Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Kusjuures ma olen ennast viimased nädal aega kummalisel kombel tabanud mõtlemast emo mõtteid, et tegelt oleks ju isegi pull kui naabri kajakad koos meiega CLis oleks. Ma vist olen ainuke Roma fänn kes nii mõtleb, aga samas oleks huvitav et mida teeks Serie A aasta treener Mauri suguste debiilikutega Meistrite Liigas? Kas see puhuks uusi tuuli sisse Rooma linna pimedamadesse tänavatesse? Kas Rooma linna ainuke tõsiselt võetav klubi saab lõpuks öelda et jah "MEIL ON VÄRDJAD KASUVENNAD, AGA NAD ON PAREMAD KUI TEIE OMAD(viidates siis üle maailma, Inglismaa ei loe, seal ongi kõik värdjad)?"
Ja siis veel see Markku effekt, noh ma muidugi eelistaks Fioret(sest kui ma poleks hunt , siis ma oleks lilla ja blablabla) aga Prügi situks ennast niivõi naa eelvoorus täis. Ja seda teeks ka kajakad arvatavasti, aga see oleks ikkagi pullim ju. Sest tõsiselt, keda kotib prügi, kui sul on kajakad?
Nii et minu poolt roheline tuli Lazio CLi!(noh jah enne kui tähenärijad tulevad siis, Napoli eelarvest mitte Roma ega Montella)
Leave a comment:
-
Kogu nelik võib muidugi eksida....aga suurimas augus on minu jaoks rioma. Treener on errorisse jooksnud, ühtegi plaani ei täideta, CL on suures ohus, mott on maas. Napoli on lihtsalt üks punt kloune...vahel nagu on täitsa võimsad, aga neil ka asi ikka lonkab pluss Peeniztes üldjuhul on ikkagi fail. Violal on peaaegu, et ok meeskond, aga samas kindel treener. Laziol on väga ok meeskond, aga kahjuks treener selline juustune.
Ma ei leidnud oma ennustust, aga mäletamistmööda oli mu algne ennustus hooajale, et Juve, Lazio, Viola jagavad top3me. So far so good.
Leave a comment:
-
OT.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustRomat VEEL maha ei kannaks- koduplatsil on nad alati ohtlikud.
Viigipunktid pole neile erilist lisa toonud.
6 viimast kodumängu on lõppenud viigiga ja väike tagasivaade statistikasse näitab, et viimane võit koduväljakul saadi 30.11.14.
Maha kanda muidugi väga vara, sest 6 mängu nii kodus kui võõrsil veel mängida.
Komistada võivad veel kõik. Napoli sai selle nädala vitsad juba kätte
Leave a comment:
-
Nad on ikka korralikult rööpast väljas...korralik veenev võit Laziolt Torino üle ja ma isiklikult jätaks 3. kohale võitlema rioma, viola, napoli trio. Suures plaanis on neil kõigil puudusi ja erilist vahet pole, kes selle koha saab. Veel paar kuud tagasi ei kujutaks ettegi top3 ilma riomata, aga nüüd nagu see pole mingi uudis või üllatus.
Leave a comment:
-
Nonii....peeniztes ja junnid kaotasid Hellasele. Nüüd tuleb Torinole kotte panna ja praeguste analüüside järgi on mõne vooru järel liigatabel just selline. 1.Juve2.Lazio3.Fiorentina
Leave a comment:
-
Keegi siin veel midagi hüppab seapaksu Etsi kohta saab paugu pealt Taavi Aasa vuntsiga vastu perset.
Leave a comment:
-
Noh, ma valisin siiski IRL-i ja Liisa Pakosta, mitte Savieedu.Algselt postitas Meintz Vaata postitustPaljastan, et Ericc varastas ca 50% minu välja mõeldud... repliigist, millega plaanisin avalikuse ette tulla detsembris.
Ehk Savikas&Kuzzeri nimeline "Kõige suuremate sõprade" auhind aasta lõpu valimistel Uuu&GoldenEagle duole
Leave a comment:
-
Paljastan, et Ericc varastas ca 50% minu välja mõeldud... repliigist, millega plaanisin avalikuse ette tulla detsembris.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustMilles mina nüüd süüdi olen?
Ehk Savikas&Kuzzeri nimeline "Kõige suuremate sõprade" auhind aasta lõpu valimistel Uuu&GoldenEagle duole
Leave a comment:
-
Milles mina nüüd süüdi olen?Algselt postitas Ericc Vaata postitustVõta siis GoldenEagle ka appi endale
ja kas sa neti ka paned pellerisse?
Leave a comment:
-
Võta siis GoldenEagle ka appi endaleAlgselt postitas Uuu Vaata postitustUus pott, põrandaküte, uus pakettaken, Led valgustus, peldikupaberihoidik(hetkel rullid maas), Salahi poster nagu Maarekul magamistoas. Uks jääb vana koos lukuga, need said veel hiljuti välja vahetatud.
ja kas sa neti ka paned pellerisse?
Leave a comment:
-
Uus pott, põrandaküte, uus pakettaken, Led valgustus, peldikupaberihoidik(hetkel rullid maas), Salahi poster nagu Maarekul magamistoas. Uks jääb vana koos lukuga, need said veel hiljuti välja vahetatud.
Leave a comment:
-
Peab ausalt tunnistama, et ma olen üllatunud. Not bad. Markku, kui Lazio CL'i jõuab, siis teed pelleris remondi?
Leave a comment:
-
De Vrij on jah korralik nurgakivi seal keskel. Ma nüüd ei saa ikkagi aru miks Mauricio välja võeti? Kas piolinwa karistas teda kollas pärast? Braafheit on tagasi pingil. Candreva saab puhata....Parolo tagasi. Ja olen nüüd täiesti nõus sinuga...Onazi oleks võinud mängu lõpus viola lillade litside särgi selga tõmmata ja gilardino selga pesema minna...täielik läbi põlenud vennike see väike makinwa. Oleksin parema meelega Edersoni sisse pannud....
Kus on Lulic? Gentiletti on ka ennem tagasi, kui see petko kasupoeg??????
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: