Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Uuu
    replied
    Selge pilt, Lazio ei ole karikast huvitatud. Selline vähe kvaliteetsem trenn muud midagi. Pooled vennad puudu. Aga olen nõus...CL on põhiline.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Ei aitäh Kristjan ....mulle on kõik mällu kulunud....see oli liiga ilus

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Setantas hetkel algamas kordus Lazio - Milan

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Golden....iial ei tea kui keegi Osvaldot veel normaase ründajana tunnistab
    Olen ise ka ärevil, mis seis Andersoni ja De Vrijga on. Loodetavasti saab mõlemat kiiresti mängimas jälle näha. Põhimehed ikkagi. Mauricio võiks ka kiiresti sisse elada ja sama solidiks saada, kui De Vrij ja Gentiletti viimati oli....küll oleks mõnus. Ja Cana tegelikult juba teenib 1/3 palgast auga välja. On toimunud areng.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Nädalavahetus on läbi, aeg kaineks saada.. Balotelli LOL, Osvaldo LOL.. miks mitte siis juba ka Cassano või Montella? Mingit ründajat küll hetkel paaniliselt vaja ei ole, palju olulisem on Andersoni ja De Vrij vigastuste tõsidus. Nii palju kui ma Pioli ideedest olen aru saanud ei ole tal mingit überründajat vaja, et väravaid lüüa. Klose võib vabalt pool hooaega täiesti terve püsida, Mauri on liiga parim false9, kui üldse siis pigem Perea tagasi tuua või Tounkara (või mõni muu noor edutada) Täitsa mõeldav eksperiment oleks ka Keitat keskel proovida jne. Pioli tundub päris hästi kursis olevat L-Ameerika liigadega, seega kui üldse mingi suurem ost siis pigem sealt... ei ole ju hetkel sellist odavat supervormis ründajat väikeklubist võtta nagu paar hooaega tagasi ehk Denis. Mingid jutud et Bergessio äkki aga ma ei tea... pigem siiski juba Perea, kes muide skooris umbes sama hästi kui Djordevic palju nõrgemas Lazios ja on noorusele vaatamata palju parem meeskondlik mängija (assistid), boonusena tuleks talle ilmselt tulevikku arvestades kasuks Klosega koos treenida mingite Perugia lambivendade asemel.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    kes näiteks prantsusmaalt, kui küsida tohib?
    Ntep, Ben Yedder, Beauvue, kes on sel hooajal arvestatavalt skoorinud (Lacazette on ilmselt ebareaalne), nende konkreetseid omadusi ei tea, aga niipalju kui olen kuulnud, siis Ntepi peetakse päris andekaks.
    Ja Osvaldo oli rohkem kui naljaga pakutud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Ette oleks enda hinnangul küll kedagi vaja, sest kuigi keskväli on tasemel, läheks vaid Klosega raskeks. Iseenesest võiks ju Ligue 1 poole vaadata, seal paistab olevat tasemel ründemehi ja kui üldse ideed otsas, tuua pooleks aastaks kasvõi Osvaldo.
    kes näiteks prantsusmaalt, kui küsida tohib?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Osvaldo on samamoodi vaimselt ebastabiilne nagu on ka Balotelli. Saksamaa võitis MMi ka ühe ründajaga. Meie enamus väravaid on löönud keskväli. Ma olen enam, kui kindel, et kedagi ei osteta...KUI midagi head on saadaval siis jah, aga kahtlen, et migit head liha ripakil on.
    Keita, Cataldi, Onazi, Candreva, Gonzalez, Anderson, Mauri, Ederson, Lulic, Biglia, Ledesma, Parolo, Klose.
    Gonzalez võib minna rahaks. Ederson(ründav mängija) peaks varsti jälle terve olema....ta on talent aga fragile. Siiski temast on kasu. Kõik ülejäänud enamasti piolinwale olemas.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Ette oleks enda hinnangul küll kedagi vaja, sest kuigi keskväli on tasemel, läheks vaid Klosega raskeks. Iseenesest võiks ju Ligue 1 poole vaadata, seal paistab olevat tasemel ründemehi ja kui üldse ideed otsas, tuua pooleks aastaks kasvõi Osvaldo.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Miks ta saast on? Mul temasse usku tegelt pole, aga maha veel ei kanna.....

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Millisest Pereast? Balotilli rumour on kollane pläma. Seda vaimselt ebastabiilset sitanikerdist ei taha Lazio särgis kohe kindlasti näha, mis sest, et tal on talenti. KUI mingit megadiili kellegile heale kuskil ei ripu siis Lotito ei too mitte kedagi ette.
    Meie keskväli on küllalt võimas....saame hakkama.
    See saast, kes laenul Perugias praegu.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Millisest Pereast? Balotilli rumour on kollane pläma. Seda vaimselt ebastabiilset sitanikerdist ei taha Lazio särgis kohe kindlasti näha, mis sest, et tal on talenti. KUI mingit megadiili kellegile heale kuskil ei ripu siis Lotito ei too mitte kedagi ette.
    Meie keskväli on küllalt võimas....saame hakkama.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Djordjevic sai siiski kolm kuud, väga õnnetu. Räägitakse Pereast ja Balotellist. LOL.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Mu suurimaks mureks on De Vrij. Ma ei usu, et Djordjevic nii katki on, aga kui ta peaks tõesti 3+ olema siis ma siiski kardan, et mingit ründajat laenule ei võeta. Keskväli on kindlasti Serie-A täielik tipp ja tuleb hakkama saada nendega, kes meil on. Materjali on ju ikka päris palju.Ederson, Lulic ka varsti korras. Brasiillane saab vast abiks olla 3-4 mängus. Klose esimesel poolajal lasi ennast täis, aga teisel poolajal näitas miks ta algkoosseisus tahab olla.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Mõtlen selle peale, et kui Djordjevici hüppeliigese trauma on väga pedekas (3+ kuud pausi), siis tuleks ette keegi (laenuga) tuua.

Leave a comment:

Working...
X