Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Andersonil füüsis natuke lahja veel, loodetavasti ei pumbata teda mingiks kulturistiks-jõmmiks järgmiseks hooajaks, see kiirus ja kergus millega ta praegu vastaseid suudab ette võtta on liiga väärtuslik. Päeva feil oli Radu imo, täiesti kohutav...vanasti oli tema igas derbis alati seal kus action nii kaitses kui rünnakul, nüüd nagu oleks mingi suvaline jorss tänavalt, kes kardab palli ja vastaseid... Pioli peab lihtsalt midagi leiutama, näha on et eduseisus mängida lihtsalt ei osata.
-
Juustuhabeme sks Piolinwa juures pikemalt peatuma ei hakka! Mõttetu kloun!
Küsimus on mis juhtus Andersoniga? Vend on esimese poolaja kunn ja siis pasandab täis? Kas juustuhabe võttis ta lihtsalt lollusest välja või oli aku tühi? Trahiire vastu oli samuti teisel poolajal nagu saast kadunud.
Leave a comment:
-
Mu wallpaperiks on hetkel Eva Mendes ja ennem teda oli totti oma kollase kostüümiga, aga sõbrad ja tuttavad arvasid, et ma olen pederast. Jah kahtlane ta tundus, aga eks ikka tegi tuju rõõmsaks, kui vaatad seda debiilikud oma "revolutsiooonilises" kostüümis
Leave a comment:
-
Häkkisin Uuu läpakasse sisse ja avastasin et tal on üpris kummaline wallpaper? Kas tõesti valmistutakse halvimaks?
Leave a comment:
-
No ma olen realist ja rioma on olnud üle keskmise hea. Juutuhabe pole mitte ühtegi nimekamat klubi suutnud võita. Oleks aeg ja oleks aeg ka UUU HQ provida wrongi.
Krt siin räägiti, et veebruaris saaks juba vaikselt ülesse kutsutud....kahju, kui Gentiletti vaid hooaja lõpus appi saab tulla.
Leave a comment:
-
Kas AS JuustuBurger on suur klubi?
Gentiletti sai kergelt sörkida juba detsembri alguses, mingid prognoosid räägivad et parimal juhul märtsis ehk kannatab päris jalgpalli hakata täisjõuga proovima... realistiks jäädes ehk saab hooaja viimastel nädalatel natuke abiks olla kui hästi läheb.
Leave a comment:
-
Mihaljovic oma Zemunniliku kick-offiga on muidugi kurb reaalsus, aga 3-0 kaotus oli vältimatu.....Lazio ikkagi. Endiselt on kaartidel lause "juustuhabe, on aeg võita mõnda suurt klubi ka"
FORZA LAZIO!!!
Leave a comment:
-
Mihajlovic kick-off taktika seletanud meie B-litsentsi treenerilt. Kas on kasulik? Zeman juba kasutas mitu korda
(kui ei taha meie postitusi naha, klikki meie kasutaja nimi peale ja vali 'Add to ignore list' menüült. Oma valikut kinnitamiseks, vajuta siis 'jah')
Leave a comment:
-
Tundub et talvise mercato peamine eesmärk on AZ noor kaitsja Wesley Hoedt. Oleks julge tehing, samas päris korralik doos loogilisust selles lükkes olemas. Mingi veterani võiks siiski ka kaitseliini igaks juhuks appi tuua, hetkel on isegi nullimängudes seal kole palju rabistamist ja pingimehed on teadagi mis.
Leave a comment:
-
Peale sellist 3-0 võitu võiks ju täitsa kõvatada, et UUU Tallinna HQ juhid kohale imbuvad. Candreva võiks ka terveks saada või polegi mingit "vigastust" ja Lotito on poisi rahaks teinud?
Õnnitlused Piolinwale....no tee riommale suhu....suudad sa seda habemega peenis?
Leave a comment:
-
Lugupeetud Seltsimehed Uuu ja vendetta
On aeg taastada diplomaatilised suhted. Hea tahte märgiks soovime ametlikult edastada teile kutse derby ühisvaatamiseks 11.01 Tallinnas.
Riietus vaba, omad noad kaasa.
Cännu, AS Roma Tallinna Peakontor, 04.01.2015
Leave a comment:
-
Ja Juustuhabe sai jälle hakkama....KAO VITTU!!! Sitase printeri vastu oli ta peaagu tegemas imet, aga ei.....ju siis Mancinil ikkagi ei olnud niii kehv päev.
Aga julgelt siis edasi habemega peenis......meil veel napoli ja riomma vaja võita....lolzzzz
Leave a comment:
-
Stefano Mauri on muidugi omaette Kunn. Aastaid tagasi M-tridentesse(Makinwa, Manfredini, Mauri) kuulunud vend on ennast kirjutamas Serie-A kindlaks tegijaks. Pole kunagi suuremat sorti fänn olnud, aga oma vanuse kohta ikka möllab kõvasti ja temas on seda kotka hinge.
Leave a comment:
-
Kolmandal kohal olime ka paar vooru tagasi, kui habemega frankfurter hakkas kõiki üllatama....aga noh siis kaks kaotust ja viik ja "korras".....nüüd mingil imelikul moel suutis ta Lazio kahe võiduni viia.....kui ma ei eksi on järgmine mäng Mancini vastu. Ja nagu see juustuhabe ennemgi on tõestanud ei suuda ta isegi mitte võrd-võrdega suurte* vastu esineda.
UUU HQ ei ole oma meelt muutnud ja piolinwa perse on endiselt tuline. Ja kõige kurvem on, et kogu selle sita seeria juures mida ta vahepeal pakkus oleme jälle kolmandad....samas reaalselt võiksime 1-3 punkti kaugusel romast olla......liiga tase on nii pask, et oksele ajab.
Candreva saab õnneks puhata ja vigastust rahulikult healida. KUI muidugi ei olegi mingit tüli juustuhabemega......
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: