka need ideed.

            Kahtlane materjal on tiimi liikunud, loodetavasti Zeman asja päris ära ei solgi.


            Ühte ma aga ütlen, et Taddei on mees, kes oleks pidanud juba ammu lahkuma, tra kyll...kas tõesti peame me seda meest äärekaitses ka see hooaeg taluma???
            sigpic

            Kommentaar


              Wtf, tõesti Stekelenburg täidab hetkel kolmanda keeperi kohustusi? Ma arvasin, et ta puhkusel nagu ka De Rossi hetkel. Tra kui siin hakatakse Julio Cesari peale raha raiskama ja Stekelenburg mingi pingile jätma, siis on ikka ulme teema, Zemani koh seewaldisse sisse kirjutama.

              Kommentaar


                Eks hooaja alguses näha ole mis saama hakkab, aga jah praegu on toodud suht tundmatud mehed klubisse. Loodame, et Zeman teab mis ta teeb ja nagu ütles kunagi üks tubli ehitusmees, Tiit, saates Võsareporter:"Elame, näeme!"

                Forza Roma!!!
                "He has great football intelligence, experience and seems to have four eyes to spot all potential passes."

                Kommentaar


                  Nojah..aga vähemalt peaks rõõmu pakkuma Simplicio võimalik lahkumine.

                  Kommentaar


                    Kui ma ausalt ütlen, siis ma ei kujuta ette, kes teda tahtma peaks ja kuhu ta liikuma peaks usun, et ta jääb paika, kuigi vanust on tal juba liigagi palju brassi kohta, 33 kukub kohevarsti ette.
                    Üldiselt vahetusmees ta võib ju olla, aga Taddei on selgem pidur, olgu ta hoolas ja töökas trennis ja hoiab distsipliinist kinni, kuid mitte keegi muu peale Spalletti seda kahe küüruga kaamlit enam kappama ei pane, arvestades, et meie selle hooaja leib peaks olema kiired kontrad, siis Taddei ei hiilga just kiirusega, pigem tõmbab tempo alla, ta on pigem positsiooni mees.
                    Kaitses nägime küll tema poolt tõsist plässi, "pallist korduvad möödalöömised, täiesti süütutes olukordades","täiesti lampi perselikukkumised, kuna jalad kaovad lampi ühel hetkel alt"," vastased võivad teha 10 tiiru ümber tema, Taddei ei saa ikka mitte midagi aru, ega näe kus vastane on, selleks hetkeks käib pea juba ringi".Minu silmis on Taddei kõige suurem pidur!

                    Simplicio siiski on vahetusest hästi sekkunud ja ka olulisis kolle löönud, et temaga võiks lepingu lõpuni lasta, kuna ma olen 100 prosa kindel, et ükski serie a sellehooaja tiim teda ostma nõus ei ole, kui siis Pescara nende punaste euro müntide eest või tasuta.

                    Mind natuke hirmutab see Zemani teema.Sii kui ta kunagi tüüris oli, polnud Romal just parim materjal kasutada, oli jh üliandekas Totti, kuid usun, et Totti oleks ka ilma temata legendiks saanud, et vaevalt ta suudab imesid korda saata, need kontrad paras riskitaktika ole, mis ei pruugi edu tuua alati ja võimalik, et annab vastastelegi võimaluse initsiatiivi haaramiseks kergekäelisemalt, sellesmõttes meeldib mulle korralik possession game rohkem.Samas, et korralikke vasturünnakuid teha, siis peabki ju laskma vastastel rünnata

                    Zemani leping on 2 aastat ja väga võimalik, et nii pikaks see jääbki, vaevalt juurde lükatakse.Arvestades, kui palju on uusi tundmatuid nägusid, siis on üsna küsitav kas sellised mehed oleks potentsiaalseks materjaliks ka järgmistele treeneritele.

                    Usun, et Luis Enriike 5 aastane projekt possession game-ga oleks pakkunud palju enamat ja kindlasti ka vähemalt ühe scudetto.
                    sigpic

                    Kommentaar


                      Ameerikasse sõitjad:

                      Bojan
                      Bradley
                      Burdisso
                      Castan
                      Dodō
                      Florenzi
                      Heinze
                      Jose Angel
                      Lamela
                      Lobont
                      Lopez
                      Lucca
                      Marquinho
                      Osvaldo
                      Pjanic
                      Romagnoli
                      Rosi
                      Stekelenburg
                      Svedkauskas
                      Tachtsidis
                      Taddei
                      Totti
                      Verre

                      Kommentaar


                        Destro siis varsti official. 5m€ laen + 7m€ full rights.

                        God dämn.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          Ameerikasse sõitjad:

                          Bojan
                          Bradley
                          Burdisso
                          Castan
                          Dodō
                          Florenzi
                          Heinze
                          Jose Angel
                          Lamela
                          Lobont
                          Lopez
                          Lucca
                          Marquinho
                          Osvaldo
                          Pjanic
                          Romagnoli
                          Rosi
                          Stekelenburg
                          Svedkauskas
                          Tachtsidis
                          Taddei
                          Totti
                          Verre
                          Tundub, et Borrineelu on kusagile liikumas, loodetavasti on tegemist kellelegi müümisega, väljalaenamise asemel võiks teda pigem juba ise kasutada.
                          sigpic

                          Kommentaar


                            kus sa teda kasutad?

                            Meil on Totti, Oss, Lamela, Bojunn, Jänkupoiss, Destro?

                            Kommentaar


                              Oli mis Borini oli aga ma arvan, et destro on isegi parem !
                              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                              Kommentaar


                                Simplicio siis minema ja Destro peaks ka varsti meie olema. Tehing peaks hõlmama Sexmehe laenamist Genoasse ja 50% Piscitella mängijaõigustest.

                                Kui Destro ametlikuks saab, siis ootaks veel augusti lõpuks paari kaitsemängijat ja võiks hooajale vastu minna küll.


                                ---
                                Lihtsalt huvitav teada:Gago väidetavalt suundub Madridist Vaneciasse mitte lõuna ameerikasse.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X