B-meeskond siis võitis täna Parmat karikas. Cassano on endiselt terav, kahju kohe mõelda, et kükitab kuskil pasaaugus. Aga mäng oli suht võrdne...Reja tutvustas mängu lõpupoole Candrevat vastasele ja tänu assistile võttis Perea siit ilusa brace´i.
Reja-Bollini saab kenasti hakkama...täna oli selle per*ses CD-dega suht kusine, aga suutsime ikkagi võidu võtta.
GRANDE LAZIO, REJA E CANDREVA!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Mängu kahjuks ei saanud vaadata, aga lugesin, et Klose otsustas mitte realiseerida Candreva sitter söötu siis jah naudi sitaletico naudi
Anyway kaitse on paika loksunud 2 mängu 0 conceded.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustBologna vastu on pm juba võit kindel
FORZA LAZIO!!!
Leave a comment:
-
Kui tõesti peale vaadata siis jah reaalselt panna Marchetti ja Mauri ka sisse ja ongi olemas sama sats. Cisse asemel figureerib nüüd Perea(kui tast on mängumeest) ja Candreva.
Bologna vastu on pm juba võit kindel, kui nüüd Berisha rooti-albaania vennike per*se ei keera mida ta Interi vastu pea 5 korda tegi.
Aga jah Lulic on viidud tagasi äärele....Radu ja Konko mõlemad outis...Konko on kindluse mõttes väljas, aga kas Radu suutis juba vigaseks saada või Edy puhkab meest ei tea.
Igatahaes jah algkoosseis on pm sama, kui mees läks aga Felipe Anderson alustab algusest. Ja nagu mainisid siis tõesti varumeeste pink on pikem ja kvaliteetsem...va kaitseliin...Peab rahul olema....Mauri tagasi ja vähemasti üks keskkaitsja?
FORZA LAZIO!!!
Leave a comment:
-
Kui Mauri ka tagasi, siis vaat et üks-ühele täpselt sama sats, millega Reja lahkus ja natuke pikem pink. Lotito suudab ikka jõuga parimaid poisse klubis kinni hoida.
Leave a comment:
-
Nii. Lazio on siis juba ühe mehe endale juurde soetanud. Saab ta mängida 1.veebruarist alates. Tegemist siis tagaigatsetud kapteniga Stefano Mauri. Teine pool hooajast tuleb vinge!
Leave a comment:
-
Kord kooli minnes ma kiirustasin,
sest seda märkasin et hilinesin
Siis äkki nägin seal Petkovittu
üht kena väikest Petkovittu.
Ooo Petkovitt vitt vitt talle ütlesin,
kas pole tore et sind kohtasin
kas pole tore et sind kohtasin !
Kord suvel sõitsin ma puhkusele
ja seenemetsas teda nägin jälle
Ma isegi ei võinud loota,
et Petkovitt mind seal jälle ootab.
kas pole tore et sind kohtasin
kas pole tore et sind kohtasin !
Leave a comment:
-
Reja ajastu algas ilusa kombinatsiooniga Onazi-Candreva-Klose vahel!
Olen kindel, et Bolognat võidetakse ja mitte 1-väravalise eduga.
Marchetti terveks koos Konkoga ja the game is on!!!
FORZA LAZIO!!!
Leave a comment:
-
Jah, petkovituga küll....aga Reja on treener erinevalt sellest klounist.
Forza Lazio!
Leave a comment:
-
Ole tänatud kõige(?) eest härra Petkovitts. Oled olnud vapustavalt pederastlik pasanägu ja ütlen ausasalt, veel debiilsemalt rahakäsna ma pole eales näinud. Loodan, et sul läheb edasises elus väga halvasti. Ühesõnaga kao vit*tu värdjas luuser.
Lotito parem rohkem ei mängi pokkerit treenereid ja mängijaid otsides.
Soovin edu Edoardo Rejale!!!!!!!! Meil on nüüd hea treener...äkki on lootust täiendusteks, et teine pool hooajast tulla tagasi pildile.
Leave a comment:
-
Reja pukis+Cannavaro ja veel midagi head jaanuaris=korralik derby...korralik hooaja teine pool.
On ilmnenud ka uued faktid....härra Tare the fuckface on väidetavalt Reja pärast ameti maha pannud ja väidetavalt saab temast Interi uus DS.
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustUuu presidendiks! Saha top scoorerics !! Vähemalt nüüd saab jälle ühe korraliku derby sauna teha, ei pea kuulama mingeid Petkovittu vabandusi, hakkas juba ära tüütama.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: