Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Nagu öeldakse: igal nalja on tõsi taga. Teatud asju peab enda huvides täpsustama.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kui jalgpalliliiga paremus seisneb pildikvaliteedis ja meediakäras jalgpallimelu ümber, siis mingis mõttes võib nõustuda.
    Hehe. Ära võta kõike siin alafoorumis öeldut tõepähe.

FORZA LAZIO!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Erinevalt sinust olen ma viimased tosin aastat maailma parimat jalgpalliliigat vaadanud, seega hailaitse võid ise onada.
    Kui jalgpalliliiga paremus seisneb pildikvaliteedis ja meediakäras jalgpallimelu ümber, siis mingis mõttes võib nõustuda.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kogu Euroopa jalgpallifännid vaatasid eile ja üleeile jalgpalli. Täna vaadatakse filme ja saateid. Või mis, täna veel mingid mängud?
    Kui sa jopski pole aru saanud siis EL on ja jääb mõttetuks perseturniiriks. Kuna Serie-As te CL kohta enam pole soovitan soojalt EL võita, kui tahate CL saada. Kui Lazio CL ei saa siis palun lõpetage kasvõi kuskil lõpus...no keda see saast üldse kotib...raha ka ei maksta.
    Küll Anderson ja Mauri derby ajal teile korraliku peo korraldavad....värise ja oota.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    labidas, Nesta võitis Lazioga 2000 aastal ka päris mitu tähtsat karikat. Ma olen Ac Grossile(tollal veel Ac Milan) väga tänulik, et Nesta niipalju tiitleid võitis. Sellel ajal lihtsalt polnud enam küsimust kas jääda. Tuli minna, et talent raisku ei läheks ja tuli minna, et Lazio kukkumist leevendada. Siinkohal mainikski ära, et Nesta won it all.....mitte nagu titty või de rossi riomas.
    Aga nüüd pole enam ac milani ja Nesta on erru läinud. Oma karjääri tipphetked on kindlasti seotud Milaniga, aga pole mõtet endale ette kujutada, et ta valiks Milani Lazio üle.
    Mina Nestat väga ei jälginudki...mulle on Brocchi ka kasvõi isegi Albertini palju lähedasemad kujud. Mõlemad on ka mega Kunnid....Lazio on nende südametes samuti, aga jäävad igavesti milanistadeks.
    Nesta ja laziale? kajakas. Ma mõistan su valu, aga põhimõtteliselt tahaks teada mis kanali pealt tänast Lazio Euro heitlust näha võib? Vaatasin kogu telekava läbi aga ei märkigi Anaalson ja co-st ?! Mis toimub? Miks ei lasta väiksel Anaalsonil Eurot mängida? Kas nii kõva vend peab piirduma ainult Serie A-s sukeldumis trennidega ja Tauni girlfriendiks olemisega? Nojah Klosett vana peer tahab ka nädala sees õllet libitsada kuskil sõnnikuses maa kolkas Lazio maakonnas. Mis see pop kohalik pubi üldse on? Mida serveeritakse? mingid live bandid? Traktoristid ja lüpsjad lasevad süldibändi ja kõik ümisevad kaasa ja vaatavad kuidas Anaalson Mauriga peo lõpus laua all amelevad.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    labidas, Nesta võitis Lazioga 2000 aastal ka päris mitu tähtsat karikat. Ma olen Ac Grossile(tollal veel Ac Milan) väga tänulik, et Nesta niipalju tiitleid võitis. Sellel ajal lihtsalt polnud enam küsimust kas jääda. Tuli minna, et talent raisku ei läheks ja tuli minna, et Lazio kukkumist leevendada. Siinkohal mainikski ära, et Nesta won it all.....mitte nagu titty või de rossi riomas.
    Aga nüüd pole enam ac milani ja Nesta on erru läinud. Oma karjääri tipphetked on kindlasti seotud Milaniga, aga pole mõtet endale ette kujutada, et ta valiks Milani Lazio üle.
    Mina Nestat väga ei jälginudki...mulle on Brocchi ka kasvõi isegi Albertini palju lähedasemad kujud. Mõlemad on ka mega Kunnid....Lazio on nende südametes samuti, aga jäävad igavesti milanistadeks.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Nesta on nüüd grossi ja rioma jaoks Jumala staatuses ma vaatan Te ajalugu paremini teaks siis poleks vanameister kunagi Laziost lahkunud....klubi oli mitmesaja miljoniga võlgades ja olles maailma üks kallimaid mängijaid ohverdas ta otseloomulikult ennast klubi hüveks. Kas keegi juust tõesti arvab, et Nesta on milanista? Ta on ja jääb alati lazialeks. Ilmselgelt pole ta pealinnas kuna Lotitoga asjad ei klapi. Ei saa teda süüdistada, aga Lotito on peale fännide survet liigutanud ja hetke seisuga piisavalt palju.
    Nesta üleminekusumma oli tollel hetkel suurem, kui praegune grossi meeskond kokku maksab.
    Mnjaah, kuid Milaniga ta isegi võitis midagi. Ta elagu E-LA-GU

