Haters gonna hate...Montella´s gonna fuck you up!!!!!!!!!!!!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Näha jah juba, et poistel on närv sees ja jalad märjad juba....mis puutub Benitezesse siis andku minna....pidage mind kehvaks fänniks, aga olen nõus kaotama niikaua kuniks petkovitt on kadunud.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Lisaks veel, et Romal suur võimalus Barca B talent ja suurlootus Antonio Sanabria pähklite vastu vahetada. Viimased kõlakad on sellised, et Zubi pakkumised on tagasi lükatud ja läheb müümiseks. Roma favoriit hetke seisuga ja ost on lähedal.
Krt, Thohir võiks Sabatini uueks Interi spordidirektoriks välja sebida.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTartus Anne selveris nägin Roma pusaga kutti, lõug kinni plaasterdatud. Hakkas hirmus küll. Imetlusväärne hundikari siin väikse maalapi peal koos.
Kommentaar
-
Enamasti nad vedelevadki maas. Viimati tuli üks pasapruuni pusaga vend Tartu kesklinna Statoilis 5 euri laenama...pidavat Saaremaale minema. Jutu järgi üliõpilane jne. Küsisin, et kes on Ameerika president...vastas, et David Beckham vist. Ütlesin, et naljavend selle 5 euri eest ostad sa pudeli kangemat ja kused täis mitte ei lähe Saaremaale. Aga noh see oli aasta tagasi...vb on koos klubi tõusulainega neid "üliõpilasi" ka vähem.
Thohir on päris tõsiselt Lazio albiinot ära meelitamas....Igli Tare viimases intervjuus oli selgelt näha märke, et pealinna kõige vingem klubi on kaotamas oma DSi.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
Destro-Borri ei kannata väga kriitikat välja."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar