320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Üldisemat ka, Castan naaseb laenult Sampdoriast (laen kestis ühe kuu) ja jutud käivad, et ka tema on liitumas Ljajici ja Falque'ga Torinos. Torosidise kohta tunti ka Torinost huvi. Praegu on siis veel vaja lahti saada järgmistest meestest: Torosidis, Vainqueur, Iturbe, Castan. Viimased kaks arvatavasti laenule, teised maha müüa (Iturbet ei saa veel maha müüa, sest ta turuväärtus on liiga väike, teeks nüüd kuskil suurepärase hooaja, et saaks ta eest kuidagi 10+ milli).

    Kommentaar


      Mängust:

      Algus oli tõesti paljulubav, kuid nagu Romale kohaselt, siis me ei suuda äralüüa neid nö. võimalusi ja selles ei saa ka ainult Dzekot süüdistada, me võiks kõik võtta Dzeko suhtes sõbralikuma hoiaku, äkki siis mees avaneb, kui nii suurt survet ja sitta talle õlgadele ei surutaks.Eelmine aasta Rubentussi vastu skooris ja see on ta ostuhinna juba tasa teinud!

      Mind isiklikult see Roma mängupilt väga ei sümpatiseerinud, olgugi, et olime vähemuses, siis krdi söötu suudad sa ju ikka lükata, kuid peale vähemusse jäämist, oli meil päris tõsiselt eesti koondise tasemel söödulükkamine, masendav oli vaadata.

      Siiski pean tunnistama, et Pjanici äraolekut oli tunda mängupildis ja üsna palju selliseid killerpasse rünnaku kohtadesse jäi panemata, kus phmt 9gol ja Strootman välja ei vea.

      meestest:

      Alisson- oli ehk tiba ebakindlam kui pre-seasonil, kuid siiski see mees meeldib mulle mängijana ja miskit hunti temas on ja tunne on kindlam kui Sczesnyga väravas.Andkem mõned mängud aega ja see mees bossab veel.Pendla suuna arvas ka ära, kuid millegis teda süüdistada otseselt ei anna, tegi oma tööd hästi.

      Juan Jeebus- selline Interi kaitse tasemel esitus, ei tunnetanud mingit edasiminekut tema mängus, ehk vajab veel aega, et tähtsates mängudes uued mehed kaitseliinis sissesulanduks ja üksteist tundma õpiks.

      Vermaelen- Õnnetu olukord, kuid samas kogenud keskkaitsena ei tohiks sellist praaki teha, samas mine tea äkki võttis värava ära.Üldiselt sama jutt mis Jeebuse kohta.

      Manolas- oli ka tema tegutsemises ebakindlust ja tundus, et jalad polnud all veel nii värsked suvepuhkusest Porto tehniliste ja kiirete meeste vastu, kuid siiski parim kaitse platsil.

      Florenzi- rünnakul kui kaitses pigem kehvapoolsem, väga sitt positsioneerimine on Florenzil kaitses, muidu kõva südamega tööloom ja jookseb ennast pildituks ja hea keskvälja sõdur, kuid midagi jääb tal puudu et olla eliit nii ees kui tagapool, keskele sobib ta kõige paremini.

      DDR- Kahtlemata ilma temata oleks me võinud selle mängu kaotada, klattis palju olukordi, milles eelnimetatud mehed hätta jäid.

      Strootman- päris vana hea strootman veel ei ole, aga abiks ikka, jääme ootama, et suudab veel rohkem panustada.

      9gol- kõik 5+, aga tema sööduoskus ja täpsus on kõva miinus,mis võtab meil kõvasti ründevõimsust vähemaks, see mees maksaks 100 milli, kui ta suudaks Totti või Pjanici moodi söötu lükata.

      Salah- ilmselt vajab ka veel natuke serie a mänge, et ennast 100% tööle saada.

      Perrotti- tegi oma keskmise ära, suurt etteheita pole.

      Dzeko- on tunda, et hinges tahab olla parem kui eelmine hooaeg, kuid välja kukkus üsna eelmise hooaja tasemel esitus, millegipärast ei suuda oma pre-season esitusi kuidagi rakendada seal kus vajalik.

      Fazio- tundub, mulle isiklikult pädevaim tüüd uutest keskkaitsetest.Eile mängis vähe, et hinnangut anda.

      Emerson- hea tehniline mängija, kuid tundub, et mitte suurklubi materjal, selline Florenzilik, kehva kohavalikuga ja meil pole aega tervet seasonit oodata, millal need mehed äkki hakkavad mõikama.

      Paredes- selle natukese ajaga MOM minu jaoks, hoopis teine karisma jne... mees tuli kukkus lammutama hoopis teise vibega, nagu oleks elupõline hunt noor De Rossi.Isiklikult oleks kasutanud Srootmani asemel.
      Väga loodan, et Paredest ei müüda.

      Järeldused peale esimest mängu- Selgelt on vaja kedagi loovat sinna Pjanici augu asenduseks ja kui see oleks Valero, siis ma oleks väga rahul.

      Äärekaitsesse oleks ka kedagi vaja- äkki õnnestub Darmian tõesti äratuua või Criscito isegi, laenule oleks ideaalne.

      Peale neid täiendusi oleks nagu suht valmis alustama koheselt kõrget mängu igas sarjas.

      Kui siin Rui eemal ja Emerson laseb pool hooaega, siis ma kardan, et siin on brainfarte tulemas trobikond.Darmian oleks ideaalne mõlemat äärt kütma kui keegi peaks viga saama ja Rui selleks ajaks juba terve.

      Rüdiger ka eelmise hooaja alguses väristas jalga, kuid mida aeg edasi, seda kindlamaks muutus, saab näha, mis uute meestega saab.


      Eilse mängu kohta veel niipalju, et ma kohtunikku niipalju ei süüdistaks, jah oli kaheldavaid otsuseid, kuid kui sa ise ei suuda väravat lüüa, siis on see ikka meie probleem, see koll oli ka pool õnnekas ja omavärav, seega ma ei oleks nii optimistlik , et me kütame Olympicol ära, eelmine hooaeg näitas, et Olympico pole meile mingi kindlus ja saime seal ka haledalt lakki.

      Võib ju spekuleerida, et statsides oled üle jne, kuid kui sa ei suuda lüüa väravat ja kaotad, siis võid ainult iseennast süüdistada.
      Emerson siiski teenis suht selgelt selle 1-1, konkreetselt jäi käega löögile ette, mis lendas värava peale.

      Söödumäng oli puine minumeelest ja mingit maestrot on keskele vaja, kui De Rossi allavajub ja kaitset lappima kukub.
      sigpic

      Kommentaar


        Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
        Eilse mängu kohta veel niipalju, et ma kohtunikku niipalju ei süüdistaks, jah oli kaheldavaid otsuseid...
        Päris huvitav, kuidas nii F.Totti kui montag on suutnud oma meeskonda maha teha ja rääkinud kui tore mees see Itaalia vihkaja Poppers oli, aga millegipärast jätavad oma mänguanalüüsist välja esimese poolaja Perotti olukorra, kus ta küünarnukiga näkku maha löödi kui oli 1vs1 väravavahiga minemas ja sama asi 50+ minutil Salahi vastu. Need olid reaalsed olukorrad, kus Rooma oleks saanud väravaid juurde kokstada, kuid Gaypers võttis need võimalused ära. Kommenteeriks äkki neid kohti ka. Ja muidugi veel see 95 minuti Porto mängijate ründelaviin, kus vähemalt kolm erinevat Porto p3derasti lõid 9golli näkku, aga kollase kaardi sai DDR??? Mis tähendab alagruppidesse edasipääsu puhul 99% seda et DDR on esimesest mängust kollastega väljas.

        F.Totti, kuhu sa selle Borja Valero seal kolmeses keskväljas paned? See tähendaks 100% Paredese müüki, sest pole lihtsalt ruumi teda kuhugi paigutada. DDR-9gol ja Strootman on põhis, 4 millise aastapalagaga Valero ei tuleks ju neile vahetuseks, keegi peab pingile sujuvalt kukkuma. Ma ei paneks neist kedagi pingile.

        Lisaks see Juan Jesuse mahategemine. Esimesel poolajal vasaku äärekaitsjana oli ta täiesti OK (6 punni 10st). Sitaks muutus ta keskkaitses, kus tema kasv ja oskused lihtsalt ei sobinud. Vasakkaitsijana oli täiesti pädev ja sai hakkama. See oli Spalletti mingine vaimusünnitis et ta vahetas Emersoni sisse, mitte Fazio ja jättis sellega olukorra, kus kastis ainuke suurem mees oli juba kollase kaardiga Manolas.
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

        Kommentaar


          Kommentaar




            Kaua oodatud poeg ise oleks eelistanud numbrit 33, kuid Scudetto võitmiseks pidavat sobima ka Maiconi 2.0 särk
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

            Kommentaar


              Mul igatahes on head tunded tulevaks hooajaks. CL koht tuleb ära, Scudetto plaadi võib uuesti repeati peale panna. Uued mehed on toredad.

              Peres on maailmaklass.

              Kui ma enne olin natuke skeptilik meie uue väravavahi üle, ikkagi Brass ja Koera-Doni on ikkagi sugulussidemes... Aga ma arvan et söön oma sõnu ja Allissonist tuleb hea mees meile aastateks.

              So self aware so full of shit

              Kommentaar


                ROMA (4-3-3): Szczesny; Bruno Peres, Manolas, Vermaelen, Juan Jesus; Strootman, Paredes, Nainggolan; Salah, Dzeko, El Shaarawy.

                Täna lubatakse teist väravavahti. Bruno Perese jumaluse puudet. Paredes põhis!!! El Sharaawy Perotti asemel. Põhimõtteliselt võiks Spezialt kolm väravat sisse imenud Udinese vastu isegi rohkem roteerida ja Salahi asemel Iturbe käima panna. Strootmani asemel ei teeks Gerson ka paha - seda just sellepärast et võimalikult palju mehi saaks Porto teiseks mänguks puhanud ja terved olla. Teisel poolel tuleb Dzeko asemel ehk Totti mängima. Idee poolest võiks Manolas ka puhata, kuna Porto vastu peab jälle 101% võimsusega Jeesuse praaki koristama.
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar


                  GRANDE SPALLETTI!!!

                  Miralem Pjanic has been one of the Lupi’s star men in recent years and left to join Juventus this summer, but Spalletti isn’t worried.
                  “We have Strootman and [Leandro] Paredes instead of Pjanic and they’re both stronger than Pjanic. So we’re going forward with strong ones.


                  FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                  sigpic

                  Kommentaar




                    OFFICIAL
                    Roma: Szczesny; Bruno Peres, Manolas, Vermaelen, Emerson; Nainggolan, Paredes, Strootman; Salah, Dzeko, El Shaarawy

                    A disposizione: Alisson, Marchizza, Jesus, Fazio, Gerson, Iturbe, Totti, Perotti, Seck, De Rossi, Ricci.

                    Väga hea et vasakule äärde pandi Emerson ja Ruan Jesus saab CL mänguks puhata. Nagu öeldud siis teisel poolajal ootaks Dzeko - Totti vahetust ja arvatavasti ka Salah-Iturbe. Kahtlen, kas Strootman kestab 3 mängu järjest 90 minutit, et äkki tuleb Gerson ka sisse (või saab Fazio mänguga harjuda ja lülitutakse kolmele keskkaitsjale).

                    Tavai poisid, läheb käima!!!

                    FORZA ROMA!!!

                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

                    Kommentaar


                      Vasak äär on balansist väljas. sharaawy on liiga ründav ja Emerson ei saa midagi aru. Dzeko jätkab sealt kus eelmine hooaeg lõpetas. Totti kiirelt sisse ja peaks olemas olema. Udinesel võimalusi pm polnud ja ei paista et kuskilt peale selle enda brainfarti kuskilt tulla ka saaks
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Wat? SES liiga ründav? Kuidas üks ründaja/äärepoolik liiga ründav saab olla? Pigem äärekaitsja siis. Või SES ei tööta kaitsesse tagasi?

                        Kommentaar


                          maalima number 1
                          no comments
                          PerTotti penaltid maailmaklass. MOM!

                          4-0 on tõsiasi ja väljavõtt võib alata!!!

                          GRANDE ROMA, TI AMO!!!!
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Algselt postitas count Vaata postitust
                            maalima number 1
                            no comments
                            PerTotti penaltid maailmaklass. MOM!

                            4-0 on tõsiasi ja väljavõtt võib alata!!!

                            GRANDE ROMA, TI AMO!!!!
                            Kas pendlad olid õigesti määratud?
                            Elu on lühike, pidu on pikk.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
                              Kas pendlad olid õigesti määratud?
                              kõik olukorrad x ZAMPAFIED
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

                              Kommentaar


                                +3 Inter
                                +3 Fiorentina
                                +2 Napoli

                                TABELI TIPUS!

                                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X