320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Tean, et täna teema teine, aga suure ringi küsimus, kas te arvate, et Shaktar saab edasi ja üks kahest Chelsea või Juve ei saa CL knockouti? Mul hakkab selline tunne tekkima.
Chelsea ei suuda enam ühtegi 0 mängu pidada taga kaitses, täna ka, vaatasin seda väravat ja Cech oleks pidanud ehk paremini tegema jms, siis on neil ründaja kriis (müstika et nad Drogba minekuga, mingit uut venda ei toonud, Torrese peale lootma jääda, no antud hetkel ikka väga suur risk).
Shaktar on kõik mängud see hooaeg ukrainas võitnud, vist oli mingi 13 koos tänasega. Nüüd neil siis mäng Chelseaga võõrsil ootamas, samas pole nad varasematel aegadel just võõrsil eriti head olnud, aga see on neil nüüd küll väga hea võimalus, Chelsea kaotas ka liidripositsiooni liigas täna Manule.
Juve peab nüüd kindlasti järgmisel nädalal võitma seda Nordsjeallandi vms. Aga jah, mul on küll selline tunne, et üks shock siit tuleb enne jõule, saab siis näha kas DM saab kinga või tuleb 09 kordus Juvel, noh, meil tuleb selleks ajaks Conte ju tagasi vist, ehk et ei pea kedagi lahti laskma.
Pange raha selle peale, et Shaktar saab CL-s edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustTean, et täna teema teine, aga suure ringi küsimus, kas te arvate, et Shaktar saab edasi ja üks kahest Chelsea või Juve ei saa CL knockouti? Mul hakkab selline tunne tekkima.
Kommentaar
-
Panso: mul hakkab selline tunne tekkima....
Ammu on selge et suure tõenäosusega ukrainalsed siit edasi lähevad. Kummaline et sa siis nüüd järsku nii suure avastuse tegid. Eeldan et oled juba joogine ja valmistud suureks mänguks.
Ma muidugi ei tea kas sa oled päriselt olemas ja mis planeedilt sa tuled, aga täna koguneme Mad Murphys, et aja ennast kohale.
Kommentaar
-
Nojah, ei üllata. Huvitav, mitu meetrit peab Juve mängija suluseisus olema, et ära vilistataksMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustNojah, ei üllata. Huvitav, mitu meetrit peab Juve mängija suluseisus olema, et ära vilistataksAdiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa olen kõige vähem vastuvõtlik inimene vandenõuteooriatele maailmas, aga.............................................. SRSLY?
Kommentaar
-
Ladri
Paolo_Bandini
Headline in Gazzetta dello Sport today: "Tagliavento, the top referee with super-linesman". Oh dear. #derbyditalia
Kes Itaalia vutti muidu ei jälgi, siis Tagliavento oli see mees, kes näitas Muntari värava puhul keskringi suunas, aga siis otsustas ümber.
saab ka nii:
Algselt postitas eika Vaata postitustEnne mängu Udinesega on häid uudiseid:
* Udi killerkaitsja Benatia on mängukeelu all
* Mängu vilistab Paolo Tagliavento, kelle viimane kokkupuude Juvega oli Napoli mängu vilistamine (korduspennal* + Lichtile andmata jäänud punane + nipetnäpet sitta mõlemale poole)
tõotab head
Kommentaar
-
Hästi öeldud
Algselt postitas Football ItaliaIt’s typically controversial, as Arturo Vidal’s goal after 18 seconds was offside and Stephan Lichtsteiner should’ve seen red, but Juventus lead Inter 1-0 at the break.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar