320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mis nali see on?

    Leggi Tuttosport.com, trova news in tempo reale e scoop in esclusiva su calcio, calciomercato, formula 1, moto e tutti i tuoi sport preferiti!

    Kommentaar




      #1 Gianluigi Buffon (34)

      Maailma parim väravavaht! Möödunud hooajal Gigi näitas, et ta on taas 2006. aasta Gigi tasemel. Ja seda sisu, mida ta näitas, on oi-oi kui palju. Terve hooaja jooksul tegi Buffon vaid ühe apsaka, kuid see-eest päästis väga palju mänge ning punkte. 35 mängu peale vaid 16 palli enda võrgust korjata on hooaeg, mida vaid vähesed saavad endale lubada. Vanust on Buffonil mõistagi juba üksjagu kogunenud, kuid kui teda vigastusetont ei puudu, siis ma ei näe põhjust, miks ei võiks Buffon veel 3-4 aastat maailma parim väravavaht olla.

      #30 Marco Storari (35)

      Maailma parim teine väravavaht! Oma esimesel hooajal Juventuse eest näitas, et ta ei jää Buffonile grammigi alla. Viimane hooaeg aga suutis Gigi terve püsida ning Storaril liigamängudes platsile suurt asja polnud. Karikamängudes Storari tegi korralikud esitused ning midagi talle ette heita pole. Uskumatu, et sellise kaliibriga mees on nõus pingil istuma. Igal juhul olen rahul, et ta meil on ning usun, et ka järgmine hooaeg tuleb meil muretu. Seda, mis aasta pärast saab, ei tea keegi.

      #13 Alexander Manninger (35)

      Maailma parim kolmas väravavaht! Nende nelja aasta jooksul on austerlane pidanud päris palju kordi kindad kätte panema, sest Buffon ning Storari on aegajalt osutunud portselaniks. Viimane aasta aga härral palju tööd polnud. Usutavasti jäi see ka tema viimaseks hooajaks Juventuse särgis ning mees paneb kindad varna või lahkub mõne teise klubi ridadesse. Iseenesest tuleb olla ääretult tänulik Manningerile, et ta oli nõus täitma kolmanda kiipri rolli vaatamata asjaolule, et mees võinuks mõnes teises Serie A klubis esiväravavaht olla. Sümpaatne mees - kui peaksid lahkuma, siis head teed sulle!
      __________________________________________________ ________________________________________

      #15 Andrea Barzagli (31)

      Serie A parim keskkaitsja! Kui Barzagli 2011. aasta jaanuaris Juventusega kommiraha eest liitus, siis keegi ei osanud oodata, et temast nõnda vajalik mees kujuneb. Peeti teda pigem varumeheks ning asendajaks Bonuccile-Chiellinile. Tänavune hooaeg näitas aga hoopis midagi muud. Barzaglist sai Juventuse kõige olulisem kaitselüli. Kuigi Chiellini tase oluliselt alla ei jäänud, siis Bonuccist oli Barzagli kõvasti parem. Kui aga tulevikku vaadata, siis vanust mehel ju palju pole, kuid ometi kardan, et Barzagli võib vägagi ootamatult ära vajuda. Loodan, et tuleval hooajal jätkab oma hooaega sealt, kus see pooleli jäi ning mingit äravajumist ei tule.

      #3 Giorgio Chiellini (28)

      Kui Barzagli Juventusega liitus, siis proovis Conte Chiellinit mängitada taas vasakkaitsja kohal, kus Chiellini oli harjunud varasemalt mängima. Kahjuks sellega Chiellini hakkama ei saanud ning poole hooaja pealt läks Conte 352-taktika peale üle. See hakkas aga väga hästi toitma. De Ceglie võttis sisse koha vasakul äärel ning hooaeg teatavasti lõppes scudettoga. Tuleval hooajal 352-taktika puhul ma ei näe põhjust, miks ei peaks Chiellini jätkuvalt sama hästi hakkama saada.

      #19 Leonardo Bonucci (25)

      Kolmas keskkaitsja, kes jäi tänavu oma partnerite varju. Kui Juventus Bonucci Barist ostis, siis nuriseti, et toodi vale mees. Nüüd tuleb tunnistada, et osteti õige mees. Bonucci on saanud Juventuses palju paremini hakkama kui Ranoccia Interis. Ka kardetud äravajumist sel hooajal ei tulnud ning mees sai oma rolliga kenasti hakkama. Kui nüüd järgmine hooaeg suudaks antud taset tsipakenegi veel tõsta, siis äkki järgmine hooaeg süda enam lööke vahele ei jäta, kui Bonucci palli saab.

      #26 Stephan Lichtsteiner (28)

      Aastaid Juventust vaevanud paremkaitsja probleem on lõpuks ometi saanud oma lahenduse. Lichtsteiner on täiesti asendamatu mees Juventuse ridades. Hooaja esimesel poolel oli mees üks võistkonna parimaid, hooaja teisel poolel pisut väsis ning vajus ära, kuid talvel hangitud Caceres hoidis taset ning andis Lichtsteinerile võimaluse pisut puhata. Lichtsteiner sobib nii 433 kui 352 süsteemi ideaalselt. Järgmised paar aastat mureta antud positsioonil.

      #4 Martin Caceres (25)

      Hooaja keskel toodud mees oli ääretult vajalik antud tiitli võitmisel. Kui uruguaylane poleks saanud anda puhkust kaitseliinile, siis kardan, et nii mõnedki punktid oleks kaotsi läinud. Suurepärane universaal suudab mängida kõiki positsioone kaitseliinis. Järgmisel hooajal kasutatakse teda usutavasti rohkem varukeskkaitsjana, kuid tõenäoliselt saab mängu ka paremal äärel. Igal juhul oma väravatega Milani vastu mängis end (taas) fännide südamesse.

      #11 Paolo De Ceglie (25)

      Hooaja esimese poole veetis pingil. Ise oleksin härra juba ammu maha müünud ning midagi asjalikumat asemele hankinud. Kui mindi üle 352 formatsioonile, kus De Ceglie sai veidi vähem kaitses olla, siis sai enda rolliga väga hästi hakkama. Suutis oma rolli täita. Muidugi oleks võinud ründes rohkem teravusi luua ning kaitses vähem lekkida, kuid võrreldes De Cegliet aastataguse De Cegliega, siis areng on märgatav. Tulevaseks hooajaks sobib mees ideaalselt pingile varuvasakääreks. Oma kasvandik siiski!

      #6 Fabio Grosso (34)

      2M euroga ostetud vasakkaitsja kohatäide on pärast kolme piinarohket aastat meeskonnast lõpuks ometi vabastatud. Oma viimasel hooajal Grosso ei saanud Juventuses isegi enam platsile. Kas ta pingile sai? Ei tahaks rohkem antud mehe peale ruumi kulutada, äkki saab internet täis.

      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

      Kommentaar


        #22 Arturo Vidal (25)

        Hooaja alguses mehele pandud ootused olid kahtlemata suured. Tõenäoliselt lootsid fännid Vidalilt natukene suuremat panust ründes, kui tšiililane pakkuda suutis. Samas hooaja lõpus oli Vidali ründemäng juba oluliselt parem ning sama trendi jätkates võib järgmise hooaja eel päris rahulik olla. Ääretult positiivne oli muidugi härra panus kaitsetöösse. Vaevalt keegi nõnda suurt panust Vidalilt kaitses ootas. Igal juhul oli Vidal igal pool ning kui vigastusi suudab vältida, siis asendamatu keskväljamootor aastateks.

        #21 Andrea Pirlo (33)

        Maailma parim mänguehitaja! Ah, et Milani jaoks vana ja kasutu? Kahju, Allegri, järjekordne ämber, mille otsa suutsid kolistada. Tänavune tiitel ei oleks Torinosse tulnud, kui seda meest meil platsil poleks olnud. Uskumatult geniaalsed söödud. Peab tänama õnne, et mees suutis terve hooaja vigastuste vabalt veeta, sest tema rolli tiitlivõidus on tõsiselt raske ülehinnata. Igal juhul jõudu ja jaksu tulevaks hooajaks! Nüüd, kus Meistrite Liiga mängud ka kaelas, tuleks leida kindlasti mõni mees, kes suudab anda Pirlole puhkust. Tõenäoliselt keegi triost Isla-Asamoah-Pogba seda tegema ka hakkab.



        #8 Claudio Marchisio (26)

        Nähtamatu mees lõi liigas 10 väravat. Nähtamatu? Ei ole! Ebastabiilne? Jah, on! Omade tõusude ja mõõnadega mänginud Marchisio oli keskväljal asendamatu kuldse trio liige. Õnneks on lõpetatud Marchisio vasakul äärel vägistamine ning Conte on suutnud panna Marchisio võistkonnale kõige kasulikumalt tööle. Ta ei ehita nagu Pirlo, ta ei lõhu nagu Vidal. Ta mängib nagu Marchisio - teeb natuke kõike ja lööb rohkem väravaid kui ründajad. Omalt kasvandikult midagi enamat ma ei soovigi.

        #20 Simone Padoin (28)

        Mees, kes toodi 5M euro eest Atalantast igaks juhuks, kui keegi keskväljalt peaks vigastusega hooaja teises pooles välja langema. Teine põhjus, miks Padoin toodi, seisnes ostulepingus - nimelt oli seal klausel, mille kohaselt sai Atalanta veel 500k eurot, kui Juventus tiitli võidab. Hooaja viimane mäng aga toimus otseloomulikult Atalanta ning Juventuse vahel. Õnneks suudeti tiitel kindlustada voor varem, et vaigistada igasuguste vandenõuteoreetikute suud. Õnneks #2 ei saanud keegi ka vigastada, sest Padoini tase ei ole päris scudetto meeskonna tase. Seega jäi endise Atalanta härra mänguaeg Juventuses võrdlemisi lühikeseks ning suure tõenäosusega tuleb juba sel suvel hakata otsima mõnda uut klubi. Kui Padoini otse rahaks ei õnnestu teha, siis loodetavasti suudetakse ta mõnda magusasse diili sokutada.

        __________________________________________________ ________________________________________

        #7 Simone Pepe (29)

        Pepedinho! Who the f*ck is Messi? Kummaline mees. Selge, et mehe tehnilised ega füüsilised eeldused pole kõige paremad, kuid mehe mentaalsed võimed on tugevad. Tõeline tööhobune! Kedagi paremat tänavusel hooajal 433-taktika puhul paremale äärele panna ka polnud. Krasic suutis ennast täis teha ning jäigi alles vaid pingviinipoeg Pepe. Tõenäoliselt saaks Pepe ka 352-taktika puhul paremäärena hakkama, kuid ma loodan, et Conte seda proovima ei hakka ning jätab Pepe varumeheks 433-taktika puhul, oma rollitäitmisega saab ta kenasti hakkama ning enamat talt oodata pole mõtet.

        #27 Miloš Krasić (27)

        Pärast suurepärast debüüthooaega suutis mees Conte käe all kiiremini oma enesekindluse kaotada kui /sisesta ükskõik missugune võrdlus/. 15M euroga toodud mängumehe panus on jäänud hinnalipikut vaadates selgelt väikeseks ning antud suvel võib oodata Krasići lahkumist tagasi Venemaale või mõnda teise sihtpunkti. Lootus sama summat tagasi saada just väga suur pole, kuid kindlasti ei lähe see mees ka kommiraha eest minema. Iseenesest poleks minul midagi ka selle vastu, kui mees Conte käe all mängima hakkab ning särab sarnaselt oma esimestele mängudele - paraku selle juhtumise tõenäosus on nii väike, et tuleb Krasićile nägemist öelda.

        #17 Eljero Elia (25)

        Epic trolling by Juventus! Mees, kes ütles, et ta pole nõus liituma nõnda väikese klubiga nagu Juventus, maandus siiski 9M euro eest Torino suurklubi pingil. Jääb vägisi mulje, et taheti Eliale koht kätte näidata. Igal juhul magus käik. Paraku tundub, et see käik osutus kulukamaks, kui me seda tahtsime. 9M eurot maksta mehe eest, kes mängib aastas 5 mängu, ning nendeski ei saa hakkama, tundub liig, mis liig. Kui Conte teda ikkagi kasutada ei taha, siis loodetavasti saadakse hollandlase müügist sama raha tagasi.

        #24 Emanuele Giaccherini (27)

        Paar aastat tagasi veel Serie B-s lipanud härra jõudis väga kummalistel põhjustel Juventusesse. Tema 50% mängijaõiguste ostmine 3M euro eest tundus suhteliselt okei samm olevat, kuid nõnda suurt rolli tänavuses hooajas keegi vast Giaccherinilt oodata ei suutnud. Täitis oma rolli meeskonnas hästi ning jäi hooaja lõpuks meelde pigem positiivse tegelasena. Selle kinnituseks kutsuti mees ka Itaalia koondisesse ning nüüd EMil saab pidevalt põhikoosseisus platsile. Jah, maailm on kummaline paik! Loodetavasti tuuakse järgmiseks hooajaks siiski keegi kvaliteetsem mängumees antud positsioonile ning Giaccherini jääb (endiselt) vahetusmeheks.

        #28 Marcelo Estigarribia (24)

        Tänase päeva parimate uudiste hulka kuulub kahtlemata see, et sain teada, et paraguaylane veetis oma aasta Juventuses laenul. See tähendab seda, et mehest saab lahti ilma müümata. Lihtsalt ärge ostke lepingut välja! Iseenesest oli tegu väga vaese mehe Messiga (Messi>Pepe>Giaccherini>Estigarribia), siis oma rolli suutis ta meeskonnas ära täita ning nende väheste mängude juures, mis ta meeskonnas mängis ta kellelegi jalgu ei jäänud ning väga negatiivselt meelde ei jäänud. Siiski oleks parem, kui järgmisel hooajal teda sebrade rivistuses näha ei ole. See oleks parim lahendus kõigile osapooltele.
        __________________________________________________ ________________________________________

        #14 Mirko Vučinić (28)

        Tänavuse hooaja üks kolmest kõige resultatiivsemast mängijast. Kuigi võinuks Vučinićilt paremat hooaega oodata, siis tuleb teda ikkagi Juventuse parimaks ründajaks pidada. Ainus mees, kes suudab ründeliinis vastaseid üllatada ning oma tehnikaga läbi mängida ka maailma parimatest kaitsjatest. Vaatamata sellele, et mehe koht põhikoosseisus on järgmiseks aastaks tõenäoliselt garanteeritud, oleks Juventusel tarvis tema kõrvale keegi asjalikum mees tuua, kes suudaks rohkem kui 10 väravat hooaja peale lüüa.

        #18 Fabio Quagliarella (29)

        Kui tunamullu võeti laenule Quagliarella, siis tundus, et saime endale ühe väga hea mängumehe. Paraku sai Quagmire pool hooaega enne lõppu vigastada ning tuli tuua talle asendusründaja. Toodi Matri, kes sai oma ülesandega täpselt sama hästi hakkama. Seega jäi dilemma, kumb ründaja endale tuua - toodi mõlemad! Quagliarella aga neid ootusi pole suutnud täita. Tänavune hooaeg on kulgenud ääretult väravatevaeselt ning sedasi mängides pole suurklubisse asja. Tõenäoliselt saab algaval hooajal kolmanda tipuründaja koha endale. Arvestades, millise summaga mees klubisse toodi, tundub tema müümine hetke hinna juures mõttetu. Kolmanda valikuna ründesse tundub Quagliarella piisavalt hea. Kui mees suudaks leida oma Sampdoria-Udinese-Napoli aegse vormi, siis usun, et suudab nii mõneski mängus meid positiivselt üllatada.

        #32 Alessandro Matri (28)

        Nagu eelnevalt öeldud, siis toodi Cagliari püss meile 2011. aasta jaanuaris eelkõige Quagliarella asenduseks. Tõenäoliselt laenamise hetkel ei usutud, et see mees suvel välja ostetakse. Õnneks või kahjuks tegi aga Matri hea hooaja ning teenis sellega ka lepingu Juventusesse. Oma esimesel täispikal hooajal suutis lüüa küll 10 väravat, kuid seda on ilmselgelt vähe. Mees, kelle naine on sitaks kuum, suutis paraku luhata liiga palju häid võimalusi, ning see on ka peamine põhjus, miks sel suvel spekuleeritakse Teveze, Dzeko, van Persie ning Higuaini suguseid nimesid Juventusega. Tuleval hooajal leiab end tõenäoliselt pingilt teise valikuna tipuründesse. Kiidan plaani heaks!

        #23 Marco Borriello (30)

        Seksmees toodi meeskonda laenule Romast kartuses, et keegi ründajatest saab vigastada ning lootuses, et on vähe teravam kui Quagmire või Matri. Ootuspäraselt aga ta väravaid lüüa ei suutnud ning munas ohtralt võimalusi ära. Hooaja viimastes mängudes löödud väravad jätsid siiski fännidele temast okei mulje ning pikka viha Borriellu vastu vaevalt keegi peab. Oli tore 6 kuud, mine nüüd ära, eks! Tema väljaostmine oleks vähemalt seitset facepalmi väärt.



        #10 Alessandro Del Piero (37)

        Kui Agnelli oktoobris teatas, et tänavune hooaeg jääb vanameistrile viimaseks, siis mõistagi tekitas see minus ja teistes fännides viha ning kurbust. Võinuks ju vanahärra saata viisakamalt uksest välja. Mõistan meeskonna vajadust edasi minna ning noortele ruumi teha. Ei ole palju meeskondi, kus 37-aastane ründaja endale mänguaega leiaks. Selles mõttes, kui Del Piero oleks olnud nõus olema 5. ründaja meeskonnas, siis mina oleksin talle lepingut ikkagi pakkunud. Igal juhul nendel vähestel hetkedel mil Del Piero platsile sai, näitas ta, et klassi on tal endiselt. Lõi mõned vajalikud väravad ning oli igati soliidne. Paraku iga hea saab ühel momendil otsa ning nüüd on see hetk käes. Aitäh, Kapten!

        *mängijate vanus 01.09.2012 seisuga
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          kolmas härrasmees ootab ukse taga võrksärki

          nimi: Mauricio Isla
          vanus: 24
          postitsioon: paremkaitsja, parempoolik, keskpoolik ja kõik teised võimalikud positsioonid.
          ostusumma: dunno, äkki Gazzetta teab: Isla & Asamoah to sign this afternoon. They come with a discount of €2m. €14m this season, €14m next. €28m in total.
          staatus: räägitud juba korduvalt. hakkab võitlema mitmel positisioonil koha eest algkoosseisus (eeldatavasti eelkõige Lichti ja Pepega) ja annab Contele roteerimisvõimaluse.

          Kommentaar


            võõrsil

            (kole)

            Kommentaar


              Rohkem nagu väravavahi stiili on see....

              Kui seda Jeepi suurt kirja poleks valgel taustal, poleks väga viga minu jaoks, lihtne must, mitte mingi barbie pealt maha viksitud idee nagu eelmine aasta.

              Kommentaar


                Nagu ikka iga hooaja alguses tundub, et eelmise hooaja särk oli ilusam..tundub, et disaineri palk otsustati seekord mängijatesse investeerida..

                Kommentaar


                  Ma ei saa aru, miks kõigil viimastel aastatel on särgisponsori silt nagu kleepekas särgil. Must särk on iseenesest selline tavaline, aga arusaamatu on, miks peab selline valge lärakas olema ja miks pole JEEP lihtsalt valges kirjas. a la nagu ennevanasti tehti.

                  Kommentaar


                    Võib-olla sellepärast, et numbrid ja nimed saavad olema valges kirjas ja Jeepi kiri sulaks liiga sinna sisse nö kui ka valges. Kuigi jah, see Jeepi lärakas seal rikub ära, muidu oleks normaalne särk, varem oli selline variant pakutud photoshoppide poolt lehtedes:




                    Kahju, et Jeepil mingit paremat logo pole, vahepeal ju spekuleeriti ka Chrysleri märgi ümber, aga see pole nii suur kaubamärk euroopa turul, oleks midagi sellist olnud:

                    Ilma kirjata, oleks olnud valge see logo moodustis mustal särgil.

                    Kommentaar


                      Interneti avarustes jäid Jeepi logo sisse trükkides otsingusse ka mingid sellised kavandid, küll vist mingite naljameeste poolt, aga oleks kiitnud heaks:



                      Kommentaar


                        Tagasihoidlikum oli ka selline variant:

                        Kommentaar


                          Tean, et Goal.com on suhteliselt kollane, kuid kindlasti on selles artiklis tõetera sees: http://www.goal.com/en/news/596/excl...ernando-torres

                          Ehk siis Juventus on pööranud oma pilgud Torresile. Cavani paistab olema võimatu missioon.

                          Kommentaar


                            RVP pole ka veel kadunud lootus..Arsenal on juba Podolski ja Giroud ründesse toonud. Torres on viimastel hooaegadel selline söödumees rohkem olnud, aga selline on meil juba olemas Vucinici näol..

                            Kommentaar


                              tehtud:
                              Giaccherini: 1/2 ostsisime Cesenalt 4,25m€ eest välja ja nüüd mees täielikult meie. (eelneva poole eest olime varsemalt 3m€ maksnud)

                              rumuurid:
                              Verratti: 5,5m€ 1/2 eest ja jääb aastaks Pescarasse.
                              Gio: 12,5m€ Parma 1/2 eest ja Gio on Juventuse mängija.
                              Acerbi: Juvel oli huvi, aga Milani&Genoa suhted on nii head, et seal erilist variant pole.

                              Kommentaar


                                Mingi kuulukas käib Gio Chelsea saatmises et saaks allahindlusega niigi parim mööda Torrese.


                                Ei oska nagu midagi öelda. Torres võib järgmine Amauri olla. Väga riskantne ost oleks, samas mingil määral saan aru miks Marotta ta siia võib tuua. Kõigele vaatamata on ta suur nimi jalgpallis, selle taha on Marottal hea pugeda.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X