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Aahniii santaklaus on pingsalt PL vaadanud....aga ole hea hella Tarele....räägi oma avastustest suu puhtaks?!?!?! Vb saab veel lepingu katkestada? Või sa ei taha konkurenti aidata? Tarel-Lotitol pole ju telekat veel vähem raha skautimiseks jne. Nad on mõlemad piidrid, aga nende käe all on 0-vendadest tehtud väga vinged tegijad. Aga loen naeruga, et kohalikud napoli ja rioma klound on nüüd nii keema läinud iga liigutuse üle mis Lazio teeb. Pole ka ime, kui piolinwa ja gäng on saanud adra paika. Teie klubisid vaadates on adra sättimisest asi kaugel....aga edu peerud. Hoian Montellale pöialt, et kolmandana CL saaks. Edu ka Morrisonile!!!!

Nesta on nüüd grossi ja rioma jaoks Jumala staatuses ma vaatan Te ajalugu paremini teaks siis poleks vanameister kunagi Laziost lahkunud....klubi oli mitmesaja miljoniga võlgades ja olles maailma üks kallimaid mängijaid ohverdas ta otseloomulikult ennast klubi hüveks. Kas keegi juust tõesti arvab, et Nesta on milanista? Ta on ja jääb alati lazialeks. Ilmselgelt pole ta pealinnas kuna Lotitoga asjad ei klapi. Ei saa teda süüdistada, aga Lotito on peale fännide survet liigutanud ja hetke seisuga piisavalt palju.
    Nesta üleminekusumma oli tollel hetkel suurem, kui praegune grossi meeskond kokku maksab.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    PÕS Nestale!!
    Lisatud failid

Leave a comment:

• count
    replied
    Aasta 2000 ei tundugi nii kauge minevik. CL jalgpall oleks nagu eile toimunud. Palju Õnne 39 sünnipäevaks! Õigete valikute terviseks!

Leave a comment:

• count
    replied
    Ravel Morrison siis ametlikult juba Lazio treeningutel, et uueks hooajaks korralikult sisse elada.
    "Morrison was remanded in custody on 31 July 2014 after being charged with two counts of common assault against a former girlfriend and her mother."

Ideaalne "mängja" kanatiibade naiskonda. Varsti võib siis oodata uudist , kuidasta Stefano Taunil pihku ja peale seda ta peika ja ema läbi peksti.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Vaata ta highlighte ja siis higista edasi. Olen Lotito-Tarega selle purchase juures.
    Erinevalt sinust olen ma viimased tosin aastat maailma parimat jalgpalliliigat vaadanud, seega hailaitse võid ise onada.

Morrison on minteada 22-aastane. Kas sa ei arva, et tal on veel võimalus uuesti alustada ja eraelu probleemid seljataha jätta.
    Ravel on suurepärane talent, kuid tema "eraelu probleem" on see, et ta on pesuehtne basket case. Distsiplineerimatu kutsikas, labiilne laps. Kui sa arvad, et Rooma ja Lazio on umbkeelse, probleemse inglase jaoks õiged kohad rehabilitatsiooniks, siis miks mitte!

Siit leiab paar head storyt good old Raveli kohta. Ainult 456 lehekülge peab läbi lappama.
    Ravel Morrison

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Räägib üks kibetsunud napoli peer ise. Lazio pole grossi ega printer, kes 35seid mercenarisid kokku korjab. Morrison on minteada 22-aastane. Kas sa ei arva, et tal on veel võimalus uuesti alustada ja eraelu probleemid seljataha jätta. Või oled nii kõva tegija jalgpalliturul ja sinu arvamus on kuld? Vaata ta highlighte ja siis higista edasi. Olen Lotito-Tarega selle purchase juures.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Another deadwood. Serie A on briti hüljatud koerte varjupaigaks saamas! Aga noh, Tevez ja Evra olid täna ju Bundesliga keskmiku vastu kunnid. Lootust on..

not

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Ravel Morrison siis ametlikult juba Lazio treeningutel, et uueks hooajaks korralikult sisse elada. Kahju, et käimasoleval hooajal osa ei saa võtta. Gonzalez ja Onazi uues projektis kohta ei näe. Mingi Immobile rumour oli ka kuskil(lahe oleks)....päris karmilt äge hakkab Lazio roster välja nägema.

Leave a comment:

Working...
X