320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mis värk sellega on, et keegi Roma teemat üleval ei hoia? Homme siis oluline mäng Porto vastu võõrsil, kodust võetakse kaasa üsna ebakindlana tunduv 2-1 edu, kui Porto ära lööb, siis peab kindlasti ka ise lööma. 2-0 pealt oleks olnud palju lahedam Portugali sõita. Porto vorm ei ole liiga hea olnud, aga sama võib öelda ka Roma vormi kohta. Tahaks loota, et ei käkita edasipääsu ära, aga eks näeb.

    Ja laske count vangist välja.

    Kommentaar


      Üsna humoorikas, kuidas Nzonzi "hey hey, what the fuck are you doing" live ülekandes kostus kui Porto mees lambist nurgalippu peksma hakkas overtimel.

      Kommentaar


        Need D˛eko 2 võimalust lisaaja 2. poolaja alguses...
        Instagram

        Twitter

        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

        telekavaataja.blogabet.com

        Kommentaar


          Oeh. Tahaks öelda, et variant a) kumbki lisaaja VARitud otsus polnud penalti või variant b) mõlemad olid penaltid. Aga noh, ise oldi ka saamatud, eriti Dzeko lisaajal.

          Kommentaar


            Mina jälle ei mõista, mis kuradi deemonid sunnivad sind karistusalas särgist tirima, kui sa tead, et ümberringi on sind jälgimas mitu kaamerat ja kasutusel on VAR?!

            Kommentaar


              Mängi hästi ja löö oma võimalused ära ja oledki edasi, simple as that. A muidugi kiunutakse saja muu asja pärast praegu..
              Porto oli mänguliselt parem - fakt.

              Kommentaar


                Ja Roma oli esimeses mängus parem. Aga edasipääseja otsustati ära sita kohtunikutööga.
                See"löö omad võimalused ära" jutt on muidugi lahe.
                Shickil joosti jalad alt ära karistusalas.

                Kommentaar


                  Mõlema meeskonna mäng oli Euroopa liiga tasemel. Ega see Porto on ka Ajaxile ilmselt jalutuskäik pargis, teistest rääkimata. Romat pigem rööviti jah, aga Dzeko on kaotuses rohkemgi süüdi.

                  Kommentaar


                    Mõtlesin ka, et annan oma sisendi.

                    Midagi rõõmustavat ei ole. Esimene mäng kodus oli tegelikult hea, aga mis teha, kui täiesti ebaõnnestunud löök võib osutuda hoopis Xavi/Pirlo/Totti taoliseks geniaalseks sööduks.

                    Eilne mäng oli väga rabe. Uskumatult palju pallikaotusi ja valesööte Roma poolt. Karsdorpi äärest kärises ikka korralikult. Ma ei saanudki täpselt aru, et miks just vigastusest taastunud mängija pannakse seni hooaja kõige tähtsamasse mängu. Õnneks minu telepaatilised võimed suutsid Di Francsescot mõjutada ning Karsdorp vahetati välja.

                    Keskväli on täielik kaos ilma De Rossita. Praegune koosseis ei anna ligilähedastki tulemust, mis De Rossi/Nainggolan/Strootman tegelikult pakkusid. Huvitav oli ka see, et Roma haaras ohjad alles lisaajal, kui Patrick Schick sisse vahetati. Ka aasta tagasi selles kuulsas Barcelona mängus oli ründepaariks Džeko ja Schick. Nad koos suudavad palli ja positsiooni hästi hoida. Huvitav, et Di Franscesco sellist varianti harva kasutab.

                    Sisuliselt nüüd on ainult mängus CL-i saamine. Kui see käest mängitakse, siis on hooaeg täielikult ebaõnnestunud. Sellele tõenäoliselt kaasneb mitmete tulevikumängijate lahkumine (ala Zaniolo, Cristante, Kluivert jne), kelle potentsiaalseteks ostjateks on meie enda liiga kohalikud konkurendid (eelkõige Juventus). Samuti saab tõenäoliselt kinga või lahkub Di Franscesco (kui see varem ei juhtu). Ning juuliks 2019 on olukord jälle otsast peale nagu aastal 2011. Vaatamata sellele, et hooaeg on ebaõnnestumas, loodan ma, et Di Franscesco laseb suveni välja, kuna alles siis saab objektiivseid järeldusi teha, et mida oleks vaja muuta või mitte. Kui CL-i ikkagi jõutakse, siis ma loodan, et Di Franscesco jääb ning samuti jääb kogu praegune koosseis, et oleks millestki edasi ehitada. Kui iga suvi müüakse parimad mängijad või potentsiaalsed tähed maha, siis ei jõua see rong kunagi sinna, kuhu see peaks välja jõudma.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
                      Mina jälle ei mõista, mis kuradi deemonid sunnivad sind karistusalas särgist tirima, kui sa tead, et ümberringi on sind jälgimas mitu kaamerat ja kasutusel on VAR?!
                      Seda ka muidugi, jah. Ja Wingbackil on ka õigus, et oldigi ise ka kehvad, ainult kohtuniku taha ei saa end peita juba esiteks seepärast, et keegi poleks garanteerinud, et penaltiseeria võidetud oleks või lisaajal penalti sisse löödud oleks.

                      Kommentaar


                        Dzeko tegi aasta daivimise ära so far? ( ei leia mingit liikuvat pilti)

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                          Dzeko tegi aasta daivimise ära so far? ( ei leia mingit liikuvat pilti)

                          Kommentaar


                            Kellegil videot pole selle Schicki maha võtmise kohta ja Florenzi tirimise?

                            Hetkel jääb mulje, et paljud on jipikaijee, et manule anti, portole anti ja romale mitte.

                            Ja kuidas saab härra Wingback lajatada, et porto oli parem ja see on fakt, kui fesaris ta rõõmustab, et mänguliselt sitem Manu sai edasi.

                            Kommentaar


                              Schicki olukord: https://www.reddit.com/r/ASRoma/comm...ng_about_this/

                              Seda videot vaadates nagu pigem vist okei, et ei antud.

                              Samas teine olukord, kus mulle tundus juba mängu ajal, et Casillas tegi vea, aga seda ei mindud vaatamagi: https://www.reddit.com/r/ASRoma/comm...een_a_penalty/

                              Florenzi olukorda kiiruga ei leidnud, aga ega seal polegi vist midagi vinguda, Florenzi ise oli jobu, et nii torkima läks vastast. Ehk keegi teine viitsib video otsida.

                              Ja tundub, et EDFi päästab hetkel vaid saamatus uue treeneri valimisel, sest mängijad tahavad Ranierit, aga klubi ei taha Ranierit.

                              Kommentaar


                                Well, see eelmise postituse ajastus oli ideaalne, EDF vallandati täpselt minut pärast seda.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X