Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Kui ta teiega selle hooaja lõpuni on, kes siis üle võtab? Noh vaevalt et Edy või Trap eriti Serie Bs tahab karjääri lõpetada. Strama on vaba vä? Või panete MauriZauri pukki? Klubi suurimad legendid ikkagi ju.
-
See viimane on õige variant. Lotito palkas omaenda koopia...aga veel mun*nima
Leave a comment:
-
Phmt kui Petkovitt nüüd peale MM-I sveitsi koondise tüüri enda peale võtab, siis nagu ma arusaan jääb Lazio selliseks kõrvalt lisanutsu teenimise võimaluseks ?
VÕi ongi Petkovicil hetkel see teadlik taktika, et Lazio kaotama panna ja selleläbi lunastada vallandamise rahad ?
Leave a comment:
-
Trap tõesti ka kaartidel, aga väidetavalt ei viitsi tulla sellist käesolevat "projekti" juhtima.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustNii. Kõlakad, et Lotidiot viis taara ära ja müüs Tare trussid maha ja on või kohe on petkovitu ära sackinud. Ja üllatus üllatus tõsiselt on jutud käimas, et Edoardo Reja tuleb seda pasaprojekti päästma kuni juuniks 2014.
Edy on alati mulle meeldinud. Meeskond hoidis kokku nagu perekond. Kui loti ja tarepederast Edy nõudmisi täidavad siis miks mitte.
Grande Edy Reja!
Leave a comment:
-
Nii. Kõlakad, et Lotidiot viis taara ära ja müüs Tare trussid maha ja on või kohe on petkovitu ära sackinud. Ja üllatus üllatus tõsiselt on jutud käimas, et Edoardo Reja tuleb seda pasaprojekti päästma kuni juuniks 2014.
Edy on alati mulle meeldinud. Meeskond hoidis kokku nagu perekond. Kui loti ja tarepederast Edy nõudmisi täidavad siis miks mitte.
Grande Edy Reja!
Leave a comment:
-
Jah, me oleme enamasti kõigist meeskondadest paremini mänginud, domineerinud, palju olukordasid loonud, aga kahjuks pole meil enamasti õnne, teeme palju vigu nii kaitses, kui ründes ja vastastel joppab kogu aeg enamasti sinna 4 värava kanti meile sisse taguda. Ma olen väga mures hetkel, aga mul kehtib leping 2014 aasta suveni ja ma usun, et suudame selle laeva ringi pöörata....mis puutub minu kompensatsiooni mille peaksin saama vallandamise tagajärgedel siis sellele tühisele 250 000 eurole ma ei mõtle. Ma olin juba Sveitsis väga kõva tegija(suvaline ahv mingis suvalises mitte munnigi võitvas meeskonnas) ja mul on pappi küllalt.
Leave a comment:
-
Petko :
“We dominated this game and created many
chances, so it is absurd to lose like this. It’s
incomprehensible, as we played better than
Verona.
“This season we created so much and took home
so little. We’ve got to make more of our chances.
We make too many mistakes both in attack and
defence, so at the moment we are lacking in
confidence.”
Petkovic has repeatedly been linked with the
Switzerland job and risks the sack over the
Christmas break.
“No Coach would be relaxed in this situation. Now
it’s up to me, but we’ll have to see what the
future holds. I have a contract until June 2014
and don’t see myself anywhere else.”
Ära põe Markku, te ju domineerite.
Leave a comment:
-
Tare-Lotito peavad koosolekut Petkovitu saatuse üle pragustel hetkedel. Mida mun*ni siin arutada on? Tra müü see klubi juba maha, kui sul pole 250 000 eurotki hüvitisteks maksta....no mine nii munni pede tra cheap fuck pasapekinägu.
Leave a comment:
-
Klose ja Toni jäid koos tähistama.....kus maal Petkovitt omadega on ?
Leave a comment:
-
Petkovitt: insists 2013 was “a positive year” for Lazio.
..... http://football-italia.net/43064/pet...ive-lazio-year
Leave a comment:
-
see Bosnia horvaat (nii vist?) on ju klubile Sir Alex, temaga algab uus ajastu - pikad hooajad Serie B-s
Lotito usaldus on kestev, ees ootavad lepingupikendus ja palgatõus
ning miks peaks Sveits endale säärast tahtma ?
aga ilma naljata - Lotitost ja kõikidest tema tontidest vabanemiseks on B-sse langemine vist hädavajalik
nö. restart - omad noored saaksid ehk võimaluse, ning enda fännides ei nähta enam vaenlasi
tribüünidele ilmuks ka Irriducibili tagasi
Leave a comment:
-
Grande PetkoVITTs!!!!!!!!!!Forza Lazio!!!!
Võite panna selle bosnia pederasti vallandatud treenerite hulka...EI OLE võimalik, et ta saab veel peale tänast jätkata...NO TRA PASK see ei ole võimalik.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: