Vitt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustMänguks valmis.
Kommentaar
-
Mängupildil iseenesest väga viga polnudki kuni kõik kolossaalselt p*tsi läks. Juventus lõi kaks sellist, millised on teised sellel hooajal meie vastu löömata jätnud.
Selle asamel, et mingi järjekordne brass kaitsesse osta, oleks vaja ühte korralikku ründajat, kes suudaks kasti riputatud pallide eest ka võidelda.
Kommentaar
-
Päris kusine värk!
Loodetavasti ei kordu eelmine hooaeg, kus aasta lõpetasime korraliku esitusega ja uuel aastal algas täielik vegeteerimine pihta ja kõigil oli äkitselt mänguisu kadunud.
Tänane mäng oli kyll ausalt üsna nõrk, peale juve väravat üritati korralikult, kuid siis tundus, et kõva tempo tõmbas nagu rihma kinni ja teravus kadus.Poolaeg ei toonud seekord ka mingit positiivset muutust ja lõpuni läks langevas joones, teisel poolajal vist see Destro teenitud karistuslöök oligi ainuke meetilk tõrvapotis.
Gervinho oli täielik võõrkeha täna väljakul ja isegi mitte väga ei üritanud ettevõtta, võimalik, et see Chiellini tackle tõmbas mehel virtsa lahti.
Üldiselt Dodo oli kaitses nõrk ja vahetusest Torusiilis oli veel hullem(mängukindlus ilmselgelt kadunud). Et see positsioon vajaks kõvasti ülevaatamist, Balzaretti tasemest on mõlemad mehed valgusaastate kaugusel.
Täna läks ühesõnaga kõik nii halvasti kui minna üldse sai, keskväli oli tglt ka ikka üsna kadunud täna, välja arvatud siis esimese poolaja 35 minutit.
Selline tunne, et meestel oli aastavahetus alles jalgades.
Eks need kaardid ja kõik see äravajumine tuletas üsna eredalt meie viimaseid hooaegasid meelde.
Ausalt öeldes arvestades meie esimest 10-et mängu ja seda meeskonna vaimu mida ma näinud olen selle hooaja jooksul, olen väga hämmastunud selle collapsi üle mida täna nägin.
Kohtunik kohtunikuks, aga täna kärises ikka igaltpoolt.sigpic
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustPäris kusine värk!
Täna läks ühesõnaga kõik nii halvasti kui minna üldse sai, keskväli oli tglt ka ikka üsna kadunud täna, välja arvatud siis esimese poolaja 35 minutit.
Aga noh, ka selline kogemus võib kasuks tulla (vt. viola - juve), pool hooaega on veel ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustPäris kusine värk!
Loodetavasti ei kordu eelmine hooaeg, kus aasta lõpetasime korraliku esitusega ja uuel aastal algas täielik vegeteerimine pihta ja kõigil oli äkitselt mänguisu kadunud.
Tänane mäng oli kyll ausalt üsna nõrk, peale juve väravat üritati korralikult, kuid siis tundus, et kõva tempo tõmbas nagu rihma kinni ja teravus kadus.Poolaeg ei toonud seekord ka mingit positiivset muutust ja lõpuni läks langevas joones, teisel poolajal vist see Destro teenitud karistuslöök oligi ainuke meetilk tõrvapotis.
Gervinho oli täielik võõrkeha täna väljakul ja isegi mitte väga ei üritanud ettevõtta, võimalik, et see Chiellini tackle tõmbas mehel virtsa lahti.
Üldiselt Dodo oli kaitses nõrk ja vahetusest Torusiilis oli veel hullem(mängukindlus ilmselgelt kadunud). Et see positsioon vajaks kõvasti ülevaatamist, Balzaretti tasemest on mõlemad mehed valgusaastate kaugusel.
Selline tunne, et meestel oli aastavahetus alles jalgades.
Eks need kaardid ja kõik see äravajumine tuletas üsna eredalt meie viimaseid hooaegasid meelde.
Ausalt öeldes arvestades meie esimest 10-et mängu ja seda meeskonna vaimu mida ma näinud olen selle hooaja jooksul, olen väga hämmastunud selle collapsi üle mida täna nägin.
Kohtunik kohtunikuks, aga täna kärises ikka igaltpoolt.
NB: Kirjutasin sulle privasse vastu ka, vaata äkki sul postkast täis või midagi.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Lõpp läks koledaks ja lollid väravad lasti. Selle mängu peab ruttu unustama ja keskenduma järgmistele, need on mängud mis on kohustus võita, muuga ei saa leppida.
NING nagu eelnevalt mainiti, pool hooaega on veel ees.
Sempre Forza ROMA!!!!FORZA ITALIAFORZA ROMA
FORZA CAPITANO
IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTeine värav oli üpris kohutav vaatepilt, tagapost vaba, kui karjamaa ja lähim Roma mängija Bonuccile paari nädala kaugusel. Ma väga lootsin, et ma ei pea Dodo nime suhu võtma siis tuleb tunnistada, et tema oli selle käki peaesineja ning ei suuda endiselt algkooseisu mängija muljet jätta
On an individual basis, one against one, we are better than Juve
Francesco Totti
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKokkuvõte: Rizzoli 3 , aus jalgpall 0 ( vihje Chiellini vs Pjanic vs DDR vs Chiellini) Ma laseks ennast maha kui ma oleks Juve "fänn" ausalt, soovitus , soe soovitus, put one in da barrel ja tõmmake dõumi, konkreetne pask ja kusi. Mind siin pole mõtet kaua aega tga a otsida, head aega foorum. Tulen tagasi kui aus jalgpall moes on! sfg pange pihku prillid!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar