Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kutid kes see seda karikat hoiab seal?
    http://292fc373eb1b8428f75b-7f75e5eb...59-620x348.jpg
    Retooriline küsimus?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kutid kes see seda karikat hoiab seal?

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Helesinised aga kanapasapruuni triibuga ikka. Triip on ikka tähtsam.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Seda ma olen koguaeg kahtlustanud, et francesco läheb öösiti magama helesinistes trussikutes. Aga et sellisel Huntide jaoks raskel ajal tullakse sellega välja on päris karm. Uuu on ka kuidagi liiga lõbusaks ära läinud. Peab teid puhkusele saatma. Andke andeks sõbrad aga tänased betid lähevad Lazio võidu peale.

MERDA DI PICCIONI !!!

FORZA ROMA 1927!
    Helesinised aga kanapasapruuni triibuga ikka. Triip on ikka tähtsam.

Leave a comment:

• count
    replied
    Seda ma olen koguaeg kahtlustanud, et francesco läheb öösiti magama helesinistes trussikutes. Aga et sellisel Huntide jaoks raskel ajal tullakse sellega välja on päris karm. Uuu on ka kuidagi liiga lõbusaks ära läinud. Peab teid puhkusele saatma. Andke andeks sõbrad aga tänased betid lähevad Lazio võidu peale.

MERDA DI PICCIONI !!!

FORZA ROMA 1927!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Olen realist antud teemal :-) Kõigist neljast on Lazio parim 11 kindlasti tugevaim ja siis vast rioma. Aga nende konnast treener on nad päris haledateks juhendanud.
    Kas Lazio situb ennast täna õhtul niivõrd tõsiselt täis, et see lehk mis tavaliselt prügimäelt tuleb, on juustunäo mängu järgse pasahaisuga võrreldes nagu sõõm värsket õhku? Või on Lazio draw no bet@1,70 koefitsient kõikide gämblerite jaoks varajane jõulukink?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Olen realist antud teemal :-) Kõigist neljast on Lazio parim 11 kindlasti tugevaim ja siis vast rioma. Aga nende konnast treener on nad päris haledateks juhendanud.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Täitsa tavaline itaalia mees. Aga saan aru kui kade oled. Titty ju alla käinud junn tänaseks päevaks.
    Kuigi olen nõus, et süüdistused alusetud ka pole olnud.
    Ja oleks lahe tõesti kui mõlemad pealinna klubid CLis oleks. Siis saaks konkureerida. Meeskondlikult samuti tugevaimad meeskonnad.
    Millal sa viimati Romat niimoodi kiitsid?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Täitsa tavaline itaalia mees. Aga saan aru kui kade oled. Titty ju alla käinud junn tänaseks päevaks.
    Kuigi olen nõus, et süüdistused alusetud ka pole olnud.
    Ja oleks lahe tõesti kui mõlemad pealinna klubid CLis oleks. Siis saaks konkureerida. Meeskondlikult samuti tugevaimad meeskonnad.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Homme vb analüüsin pikemalt su kommi, aga nagu reaalselt ka Mauri ja debiilik? Kui Lazio saab CLi siis ilmselgelt on igal heal klubil rivis ka kogenud isiklik Pirlo. Ja Mauri on kõigil tohmanitel suud vaigistanud...hetkel on tal käsil üks parimaid hooaegasid. Titty statsidele on ta juba praegu vee peale tõmmanud ja lustib julgelt edasi. Seda kõike 35-aastaselt.....
    Copy-paste jutt täpselt samamoodi Klose kohta. Kui Piolinwal on taset ja võimet motti hoida ja tekitada siis sellised vanad Kunnid on ülimalt kasulikud klubile.
    Sa loed mu ülimalt viisakast postist välja ainult selle koha? Ja küsid ka veel miks Mauri debiil on? No esiteks vaata talle näkku, teiseks ta on pesueht varas, kolmandaks ma ei usu et kõik need "asjad" tema vastu on välja mõeldised, neljandaks vaata talle näkku.

"Very very special little eagle"

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kas vennastumine on jõudnud taas nii kaugele, et tuleks kaaluda teemade ühendamist?
    Ära päris Lillaks(Loe Maarekuks) ka muutu nüüd härra kommentaator.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Homme vb analüüsin pikemalt su kommi, aga nagu reaalselt ka Mauri ja debiilik? Kui Lazio saab CLi siis ilmselgelt on igal heal klubil rivis ka kogenud isiklik Pirlo. Ja Mauri on kõigil tohmanitel suud vaigistanud...hetkel on tal käsil üks parimaid hooaegasid. Titty statsidele on ta juba praegu vee peale tõmmanud ja lustib julgelt edasi. Seda kõike 35-aastaselt.....
    Copy-paste jutt täpselt samamoodi Klose kohta. Kui Piolinwal on taset ja võimet motti hoida ja tekitada siis sellised vanad Kunnid on ülimalt kasulikud klubile.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kas vennastumine on jõudnud taas nii kaugele, et tuleks kaaluda teemade ühendamist?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Kusjuures ma olen ennast viimased nädal aega kummalisel kombel tabanud mõtlemast emo mõtteid, et tegelt oleks ju isegi pull kui naabri kajakad koos meiega CLis oleks. Ma vist olen ainuke Roma fänn kes nii mõtleb, aga samas oleks huvitav et mida teeks Serie A aasta treener Mauri suguste debiilikutega Meistrite Liigas? Kas see puhuks uusi tuuli sisse Rooma linna pimedamadesse tänavatesse? Kas Rooma linna ainuke tõsiselt võetav klubi saab lõpuks öelda et jah "MEIL ON VÄRDJAD KASUVENNAD, AGA NAD ON PAREMAD KUI TEIE OMAD(viidates siis üle maailma, Inglismaa ei loe, seal ongi kõik värdjad)?"

Ja siis veel see Markku effekt, noh ma muidugi eelistaks Fioret(sest kui ma poleks hunt , siis ma oleks lilla ja blablabla) aga Prügi situks ennast niivõi naa eelvoorus täis. Ja seda teeks ka kajakad arvatavasti, aga see oleks ikkagi pullim ju. Sest tõsiselt, keda kotib prügi, kui sul on kajakad?

Nii et minu poolt roheline tuli Lazio CLi!(noh jah enne kui tähenärijad tulevad siis, Napoli eelarvest mitte Roma ega Montella)

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kogu nelik võib muidugi eksida....aga suurimas augus on minu jaoks rioma. Treener on errorisse jooksnud, ühtegi plaani ei täideta, CL on suures ohus, mott on maas. Napoli on lihtsalt üks punt kloune...vahel nagu on täitsa võimsad, aga neil ka asi ikka lonkab pluss Peeniztes üldjuhul on ikkagi fail. Violal on peaaegu, et ok meeskond, aga samas kindel treener. Laziol on väga ok meeskond, aga kahjuks treener selline juustune.
    Ma ei leidnud oma ennustust, aga mäletamistmööda oli mu algne ennustus hooajale, et Juve, Lazio, Viola jagavad top3me. So far so good.

Leave a comment:

Working...
X