Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Maarek
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Romat VEEL maha ei kannaks- koduplatsil on nad alati ohtlikud.
    OT.
    Viigipunktid pole neile erilist lisa toonud.
    6 viimast kodumängu on lõppenud viigiga ja väike tagasivaade statistikasse näitab, et viimane võit koduväljakul saadi 30.11.14.

Maha kanda muidugi väga vara, sest 6 mängu nii kodus kui võõrsil veel mängida.
    Komistada võivad veel kõik. Napoli sai selle nädala vitsad juba kätte

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Nad on ikka korralikult rööpast väljas...korralik veenev võit Laziolt Torino üle ja ma isiklikult jätaks 3. kohale võitlema rioma, viola, napoli trio. Suures plaanis on neil kõigil puudusi ja erilist vahet pole, kes selle koha saab. Veel paar kuud tagasi ei kujutaks ettegi top3 ilma riomata, aga nüüd nagu see pole mingi uudis või üllatus.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Romat VEEL maha ei kannaks- koduplatsil on nad alati ohtlikud.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Nonii....peeniztes ja junnid kaotasid Hellasele. Nüüd tuleb Torinole kotte panna ja praeguste analüüside järgi on mõne vooru järel liigatabel just selline. 1.Juve2.Lazio3.Fiorentina

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Keegi siin veel midagi hüppab seapaksu Etsi kohta saab paugu pealt Taavi Aasa vuntsiga vastu perset.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Paljastan, et Ericc varastas ca 50% minu välja mõeldud... repliigist, millega plaanisin avalikuse ette tulla detsembris.
    Ehk Savikas&Kuzzeri nimeline "Kõige suuremate sõprade" auhind aasta lõpu valimistel Uuu&GoldenEagle duole
    Noh, ma valisin siiski IRL-i ja Liisa Pakosta, mitte Savieedu.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Milles mina nüüd süüdi olen?
    Paljastan, et Ericc varastas ca 50% minu välja mõeldud... repliigist, millega plaanisin avalikuse ette tulla detsembris.
    Ehk Savikas&Kuzzeri nimeline "Kõige suuremate sõprade" auhind aasta lõpu valimistel Uuu&GoldenEagle duole

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas Ericc Vaata postitust
    Võta siis GoldenEagle ka appi endale ja kas sa neti ka paned pellerisse?
    Milles mina nüüd süüdi olen?

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Uus pott, põrandaküte, uus pakettaken, Led valgustus, peldikupaberihoidik(hetkel rullid maas), Salahi poster nagu Maarekul magamistoas. Uks jääb vana koos lukuga, need said veel hiljuti välja vahetatud.
    Võta siis GoldenEagle ka appi endale ja kas sa neti ka paned pellerisse?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Uus pott, põrandaküte, uus pakettaken, Led valgustus, peldikupaberihoidik(hetkel rullid maas), Salahi poster nagu Maarekul magamistoas. Uks jääb vana koos lukuga, need said veel hiljuti välja vahetatud.

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Peab ausalt tunnistama, et ma olen üllatunud. Not bad. Markku, kui Lazio CL'i jõuab, siis teed pelleris remondi?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    De Vrij on jah korralik nurgakivi seal keskel. Ma nüüd ei saa ikkagi aru miks Mauricio välja võeti? Kas piolinwa karistas teda kollas pärast? Braafheit on tagasi pingil. Candreva saab puhata....Parolo tagasi. Ja olen nüüd täiesti nõus sinuga...Onazi oleks võinud mängu lõpus viola lillade litside särgi selga tõmmata ja gilardino selga pesema minna...täielik läbi põlenud vennike see väike makinwa. Oleksin parema meelega Edersoni sisse pannud....
    Kus on Lulic? Gentiletti on ka ennem tagasi, kui see petko kasupoeg??????

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Päris palju butthurti... kes ajalugu ei tea/mäleta siis Klose (väravad) on härra Maareku achilleuse kand ja toodab naljakaid postitusi alati
    Ütleme nii, et CL on võimalik, aga kui keskväli on 9 mängu 10st CL vääriline siiski küsimärgid jäävad nii kaitses kui ründes. Kaitses püsib kõik De Vrij juhtimisel, kui ta viga saab või lolli punase on ka kolmanda kohaga kohe ciao bella. Ründes on keerulisem probleem, Klose on tegemas jälle korraliku hooaega (eriti arvestades et veteranil oli suvel korralik MM koormus), tema puuted ja mängu lugemine on absoluutne tippklass, aga samas jätab ta liiga palju välja mängitud lööke vormistamata, mis juba on punkte maksma läinud. Raske valik Piolil kellele panustada otsustaval hetkel.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kui sa kuidagi üritad mingit peenet junni siin puhuda siis targem oleks lihtsalt mitte vastata. Võta peldikupaber näppu ja nuta pihku. Magama minnes vaata seina peale kleebitud Salahi pilti ja küsi jumalalt seal kõrgel miks süsipea täna ei skoorinud...ta on ju kogu aeg kõmmutanud nagu vana kala?
    Väike unestats ka sulle sõbrake:

Total shots Lazio 16 Viola 6
    On target Lazio 13 Viola 0

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Iga loll sai ka aru, et see oli teenitud võit ja penalti olukord oli 100% õigesti vilistud.
    Muidugi oli see 100% korrektne penalti, sest kuna äpud ei saanud skoorimisega hakkama, seega tuli kingitusi hakata tegema.
    Tagliavento peale täna ei saanud loota

Teenitud võit ja loodan, et sa nüüd suurest uhkusest pauguga lõhki ei lähe, sest jube jama oleks kui üks katkematut möga kirjutav töll siin vähemaks jääks.

Leave a comment:

Working...
X