Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Halb ründaja
    replied
    Korralikult putsis Mercato teil, nagu eelmine talvgi. Heldur Postiga lol, vähemalt saite Sculli tagasi Genoasse saata.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    On aeg jooma hakata ja loota vaid, et Lotito-Tare saavad surma rongiõnnetuses tagasi Rooma.
    Postiga on vigastatud Ei saa esimest mängugi tehtud ja Hernanese asendus on mingi Chelsea abordijäänus Kakuta. Super Mercato

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    99% jalgpalluritest on ikka täiesti lootusetud kõlupead kui vaja midagi keerulisemat teha kui 90 minutit joosta või autogrammi anda. 15+ milli Lotito kontole südaööks paluks ja ongi tsirkuseetendus selleks korraks jälle läbi. Ainuke kellest mul kahju on - pealinna fännidest, kes on Hernanest alati väga tähtsaks pidanud. Brasiilia ''kalevipoeg'', lõpetad paari aasta pärast kuskil brasiilia liigas nagu eelmine superstaar, kes ennast Interisse teostama läks, haltuura korras mängid ehk ka seebikates

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    "When I came here, my goal was to give everything for this team."

"I have made my choice. I would like to thank the President, the coach, my teammates and everyone who works at Lazio."

"On Wednesday night, the fans got a hold of my number and I received 2000 texts."

"Erika, my wife, knows I have a desire to do better, to achieve great things."

"The fans have loved me beyond belief. It was a hard day, I could not sleep."

"Those words on Facebook are the truth."

Mis siin ikka, kui Trahiir ennast täis ei lase siis peale ebaõnnestunud hooajalõppu ostab Lotito ta 7 milliga tagasi.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Nonii nüüd asi kindel! Hernanes tahab ise minema ja 99,9% on ta läinud.
    Ainuke asi mis segab üleminekut on klubidevaheline summa....köhi raha nüüd "rahaboss".
    Hernanes väidab, et ta ise soovib lahkudaja Lotitot ei tohiks milleski süüdistada. Lazio tegi väga hea pakkumise, aga ta tahab enda arengu pärast edasi minna???? Mis fakcing areng saab ühes pasases Interis olla, kui nad lõpetavad Lazio seljataga see aasta. Täielik pettumus Hernas. See on samasugune minke nagu Levadiast Tammekasse....
    Igatahes seda versiooni uskudes loodan, et Reja ja staff fulfillivad tekkinud tühimiku ja Hernanes müüakse 20 miljoni väärtuses. Mingeid Munnbayesid mitte pakkuda.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Hernanes Interisse pole ametlik! Kõik on veel lahtine.
    Väidetakse, et Hernanes ikkagi tahab ise Interisse, aga noh see võib olla suvaline bs jutt ka.
    Trahiirel pole raha, et Lotitole otse anda...ME TAHAME ÜLEKANNET 20 MILJONIGA KOHE, MITTE 40 EURO KAUPA SA WANNABE ZUCKERBERG!!!!!!!
    Ühesõnaga täna hommikul Tare the Lits on välja öelnud, et Lazio pakkus uut lepingut 2.5-2.7 milli aastas. Trahiiri palganumbdi varieeruvad kuni 3.7ni....aga vaevalt selliseid numbreid säästu moepealinnas twgelikult nähakse.
    Hernanes kauples uue diili Laziolt ja kui tahab jätkata(liigutav klipp fännidega seda näitab) siis jää. Ning ma olen ka rahul kuna Lotito ei taha viimases hädas lihtsalt cash innida.

IN:
    Postiga

OUT:
    Vinicius
    Floccari

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Mis ma oskan öelda: KAO PUTSI LOTIDIOT JA TARE SA VITT LITS.
    Nagu tuleb välja ei olnud Hernanesel kunagi plaanis vaese milano klubi ridadesse kolida. Sandikopika mida Lotito lubas palgana tõsta ilmselgelt Hernanest pikendama ei veena.
    Väga liigutav videoklipp. Asi pole ju 100% kindel, aga ju nii ikkagi läbeb. Soovin sulle kõige paremat Hernanes. Usun, et Interiga liitumine on tasemelt tagasilöök, aga sind pm sunnitakse lahkuma, et Lotito oma võlgasid kuidagi siluda saaks ja nagu see eluke on...raha on vaja teenida senikaua kuni see võimalik. Ja ainuke mis jääb sama heaks on auto! Hakkad sa Interiski Volvoga edasi sõitma!
    Näeme jälle, kui Laziot juhib normaalne omanik!!!!!!Loodetavasti see juhtub varsti!

GRANDE HERNANES!

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    LIKE DIS IF U CRY EVRY TIME

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Helder Postiga Rooma maandumas. Meditsiiniline kontroll ja lepingu allkirjastamine. Lotito vaene saast ei suuda ju kedagi normaalset osta, aga miks Reja teda tahab? Kas ta on võimalike valikute seast siis "parim". Ainuke mida tema kohta loen no, et ta on saast. Hetkel mul pole vahet kas Floccari või Postiga...eks pühapäeval ole näha, mis puust ta on.
    Kuna transfer window sulgub?
    Heldur oleks teil ainuke sümpaatne mees seal kanalas.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Homme.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Helder Postiga Rooma maandumas. Meditsiiniline kontroll ja lepingu allkirjastamine. Lotito vaene saast ei suuda ju kedagi normaalset osta, aga miks Reja teda tahab? Kas ta on võimalike valikute seast siis "parim". Ainuke mida tema kohta loen no, et ta on saast. Hetkel mul pole vahet kas Floccari või Postiga...eks pühapäeval ole näha, mis puust ta on.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    HAhhahhaha bocky bocky bocky...sa käid sital ka selle suuga millega sööd?
    Selle mängu võitis Reja mitte Peenistez. Ilma vabandamata Reja ütles oma esimested intervjuudes välja, et põhiline on olla edukas liigas ja nii coppa, kui EL on sekundaarne. Seda siis säästu Lotito pärast.
    Olin üllatunud, kui saast napoli tegelikult on....Parim roster kodus Lazio vastu. Ja palun vaadake üle Lazio meesonna erinevus liiga omaga....Kurb, aga Edy pidas sõna. Poisid oli tublid täna ja võitlesid viimase hetkeni. See on see võlu mille Edy Laziosse tagasi tõi.
    Uskumatu, et ilma Marchetti, Candreva, Hernanese, Kloseta tuldi auga välja. Sealjuures Cana, Biava puudusid algist.
    Olen rahul, et pasapruunidega coppa mänge ei mängi sest Reja nagunii ei oleks lõpuni läinud. Mulle piisab võidust liigas. Asja kurb pool on, aga see, et rioma saab praeguse vormiga Napolist igas asendis jagu...tõesti loodan, et eksin, aga Napoli on täielik saast.
    Ja kes nägi sai ka aru, et Keita on tulevane Kunn!!!!!!!!

FORZA LAZIO E EDY REJA!!!
    Kas tõesti Reja võtab riski ja läheb täispangaga 7. koha peale välja? See oleks juba midagi!

Aga no puts rikkusite ilusa tulevase nädala ära, raiped.

Leave a comment:

• vendetta
    replied

Varsti aastapäev, tellisin juba kuubast rummi ära, peaks jõudma õigeks ajaks kohale. Bocki neil kahjuks pakkuda ei olnud

Leave a comment:

• vendetta
    replied

Leave a comment:

Working...
X